Įkraunama...
Įkraunama...

Ozonatoriai, jonizatoriai

QUOTE(seles @ 2008 04 01, 13:39)
          Aš dar norėčiau vieno oro valytuvo į vaiko kambarį (12 kv.m.), IQ AIR aparatas truputį per didelis tokiam kambariui (skirtas iki 75 kv.m.). Pasidalinkite informacija, kokį pastatyti, kas kokį yra nusipirkęs (pavadinimą ir modelį), kokie atsiliepimai,  kol kas žiūriu į Daikin MC707 (kaina apie 1500-1800 Lt), tačiau kažkaip man atrodo, kad kaina per aukšta. Panašių yra Europoje už 100-300 Eurų.  IQ AIR nervina, kad toks didelis, nors yra vienintelis gavęs įvertinimą filtravime Vokietijoje "labai gerai", kvapų ir cheminių medžiagų "gerai" ir yra testo nugalėtojas, JAV pripažintas Nr. 1., Tiesiog sunku apsispręsti.

Dar norėjau sužinoti, daugelis rašo "gaivesnis oras", tačiau man atrodo, kad tai nuo jonizatoriaus. Ar tikrai jonizatorius visada veikia taip nepriekaištingai?

Kaiptk si modeli nusipirkome pries kelias dienas. Abu su vyru turime sienlige, be to, turime kudiki namie, todel surizikavom ir paklause rekomendaciju, nusipirkome. Pirmiausia, kai tik ijungeme, labai nudziugau del garso. Pastacius funkcija ant silpniausio rezimo jo praktiskai nesigirdi, todel tikrai netrikdys net ir jautriausiai miegancio zmogaus.

Po pirmos nakties abu su vyru konstatavome, kad alergijos pozymiu praktiskai nera.Diena pries abu atsikeleme su siaubingai perstinciomis gerklemis bei uzgulusiomis nosimis, vyras isvis jautesi kaip gripuojantis (skaudanti galva, lauzomi kaulai).

Tikesimes, kad tai oro valytuvo deka ir rugpjuti, kai mums alergija pasireiskia stipriausiai, bent namie galesime laisvai kvepuoti ir ramiai issimiegoti. Kas del kvapu, tai pas mus namie tokia funkcija nera labai reikalinga. Nors vakar per pora metru nuo valytuvo valiausi su acetonu nagu laka, tai keliu sek. begyje uzsidege indikatorius del kvapu uzterstumo. Beje, kai pro sali prabega musu nedidelis suo, indikatorius irgi uzsidega.

Del jonizatoriaus tai as jokio kvapo nepastebejau, reiskias arba jo nera, arba jis labai nezymus. Bet, pastebejau, kad musu kudikis greiciau nusiramina ir lengviau uzmiega. Galvojau, kad vaidenasi, bet paskui pasiskaiciau apie jonu poveiki ir isryskinau rolleyes.gif

Kas del sio modelio filtru, tai kiek mums sake, kad iskart perkant i komplekta ieina 7 filtrai (1 idetas+ 6 pakeitimui), kuriu uzteks 3-4 metams, priklausomai nuo naudojimo intensyvumo. Jei pirkti, sie filtrai kainuoja 250 Lt. Kaip 3-4 metams, manau, nera brangu. I komplekta iejo ir tinklelis nuo virusu. Pasiskaiciau, kad jis llabiau tinkamas ziema, kai labai sausas oras ir padaugeja virusu. Kike daznai ji reikia keisti ir kiek jis kainuoja dar nesidomejau. Siaip nemanau, kad irgi baisiai brangus.
Atsakyti
desryte,
Kadangi vaiko kambariui dar nenupirkau, norėčiau paklausti: apie Daikin skaičiau Vokietijos forume, kad jis "nusodina" dulkes ir kt. , kurios lieka jo viduje. Ar reikia jį patį valyti ? Beje ar Daikin turi indikatorių, kuris praneštu, kad reikia keisti filtrą? Iš savo patirties galiu pasakyti, kad filtras (pirmasis nuo stambių dulkių) užsikemša po 3-4 savaičių (baisiai tampa nešvarus), IQ AIR atsisiunčiau 8 vnt., kuriuos galima išplauti 3 kartus, t.y galima pakeisti 24 kartus, o 5 filtrai kainuoja apie 100 Lt. Ar Daikin tie 7 filtrai plaunami? Jei ne, tai kažin, ar užteks 3-4 metams g.gif .
Tokių kaip Daikin (pagal veikimo principą) yra didelė pasiūla, tiesiog JAV jų kaina apie 200 USD (450 Lt) + siuntimas 100 Lt.
Tiesa, noriu pasakyti, kad nebekosėju ir nebečiaudau rytais.
Mano vaikas (13 m.) pastoviai tempiasi į savo kambarį oro valytuvą pats, jam labai patiko, kad po 15-20 min panaikina visus kvapus jo kambaryje.
Atsakyti
QUOTE(asesuaj @ 2008 04 01, 09:50)
as kaip tik issiklausinejau drauges kaip ten su tais Vortex oro valytuvais, jau ir pati isigijau, dar tik viena diena namuos stovi, lauksiu efekto (drauge labai patenkinta, ta firma ne tik pardave jai oro valytuva, bet ir rupinasi savo kliente, taikydami lojalumo programas) suviliojo ir mane tos imones pasiulymas  bigsmile.gif  thumbup.gif  jei susidomesit ir jus kreipkites telefonu 52 230 2600

o kokia idomu Vortex firmos oro valytuvu kaina g.gif , jeigu aisku ne paslaptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborge @ 2008 05 09, 21:08)
o kokia idomu Vortex firmos oro valytuvu kaina g.gif , jeigu aisku ne paslaptis ax.gif

na as pasinaudojus asesuaj pateikta informacija, susisiekiau su pardavejais..
ir isigijau lizingu smile.gif thumbup.gif salygos gan palankios, issimokesiu per 12 menesiu..
o siaip tai kainuoja nuo 1240Lt, aiku yra brangesniu, bet jie mano namams truputi per dideli..smile.gif unsure.gif
poveiki pastebejau jau po poros dienu, oras pasidare tikrai svaresnis..bet aisku kiekvienam skirtingai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Domitės oro valymo sistemomis- yra labai šaunios oro valymos sistemos šveicarijos firmos Zepter, Terapy AIR, arba TERAPY Air ION,.Tai labai kompaktiškas oro valymo prietaisas, kuris kartu pripildo ora ozonu bei jonizuoja orą. Vieno prietaiso užtenka visam butui, nes jis labai kompaktiškas, gali vaikai lengvai persinešti iš vieno kambario į kita, galima pakabinti ant sienos ( gražus dizainas, spalvų kaitos gama ir t.t...). Tikrai, visiems mums reikia bent namie turėti gryną ora, nes namuose nuo visų sintenių medžiagų, baldų, sienų ir t.t. oras toks užterštas, kad atsiranda įvairios alerginės ligos, blogas miegas, bloga savijauta... Mūsų namai-mūsų tvirtovė, bet ji turi būti dar ir sveika, ne tik saugi..
Galiu parekomenduoti savo konsultantę, iš kurios mes įsigijome Terapy AIR prieš 2 metus- labai patenkinti!!!. Tikrai iš jos gausite visą informacija, konsultaciją. man labai šaunu su ja bendrauti, nes ji visada pasistengia parinkti optimalią nuolaida ( arba praneša kai atsiranda galimybė pasinaudoti nuolaidomis). Gali jai parašyti : stanislava@bioptron.lt,
Geros tau dienos..
Atsakyti
QUOTE(Stasė @ 2008 05 14, 09:48)
Sveikos,
Domitės oro valymo sistemomis- yra labai šaunios oro valymos sistemos šveicarijos firmos Zepter, Terapy AIR, arba TERAPY Air ION,.Tai  labai kompaktiškas oro valymo prietaisas, kuris kartu pripildo ora ozonu bei jonizuoja orą. Vieno prietaiso užtenka visam butui, nes jis labai kompaktiškas, gali vaikai lengvai persinešti iš vieno kambario į kita, galima  pakabinti ant sienos ( gražus dizainas, spalvų kaitos gama ir t.t...). Tikrai, visiems mums reikia bent namie turėti gryną ora, nes namuose nuo visų sintenių medžiagų, baldų, sienų ir t.t. oras toks užterštas, kad atsiranda įvairios alerginės ligos, blogas miegas, bloga savijauta... Mūsų namai-mūsų tvirtovė, bet ji turi būti dar ir sveika, ne tik saugi..
Galiu parekomenduoti savo konsultantę, iš kurios mes įsigijome Terapy AIR prieš 2 metus- labai patenkinti!!!. Tikrai iš jos gausite visą informacija, konsultaciją. man labai šaunu su ja bendrauti, nes ji visada pasistengia parinkti optimalią nuolaida ( arba praneša kai atsiranda galimybė pasinaudoti nuolaidomis). Gali jai parašyti : stanislava@bioptron.lt,
Geros tau dienos..

kartais ne per daug reklamos..?be zodzio labai saunus nelabai ka ir isgirdau..juk zmogus renkasi pagal varda o pagal kokybe... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute_08 @ 2008 05 14, 11:06)
kartais ne per daug reklamos..?be zodzio labai saunus nelabai ka ir isgirdau..juk zmogus renkasi pagal varda o pagal kokybe... cool.gif

aha, norėjau irgi tą parašyt, bet susivaldžiau rolleyes.gif . Moteris prekiauja Zepter produktais, apie save rašo trečiuoju asmeniu lotuliukas.gif ... Nieko nuostabaus, Zepter, Amway, kt.sektos, jų nariams tai būdinga... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O mane domina BIONAIRE BAP825. Kas turite ilgesnį laiką (metai, gal yra ir du kas naudoja) parašykite atsiliepimus 4u.gif Ir dar klausimas. Gavus oras todėl kad gaivus, ar todėl, kad vėsus rolleyes.gif (paskaitinėjusi radau ir tokios info, kad kambaryje tapo vėsiau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iride: 14 gegužės 2008 - 10:35
QUOTE(iride @ 2008 05 14, 11:34)
aha, norėjau irgi tą parašyt, bet susivaldžiau rolleyes.gif . Moteris prekiauja Zepter produktais, apie save rašo trečiuoju asmeniu  lotuliukas.gif ... Nieko nuostabaus, Zepter, Amway, kt.sektos, jų nariams tai būdinga...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O mane domina  BIONAIRE BAP825. Kas turite ilgesnį laiką (metai, gal yra ir du kas naudoja) parašykite atsiliepimus 4u.gif Ir dar klausimas. Gavus oras todėl kad gaivus, ar todėl, kad vėsus  rolleyes.gif (paskaitinėjusi radau ir tokios info, kad kambaryje tapo vėsiau).

gaivumas atsiranda naudojant jonizavimo funkcija smile.gif o vesumo valytuvai neduoda nes tai nera kondicionieriai.. jie valo ora nuo visu kenksmingu dalelyciu , o ne vedina patalpas.. na aisku laikui begant atsiras ir kondicionieriai su visom oro valymo funkcijom, tai bus ir gaivu ir svaru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iride @ 2008 05 14, 11:34)
aha, norėjau irgi tą parašyt, bet susivaldžiau rolleyes.gif . Moteris prekiauja Zepter produktais, apie save rašo trečiuoju asmeniu  lotuliukas.gif ... Nieko nuostabaus, Zepter, Amway, kt.sektos, jų nariams tai būdinga...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O mane domina  BIONAIRE BAP825. Kas turite ilgesnį laiką (metai, gal yra ir du kas naudoja) parašykite atsiliepimus 4u.gif Ir dar klausimas. Gavus oras todėl kad gaivus, ar todėl, kad vėsus  rolleyes.gif (paskaitinėjusi radau ir tokios info, kad kambaryje tapo vėsiau).

Neketinu Stases uzstot, bet visgi jeigu vardai sutampa, tai dar nereiskia kad raso apie save ax.gif
As esu nusipirkusi pries metus Therapy airy, tai kazkaip nezinau ypatingo as asmeniskai gryno oro nejauciu, gal todel kad juo kvepuoju tongue.gif Bet kai ateina drauges, tai sako kad oras pas mane bute grynas, nors ir plotas nedidelis ir gyvenam 4 4u: Tai matyt kazka duoda tas oro filtras tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborge @ 2008 05 14, 17:25)
Neketinu Stases uzstot, bet visgi jeigu vardai sutampa, tai dar nereiskia kad raso apie save ax.gif
As esu nusipirkusi pries metus Therapy airy, tai kazkaip nezinau ypatingo as asmeniskai gryno oro nejauciu, gal todel kad juo kvepuoju tongue.gif  Bet kai ateina drauges, tai sako kad oras pas mane bute grynas, nors ir plotas nedidelis ir gyvenam  4 4u: Tai matyt  kazka duoda tas oro filtras tongue.gif

o kas ją puola, kad reiktų užstot g.gif . Tegul siūlo ką tik nori, aš duomiuos kas man įdomu. Tai tik mano nuomonė, kurią išsakiau pritardama prieš mane parašiusiai merginai, kad daug abstrakčios reklamos ir nieko konkretaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iride: 14 gegužės 2008 - 16:54
QUOTE(iride @ 2008 05 14, 17:53)
o kas ją puola, kad reiktų užstot g.gif . Tegul siūlo ką tik nori, aš duomiuos kas man įdomu. Tai tik mano nuomonė, kurią išsakiau pritardama prieš mane parašiusiai merginai, kad daug abstrakčios reklamos ir nieko konkretaus...

Na reklamos tai tikrai nepaigailejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborge @ 2008 05 14, 18:48)
Na reklamos tai tikrai nepaigailejo lotuliukas.gif

na reikia juk kazkaip gyventi smile.gif kaip sakoma reklamos niekada nebus per mazai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti