Įkraunama...
Įkraunama...

Ozonatoriai, jonizatoriai

QUOTE(rupestelis @ 2007 09 06, 12:56)
taip iseina jei bijai kvapu, tai gali nuo vilko begti, ant meskos "uzsirauti" biggrin.gif  g.gif

Tas kvapas labai nežymus, panašiai kaip būna lauke po griaustinio.
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 09 06, 18:00)
Tas kvapas labai nežymus, panašiai kaip būna lauke po griaustinio.

O kokį jūs naudojat? Įtariu, kad skirtingų firmų ar modelių skirtingai ir veikia: "kvepia", triukšmauja, jau nekalbant apie efektyvumą g.gif
Atsakyti
Naudojam OVION-5. Štai šitą:
http://www.burbuliuk.../ovionpaskirtis
Atsakyti
O ar kas nors naudojates zepter oro valytuvu? jo kaina nemaza, bet kaip poveikis? galvoju toki isigyti...
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2007 09 16, 14:11)
O ar kas nors naudojates zepter oro valytuvu? jo kaina nemaza, bet kaip poveikis? galvoju toki isigyti...

Mes turim Zepter filtra ora valyti. Buciau nepirkusi bet vaikas turi alergine sloga, visa laika kvepuodavo per burna, nes nosis uzgulusi. Jokie ten Zyrtecai, claritinai, nasonexai nepadedavo. schmoll.gif Tai pradejau kiekviena nakti jungti filtra tai nezinau ar nuo filtro bet pastebejau kad normaliai kvepuoja per nosi thumbup.gif
Pagaliau, nes tikrai ilgai kankinomes ir skaudu budavo kai kiekviena ryta prabudes vaikas verke nuo to kad negali kvepuoti verysad.gif
Filtre yra irenga vieta kvapams pastatyti. Yra Zepter atpalaiduojantis, aktyviam gyvenimui. Vienu zodziu kiekvianas gali pagal poreiki pasirinkti kuo labiau reikia, o jei nenori tai ir be kvapo kuo puikiausiai valo ora mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborge @ 2007 09 17, 22:46)
Mes turim Zepter  filtra ora valyti.
Filtre yra irenga vieta kvapams pastatyti. Yra Zepter atpalaiduojantis, aktyviam gyvenimui. Vienu zodziu kiekvianas gali pagal poreiki pasirinkti kuo labiau reikia, o jei nenori tai ir be kvapo kuo puikiausiai valo ora mirksiukas.gif

O kokia , nors apytikriai, jo kaina? Ar ZEPTER labai jau kuo išsiskiriantis iš kitų (bent jau kvapų funkcija man tikrai neaktuali ir net schmoll.gif )— MUGU, OVION? Manu, kad pirkot apsvarstę ir kitus variantus?
Gal dar kas galėtų pasidalinti nuomonėmis apie firmų modelius: kurie efektyvesni, tylesni, kvapas, kaina ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2007 09 17, 23:40)
O kokia , nors apytikriai, jo kaina? Ar ZEPTER labai jau kuo išsiskiriantis iš kitų (bent jau kvapų funkcija man tikrai neaktuali ir net  schmoll.gif )— MUGU, OVION? Manu, kad pirkot apsvarstę ir kitus variantus?
Gal dar kas galėtų pasidalinti nuomonėmis apie firmų modelius: kurie efektyvesni, tylesni, kvapas, kaina ir t.t.

Kai mes pirkom tai kaina be nuolaidu buvo apie 1900 Lt. dabar kiek zinau jie pabrango blink.gif Mes realiai mokejom maziau, nes pazistama padare nuolaida mirksiukas.gif
Tiesa sakant kitu variantu as nesvarsciau, nes nebuvau girdejusi apie MUGU, OVION ax.gif Jei buciau cia forume paieskojusi nuomoniu ir atsiliepimu tai gal pirkciau ir kitoki g.gif Bet kadangi turiu Zepter tai kitais jau nesidomiu ax.gif
Atsakyti
as dar norejau paklausti del to jonizatoriu skleidziamo kvapo-ar tik nebus kaip kondicionieriaus-fu, bjaurus. neturetu tokio buti g.gif
Atsakyti
Pries kelias dienas maciau kompanijos rainbow oro drekintuva - jonizatoriu. Atseit valo ora vandens pagalba (vandenyje nusodina dulkes). Nors paklausus apie technines charakteristikas konsultantas nieko negalejo atsakyti, t.y. man buvo idomu kiek m3 per val. sis valytuvas isvalo.
Tiesa kaina viliojanti - 400 Lt.
Gal kuri turite toki isigijusi ir galetumet isvardinti jo + ir - ?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2007 09 26, 14:50)
Pries kelias dienas maciau kompanijos rainbow oro drekintuva - jonizatoriu. Atseit valo ora vandens pagalba (vandenyje nusodina dulkes). Nors paklausus apie technines charakteristikas konsultantas nieko negalejo atsakyti, t.y. man buvo idomu kiek m3 per val. sis valytuvas isvalo.
Tiesa kaina viliojanti - 400 Lt.
Gal kuri turite toki isigijusi ir galetumet isvardinti jo + ir - ?

aš kur mačiau Rainbow tai buvo tik drėkintuvas, jis tik būtė drėgną orą.Gal čia jau kitoks g.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukas @ 2007 09 27, 08:15)
aš kur mačiau Rainbow tai buvo tik drėkintuvas, jis tik būtė drėgną orą.Gal čia jau kitoks g.gif

man aiskino, kad jis ir jonizuoja ora ir valo ir drekina, nors paprasius bent kokio aprasymo apie ji - nieko nedave, sake neturi g.gif
Atsakyti
Idomi tema. Turiu viena atliekama (naujas su 12men garantija) jei kam reikia kreipkites. Labai tylus, jonizuoja bei valo ora HEPA ir anglies filtrais.

http://www.ligajos-t...page/product.98

Modelis BAP 825. Atiduosiu uz 420 lt, siaip parduotuvese be ~460-500 toks pats.

_naujas_
Atsakyti