Įkraunama...
Įkraunama...

Ozonatoriai, jonizatoriai

QUOTE(topaziukas @ 2009 02 26, 11:10)
Iride,
pirk pirk:-) Labai geras moralinis pasitenkinimas apima, kai svečiai pamato :-) pas mus juk visi Lietuvoj ekspertai, o čia tu parodai daiktą, kurio niekas nematė ir niekas neturi.... gali pusė valandos makaronus kabinti, kaip namie dingo dulkės (juk nepasakosi, kad prieš ateinant svečiams 2 dienas namus visa šeima "dralinot"), koks grynas ir lengvas oras pasidarė, kaip apetitas vaikų pagerėjo, kaip gerai miegoti pradėjai ir pan. galima "privalumų" sugalvoti begalybę.....

O jei rimtai. Tai išvadas po savaitės naudojimo daryti ankstoka. Lauksiu pavasario žiedadulkių, gal pavasarinės slogos nebus tokios "piktos":-)

Sorry, kad spamas, bet negaliu susilaikyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 26 vasario 2009 - 11:42
QUOTE(barbarux @ 2009 02 26, 12:41)
Sorry, kad spamas, bet negaliu susilaikyt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Atsiprašau, pas mane kompas buvo pakibęs.... nesupratau, kas vyksta
Atsakyti
QUOTE(topaziukas @ 2009 02 26, 11:59)
Atsiprašau, pas mane kompas buvo pakibęs.... nesupratau, kas vyksta

Nieko nevyksta, nesupraskit neteisingai, tiesiog patiko reklama lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(seles @ 2009 01 28, 10:21)
Mano galva tiesiog pamatuokite drėgmę namuose (matuoklis 10-30 Lt), jei drėgmė viršija 70 % negerai, todėl ir dauginasi pelėsis, padėtų drėgmės surinkėjas arba geresnis patalpų vėdinimas, ypač kai lauke giedra. Taip pat nedžiaukite skalbinių namuose, tada ore labai staiga padidėja drėgmė, o tuose vietose, kur siena šaltesnė ji kondensuojasi, siena drėksta ir dauginasi pelėsis.
Tik sureguliavus drėgmę oro valytuvo ar jonizatoriaus panaudojimas bus efektyvus.

Buvo pelėsis ir pas mane, tačiau palaikome drėgmę namuose 60-70 % plius oro valytuvas ir pelėsio neliko savaime.

gal jau kazkur rasete, bet koki oro valytuva naudojate? ax.gif
Atsakyti
My Webpage
gal kas turi konkrečių atsiliepimų apie šitą?
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2009 03 18, 21:09)
My Webpage
gal kas turi konkrečių atsiliepimų apie šitą?

labai panašus į žaislinį, tik kaina "nevaikiška". labiausiai patiko ikonėles bakterijų visokių su akytėmis :-). turbūt tam, kad vaikai pirktų :-)

Atsakyti
QUOTE(topaziukas @ 2009 03 18, 21:16)
labai panašus į žaislinį, tik kaina "nevaikiška". labiausiai patiko ikonėles bakterijų visokių su akytėmis :-). turbūt tam, kad vaikai pirktų :-)

o jūs apie jį konkrečiai žinote, ar tik iš paveiksliuko sprendžiate g.gif
Atsakyti
Manau kai darysi remonta, tai tikrai pajausi ka gali valytuvas thumbup.gif teko girdeti, kad ir efektyvus esant ivairioms alergijoms... taip kad manau nereikia spresti anksciau laiko smile.gif

QUOTE(claries @ 2009 02 26, 12:20)
na, pas mane jau 4 menesiai  g.gif
mes irgi va, dabar dar namie remonta padarysim ir pavasario ziedadulkiu sezono palausim - jei ir tada niekas nesikeis, vadinasi, mano lukesciu sis daiktas nebus pateisines ir teks dairytis kokio kito valytuvo  ax.gif

Atsakyti
na ka galiu pasakyti apibendinima naujienas po 1mėn. naudojimo IQ AIR. abu vaikai persirgo gripu, vienas dar ir sinusitu, aš irgi pasigavau gripa ir sinusitą. Nežinau gal sutapimas toks, nė vienais metais taip žiauriai visi nesirgom. Panašu, kad mūsų filtras nesugebėjo visų virusų sugaudyti, vienas nuo kito užsikrėtėm kaip kačiukai niežais :-).

gal kam reikia 1 mėn. IQ AIR? parduodu už savikainą - realus nusidėvėjimas :-)
Atsakyti
Ar nebūsiu tiktais paskubėjus pirkti ir aš oro valytuvą - jonizatorių g.gif Dar neatvežė ir nežinau kiek jis mums padės, bet pasiskaičius paskutinius jūsų atsiliepimus, pradedu iš anksto abejoti verysad.gif
Atsakyti
As taip pat buvau susidūrus su šia problema, paieskokit lifecare.lt , ten įsigyjau ir tikrai nenusivyliau smile.gif
Atsakyti
Manau kiek zmoniu, tiek nuomoniu.. vienam jis padeda, kitam ne... pries tai apibudinti susirgimai, manau tik sutapimas... gal retai naudojo valytuva-jonizatoriu...esu girdejusi atsiliepimu is pazistamu, kad jiems jis padejo ir vaikui dingo alergija..oras pasidare gaivesnis..

QUOTE(atura @ 2009 04 01, 10:22)
Ar nebūsiu tiktais paskubėjus pirkti ir aš oro valytuvą - jonizatorių g.gif Dar neatvežė ir nežinau kiek jis mums padės, bet pasiskaičius paskutinius jūsų atsiliepimus, pradedu iš anksto abejoti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasika: 02 balandžio 2009 - 11:24