Įkraunama...
Įkraunama...

Ozonatoriai, jonizatoriai

QUOTE(vijana @ 2012 02 18, 14:03)
verysad.gif  Siaubas, mes tai norime isigyti MUGU (Mugu CAP-M2010), bet ir sakau: o jeigu jis tik burgz ir tiek  g.gif  Nes taip pat dulkes atsibodo. mirksiukas.gif

Jei pagrindine funkcija valyt dulkes, tai pirkit rimta oro valytuva wink.gif Mus kaip konsultavo tai realybe tokia, kad na valo jie kazkiek, bet tai yra minimumas ka padarytu rimtas oro valytuvas. Visi tie valymai nuo bakteriju daugiau reklama smile.gif Kazkurioje temoje buvo aprasyti moteru atsiliepimai apie AOS oro valytuva,kuri siuntesi is sveicarijos-ir dulkiu zymiai sumazeja ir oras pasviezeja-zodziu visos pirkusios buvo juo patenkintos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuitulienė @ 2012 02 08, 23:41)
Žinok kažkas yra smile.gif mes www.salna.lt buvom, tai pardavėja užsiminė apie kažkokį tokį variantą, bet nesigilinom, nes namo griaut kol kas nenorim, o ir kaina nedžiugi.

Mum salna nieko nepasiule... Gal nekoks konsultantas papuole biggrin.gif Bet as pas viena vyras pas kita buvom smile.gif Be to realiai pamascius tikriausiai vel turetumem kazka griaut kad vandeni atvest ir pan.. Ai nebe sitam name smile.gif
Atsakyti
Labas mamytes, matau dalinates ispudziais apie oro valytuvus, tai noriu pasidalinti savo patirtimi, gal ir jums naudinga bus. Mano dukra ir vyras turi alergija dulkems, ziedadulkems ir kt. nematomiems padariukams. Galvojau koki cia oro valytuva man isigijus, visi tokie brangus ir neaisku koks poveikis bus. Tada man drauge pries metus parveze oro valytuva is Anglijos, cleanaer vadinasi, sake populiarus ten, toks mazas pagalvojau nepades. Ir ka...jau metai kaip turim ir tikrai dziaugiuosi, pagerejimas yra, aisku reikia nepamirsti ir valytis. Zodziu geras produktas uz gera kaina, ir jau LT jais prekiaujama.
Atsakyti
aciu, idomus naujas CleanAer produktas, negirdetas, taciau idomu kodel youtube.com yra tik 3 filmukai apie si irengini... susipazinau su technologija, gal ir neblogai. Aisku jeigu kas nors galetu pasidalintis daugiau patirties buciau dekingas, gerai kad Klaipedoje yra atstovybe, reikia nuvazioti pasidometi wink.gif
Atsakyti
Tema stipriai apmirus... Bet gal kas užklis...
Kas įsigijot oro valytuvą tik dulkių mažinimo tikslu? Kokį? Ar pasiteisino?
Atsakyti
QUOTE(debugger @ 2012 03 01, 20:35)
aciu, idomus naujas CleanAer produktas, negirdetas, taciau idomu kodel youtube.com yra tik 3 filmukai apie si irengini...  susipazinau su technologija, gal ir neblogai. Aisku jeigu kas nors galetu  pasidalintis daugiau patirties buciau dekingas, gerai kad Klaipedoje yra atstovybe, reikia nuvazioti pasidometi wink.gif

sveiki, turime mes ta maza cleaaer aparaciuka, kas del oro valymo tai nzn, kaip tai patikrinti, bet esame patenkinti. Laikome suni, ir iejus i namus juntamas suns kvapas sad.gif Ijungus aparaciuka, tas kvapas tikrai isnyksta, pasklinda gan intensyvus levandu kvapas (priklauso nuo pasirinnkto kvapo). Kvepia tikrai gan stipriai, gal net per intensyviai (uzstacius minimaliu rezimu). Idomu, kuriam laikui pakanka tos kasetes? apie 40 Lt kainuoja. Neteko niekam susidurti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nedera: 01 birželio 2012 - 07:57
QUOTE(Nedera @ 2012 06 01, 07:49)
sveiki, turime mes ta maza cleaaer aparaciuka, kas del oro valymo tai nzn, kaip tai patikrinti, bet esame patenkinti. Laikome suni, ir iejus i namus juntamas suns kvapas sad.gif Ijungus aparaciuka, tas kvapas tikrai isnyksta, pasklinda gan intensyvus levandu kvapas (priklauso nuo pasirinnkto kvapo). Kvepia tikrai gan stipriai, gal net per intensyviai (uzstacius minimaliu rezimu). Idomu, kuriam laikui pakanka tos kasetes? apie 40 Lt kainuoja. Neteko niekam susidurti?

Aspirkau pries akcija grupinis.lt, uz 250 lt kazkur, pries 3 menesius. Tai iki siol veikia maksimaliu rezimu, tai manau dar menesi veiks;)
Atsakyti
sveiki, turiu toki aparata, kasetes pakanka 6 savaitem nustacius ant lygio 1.
Atsakyti

Sveiki,
Jovita35, ar Jus turite si ozonatoriu? kokie butu atsiliepimai, ar verta??

QUOTE(Jovita 35 @ 2012 01 23, 16:26)

As apie sita kalbu,pagamintas Jav ax.gif UNIVERSALUS OZONATORIUS AQUA-6
Is Amerikos isvis galima uzsisakyti uz thumbup.gif gera kaina.Truputeli virs 200lt,gautusi mirksiukas.gif
http://www.amazon.co...r/dp/B001IYQ1LY

Atsakyti
Gal kas turit Airfree, ar veikia?
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2012 05 31, 21:40)
Tema stipriai apmirus... Bet gal kas užklis...
Kas įsigijot oro valytuvą tik dulkių mažinimo tikslu? Kokį? Ar pasiteisino?

Esame isigyje Mugu filtra http://www.jonizator...mugu-cap-m2010/
siaip as ir labiau buvau suinteresuota dulkiu atzvilgiu, bet manau cia ne tas variantas, zymaus pokycio nemaciau, manau sie filtrai labiau alergiskiems zmonems, kuriems reikia svaresnio oro. Siaip mes mazai ir tenaudojom, tad ispudi paliko tame, kad po valymo jauciasi gana gaivus oras. Su jonizatoriais taip pat neeksperimentavom. O siuo metu zadam migruoti i Norvegija tad sis irenginys kaip ir nebetenka reiksmes, nes ir taip kvepuojam kalnu oru salia juros smile.gif kaip tik jei ka domintu sis irenginys, prasom rasykit i AZ wink.gif ax.gif

http://www.sveikaszm...amp;strid=36749
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amir'a: 22 rugpjūčio 2012 - 00:47
sveki,

perskaiciau beveik visa tema. bet atsakymo neradau, kadangi:
pagal air-zone ir IQAir jonizatoriai yra pirkeju apgavyste. per didelis jonu kiekis kenkia sveikatai, ir tos dulkes niekur nedingsta., ir taip toliau
pagal kazkuria SM nare (parasiusia cia) per didelis ozono kiekis kenkia sveikaitai. Ir IQair raso, ozonas negerai, kenkia plauciams
pagal IQair geriausiai tik oro valytuvai su paprastais filtrais, t.y. be jonizavimu, UV ir azonu.

Buvau lanbai susigundzius pirkti Vortex oro valytuvus, kadangi jie turi fotokatalitini filtra.

bet po visu skaitymu man kazkaip persasi mintis, kad:
su dulkem nepakovosi;
Virusams naudosiu aroma lempa su kokybiskais eteriniais aliejais;
o kenksmingas dujas, kt bruda teks iskvepouoti kur nors miske...

Pas mane situacija tokia, kad oro valytuvas man reikalingas, nes gyvenam prie labai judrios gatves ir niekada negalime atidaryti langu. doh.gif be to dar kruva mazu vaiku, kurie pastoviai sertga virusais. doh.gif

Tai ka man dabar daryti ? pasimeciau juodai. doh.gif doh.gif doh.gif
Kas jei suprantat, help please 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
esme cia jau ne kainos klausimas, bet nesinori su tais ozonatoriais, jonizatoriais prisidaryti daugiau zalos nei naudos.
O isigyti IQair ir pastoviai keisti filtrus - jauciu per brangu... tuo labaiu ir atsiliepimai cia nera jau tokie super geri
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2012 09 05, 16:16)
sveki,

perskaiciau beveik visa tema. bet atsakymo neradau, kadangi:
pagal air-zone ir IQAir jonizatoriai yra pirkeju apgavyste. per didelis jonu kiekis kenkia sveikatai, ir tos dulkes niekur nedingsta., ir taip toliau
pagal kazkuria SM nare (parasiusia cia) per didelis ozono kiekis kenkia sveikaitai. Ir IQair raso, ozonas negerai, kenkia plauciams
pagal IQair geriausiai tik oro valytuvai su paprastais filtrais, t.y. be jonizavimu, UV ir azonu.

Buvau lanbai susigundzius pirkti Vortex oro valytuvus, kadangi jie turi fotokatalitini filtra.

bet po visu skaitymu man kazkaip persasi mintis, kad:
su dulkem nepakovosi;
Virusams naudosiu aroma lempa su kokybiskais eteriniais aliejais;
o kenksmingas dujas, kt bruda teks iskvepouoti kur nors miske...

Pas mane situacija tokia, kad oro valytuvas man reikalingas, nes gyvenam prie labai judrios gatves ir niekada negalime atidaryti langu. doh.gif  be to dar kruva mazu vaiku, kurie pastoviai sertga virusais. doh.gif

Tai ka man dabar daryti ? pasimeciau  juodai. doh.gif  doh.gif  doh.gif
Kas jei suprantat, help please  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
esme cia jau ne kainos klausimas, bet nesinori su tais ozonatoriais, jonizatoriais prisidaryti daugiau zalos nei naudos.
O isigyti IQair ir pastoviai keisti filtrus - jauciu per brangu...  tuo labaiu ir atsiliepimai cia nera jau tokie super geri

IQAir tikrai yra brangus, tai faktas, del atsiliepimu nezinau, nes pati nebandzius, as turiu vortex. Jame jei nejungti ozono, jonizatoriaus ir uv lempos, lieka tik grynai mechaninis oro filtravimas, kuris isvalo nuo dulkiu (jos nedingsta, tiesiog ju sumazeja, reciau reikia valyti), alergenu ir t.t. Funkcijas gali jungti kada ir kiek nori. Is tikruju, yra tiesos tiek apie ozona, tiek apie jonizatoriu, kad negalima ju naudoti nesaikingai. As daug nepriaiskinsiu, nes nezinau visu smulkmenu, bet pasakysiu tik tiek, kad jau gan senai naudoju vortex ir esu patenkinta tiek paciu aparatu, tiek aptarnavimu. Beje, pardaveju galit atsiklaust ir del to kodel ir kiek galima funkcijas naudoti. Jie tikrai turi zinoti. Tik nezinau, is kur ruosiates pirkti, as telefonu uzsakiau, man namo atveze ir viska paaiskino smile.gif
Zodziu, sekmes renkantis ir nepasiklyskite siose dziunglese smile.gif
Atsakyti