Įkraunama...
Įkraunama...

Ozonatoriai, jonizatoriai

QUOTE(seles @ 2008 06 05, 16:53)
Yra, tik kaina 1200-1400 Eurų. Todėl verta pasistengti, nusipirksite už 720 eurų tiesiai iš gamintojo.

http://www.trotec24....lthpro-250.html - 1184 eur;
http://www.hans-zett...h...icle&sid=15 1202 eur;
http://www.allergike...uftreiniger.htm - 1189 eur

neapsirikite, kartais kaina Vokietijoje nurodoma be PVM, kuris ten 19 %, todėl kaina t.b. brutto

Sveiki, kadangi mano vaikui ka tik nustate astma ir alergija namu erkems, tai pradejau dometis oro valytuvais. Parasiau i sveicarija IQAir® HealthPro® 250 gamintojams, gavau ju kainorasti, kuris pasirode man labai brangus, ar taip uzkilo kainos? Sitas ju modelis frankais kainuoja 1'495.00 + 220.00 Hepa filtras + 145.00 +85.00kiti filtrai. Konvertavus i musu litus, gaunasi apie 4000lt be siuntimo. Tiesa, jie pasiule 20proc nuolaida. Kiek jums is viso kainavo aparatas su parsiuntimu?
Atsakyti
Labas,

as uz IQAir® HealthPro® 250 +PF40 for IQAir+Replacement Filter Pads for PF40 mokejau 1613 Sveicarijos franku. Kas pagal tos dienos, kai mokejau, kursa sudare 3663 lt. cia su ju mineta 20% nuolaida tiek isejo. pavedimas internetu dar atsiejo papildomus 70 lt.
kiek paims musu muitine - nzn, dar vis laukiu siuntos. apie jokias transporto islaidas sveicaru atstove neminejo.
na, manau, daugiau kaip papildomu 400 lt neturetu man prisideti.
sumoj iseitu su viskuo apie 4100 lt...

QUOTE(rauste @ 2008 10 23, 11:00)
Sveiki, kadangi mano vaikui ka tik nustate astma ir alergija namu erkems, tai pradejau dometis oro valytuvais. Parasiau i sveicarija IQAir® HealthPro® 250 gamintojams, gavau ju kainorasti, kuris pasirode man labai brangus, ar taip uzkilo kainos? Sitas ju modelis frankais kainuoja 1'495.00 + 220.00 Hepa filtras + 145.00 +85.00kiti filtrai. Konvertavus i musu litus, gaunasi apie 4000lt be siuntimo. Tiesa, jie pasiule 20proc nuolaida. Kiek jums is viso kainavo aparatas su parsiuntimu?

Atsakyti
QUOTE(Astuliux @ 2008 10 23, 11:34)
Labas,

as uz IQAir® HealthPro® 250 +PF40 for IQAir+Replacement Filter Pads for PF40 mokejau 1613 Sveicarijos franku. Kas pagal tos dienos, kai mokejau, kursa sudare 3663 lt. cia su ju mineta 20% nuolaida tiek isejo. pavedimas internetu dar atsiejo papildomus 70 lt.
kiek paims musu muitine - nzn, dar vis laukiu siuntos. apie jokias transporto islaidas sveicaru atstove neminejo.
na, manau, daugiau kaip papildomu 400 lt neturetu man prisideti.
sumoj iseitu su viskuo apie 4100 lt...

Tai dar negavai??? Jau norėjau klausti, ar pavyko pirkinys, ar patenkinta juo... unsure.gif O tai kiek laiko jau tas pirkimas trunka? blink.gif
Atsakyti
atrasiau i az wink.gif

QUOTE(iride @ 2008 10 23, 11:39)
Tai dar negavai??? Jau norėjau klausti, ar pavyko pirkinys, ar patenkinta juo...  unsure.gif  O tai kiek laiko jau tas pirkimas trunka? blink.gif

Atsakyti
QUOTE(rauste @ 2008 10 23, 11:00)

Aš norėčiau patarti, kadangi turiu tokį: neužsisakinėkite papildomo Hepa filtro, nes jo užteks laaaabai ilgam, t.y. praktiškai 3-4 metams. Kam jis pas Jus gulės 3-4 metus, o jis pats brangiausias. ? Aš turiu nuo kovo mėn IQ Air. Pirkau tik su papildomu filtru nuo dulkių (5 vnt+rėmelis) , mokėjau apie 2800 Lt su siuntimu. Mokesčius galima sumažinti. Aparatas brangus, tačiau..... filtrus reikės keisti : pradinį man po 2 metų nuo pirkimo, anglinį po 2,5-3 metų, hepa iš vis po 4 metų. Naudoju 18 kv.m. kambaryje ( išjungiamas tik kai nieko nėra namie), t.y. naudoju 18 val. per dieną. Programuoju, kad įsijungtu val prieš grįžtant iš darbo ir išsijungtu po 10 min išėjus paskutiniam šeimos nariui iš namų. Per valandą gali max režimu išvalyti mano kambario orą 6 kartus, rekomenduojama norma - 2 kartai.
Taigi filtrus užsisakysiu tik po 1,5 metų ir tai ne visus. Yra filtrų indikatorius, kuris rodo po kiek laiko reikės keisti filtrą. Buvau nustebintas, kad tas laikas taip lėtai eina, nes vis tiek ir per atostogas išjungi, kai būni darbe ir pan., tada aišku skaičiavimas sustoja.

Jei kas pasakys kaip įkelti nuotrauką, galiu pafotkinti patį aparatą ir paaiškinti vaizdžiau, kokius filtrus reikėtų papildomai pirkti. O kodėl- tai nuotrauka viską paaiškintu, kiek dulkių prisirenka ant pradinio filtro per 2 savaites.

Kaip priskaičiuojate 4000 Lt - nesuprantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seles: 23 spalio 2008 - 12:01
del foto ikelimo info galima rasti http://www.supermama...0#entry12937594 ir http://www.supermama...?showtopic=6669
jei neiseis vis vien, galite atsiusti foto man i meila astuliux.supermama@gmail.com - ikelsiu.
taigi, matomai, nuo kovo bus pabrange....
kaip minejau, pirkau lygiai ta pati, kaip Jus: pati aparata + papildomi filtrai nuo dulkiu. buvo pritaikyta ta pati 20 proc. nuolaida. ir pasikartosiu - 3663 lt mokejau jiems i saskaita. + dar atvykus dabar siuntiniui, mokesiu PVM ir ta Jusu minima tarnsportavimo mokesti. Taigi, ir gausis apytiksliai 4000 lt. gal Sveicarijos franko kursas pakilo per ta laika? kad toks zymus skirtumas? g.gif

QUOTE(seles @ 2008 10 23, 12:54)
Jei kas pasakys kaip įkelti nuotrauką, galiu pafotkinti patį aparatą ir paaiškinti vaizdžiau, kokius filtrus reikėtų papildomai pirkti. O kodėl- tai nuotrauka viską paaiškintu, kiek dulkių prisirenka ant pradinio filtro per 2 savaites.

Kaip priskaičiuojate 4000 Lt - nesuprantu.

Atsakyti
QUOTE(Astuliux @ 2008 10 23, 13:20)
del foto ikelimo info galima rasti http://www.supermama...0#entry12937594 ir http://www.supermama...?showtopic=6669
jei neiseis vis vien, galite atsiusti foto man i meila astuliux.supermama@gmail.com - ikelsiu.
taigi, matomai, nuo kovo bus pabrange....
kaip minejau, pirkau lygiai ta pati, kaip Jus: pati aparata + papildomi filtrai nuo dulkiu. buvo pritaikyta ta pati 20 proc. nuolaida. ir pasikartosiu - 3663 lt mokejau jiems i saskaita. + dar atvykus dabar siuntiniui, mokesiu PVM ir ta Jusu minima tarnsportavimo mokesti. Taigi, ir gausis apytiksliai 4000 lt. gal Sveicarijos franko kursas pakilo per ta laika? kad toks zymus skirtumas?  g.gif

O negali būti taip, kad Hepa jau įskaičiuotas, pvz.kaip privalomas, o kiti filtrai jau pasirinktinai? Atmetus tą 220 už Hepa ir gautųsi 3 tūkst. su trupučiu, bet ne 4 ... g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(iride @ 2008 10 23, 13:28)
O negali būti taip, kad Hepa jau įskaičiuotas, pvz.kaip privalomas, o kiti filtrai jau pasirinktinai? Atmetus tą 220 už Hepa ir gautųsi 3 tūkst. su trupučiu, bet ne 4 ... g.gif  rolleyes.gif

Filtras jau su visais filtrais sukomplektuotas, t.y. 2-4 metus nieko nereikia. Aš tik anksčiau patariau pirkti papildomai rėmelį (kuris su 3 filtrais jam kmpl.) ir dar tų pačių filtrų 5 vnt., kad užtektų 2-3 metams.

Truputį suklydau su mokėjimo dydžiu, prisipažįstu, pamiršau jau...., pasitikslinau sąskaitą :
IQAir HealthPro 250 - 1 ,196.00 CHF
PF40 for IQAir 152.00 CHF
Replacement Filter Pads for PF40 76.00 CHF
Subtotal 1 ,424.00 CHF
Transport 9 1.50 CHF
Total 1 ,515.50 CHF

Tada CHF buvo apie 2,18 Lt, tai aparatas kainavo 2600 Lt be papildomų filtrų.
Galima ir neimti papildomų filtrų, tačiau mano manymu pas mus tiek dulkių, kad koks bebūtų filtras, jis po pusės metų iš viso užsikimš ir nepraleis oro, čia papildomai gauni 8 vnt pradinių filtrų, kuriuos galima 3 kartus plauti, t.y. pakeisti 24 kartus. Tačiau aš ploviau ir po penkis, tiesiog matosi kada jau mesti lauk. Kol kas naudoju tik 3 iš 8. Tiesa, kaip ir į garų surinkėja (jei toks filtras yra) galima nusipirkti pačio storiausio sintepono, naudojamo baldų gamyboje, susikarpyti ir įsatatyti į rėmelį. Už 5 litus išeis 20-30 vienkartinių filtrų. Man baldininkai kartą prasitarė, kad sinteponą deda į garų surinkėjus, tai ir aš pabandžiau, viskas super, vietoj 10 Lt moki 50 centų. Taigi galima atsisakyti Replacement Filter Pads for PF40 76.00 CHF ir nusipirkti sintepono.
Atsakyti
QUOTE(seles @ 2008 10 23, 13:52)
Truputį suklydau su mokėjimo dydžiu, prisipažįstu, pamiršau jau...., pasitikslinau sąskaitą :
PF40 for IQAir                152.00 CHF
Subtotal      1 ,424.00 CHF
Transport      9 1.50  CHF
Total          1 ,515.50 CHF

Tada CHF buvo apie 2,18 Lt, tai aparatas kainavo 2600 Lt be papildomų filtrų.
ma atsisakyti Replacement Filter Pads for PF40 76.00 CHF ir nusipirkti sintepono.

Tai va, o mano saskaita atrodo taip:

PF40 for IQAir - 152.00 CHF
Subtotal 1 ,424.00 CHF
Transport 189.00 CHF
Total 1 ,613.00 CHF

Mokejimo diena CHF kursas buvo 2,2710...

taigi, del pabrangusio transportavimo ir valiutos kurso pokycio ir turime skirtuma...
+ as nesinaudojau tuo metodu, kai galima susimazint mokesti, kuri turime moketi cia, muitineje, kas irgi prides papildomus kelis simtus lt.
taigi, kaip neziuresi - gaunasi tie 4000 lt
isvada viso to butu tokia - kas nori pirkti - gal geriau nebedelsti, nes veliau gali buti dar brangiau....
Atsakyti
QUOTE(Astuliux @ 2008 10 23, 14:06)
Tai va, o mano saskaita atrodo taip:

PF40 for IQAir  - 152.00 CHF
Subtotal      1 ,424.00 CHF
Transport      189.00  CHF
Total          1 ,613.00 CHF

Mokejimo diena CHF kursas buvo 2,2710...

taigi, del pabrangusio transportavimo ir valiutos kurso pokycio ir turime skirtuma...
+ as nesinaudojau tuo metodu, kai galima susimazint mokesti, kuri turime moketi cia, muitineje, kas irgi prides papildomus kelis simtus lt.
taigi, kaip neziuresi - gaunasi tie 4000 lt
isvada viso to butu tokia - kas nori pirkti - gal geriau nebedelsti, nes veliau gali buti dar brangiau....

Šiandien CHF kursas 2,30 o USD 2,69... kol kas nieko neperku iš JAV.... laukiu.
" muitineje, kas irgi prides papildomus kelis simtus" - pridės 18 % PVM. Transportavimas tikrai pabrango: man siūlė 110 CHF "Priority" (3-7 dienos) arba 88 CHF "Economy" (8-15 dienų). Gal pakeitė siuntimo kompaniją, nes kai man siuntė "Economy", tai atėjo po mėn, aš truputį buvau nepatenkintas, sakė kad aiškinsis su siuntimo kompanija, kodėl taip ilgai. Bet aš pats išsiaiškinau, kad čia ne jų kaltė, nes ilgai užtruko muitinėje Lietuvoje ir mūsų pašte. Tiesiog reikia paklausti siuntos Nr ir pas mus galima paskambinus išsiaiškinti, ar siuntinys kirto sieną ir kur
šiuo metu yra Lietuvoje: muitinėje ar pašte.
Atsakyti
taigi, matomai, pokyciu esama ir daugiau - pasirinkimo "priority" ar "economy" man niekas net nesiule. Siuntos nr. irgi nera "The transport will be by truck, so there is no tracking number. From next Thursday it will take about one week for delivery, so you can expect the parcel around Thursday, October 30. I'm sure the local transport agent will contact you to coordinate the delivery date."
Taigi, belieka ramiai laukti skambucio is siuntu skirstymo tarnybos lotuliukas.gif pati pasiskambint niekur negalesiu, nes jokio nr. nezinau...

QUOTE(seles @ 2008 10 23, 14:37)
Transportavimas tikrai pabrango: man siūlė 110 CHF "Priority" (3-7 dienos) arba 88 CHF "Economy" (8-15 dienų). Gal pakeitė siuntimo kompaniją, nes kai man siuntė "Economy", tai atėjo po mėn, aš truputį buvau nepatenkintas, sakė kad aiškinsis su siuntimo kompanija, kodėl taip ilgai. Bet aš pats išsiaiškinau, kad čia ne jų kaltė, nes ilgai užtruko muitinėje Lietuvoje ir mūsų pašte. Tiesiog reikia paklausti siuntos Nr ir pas mus galima paskambinus išsiaiškinti, ar siuntinys kirto sieną ir kur
šiuo metu yra Lietuvoje: muitinėje ar pašte.

Atsakyti
QUOTE(Astuliux @ 2008 10 23, 14:56)
taigi, matomai, pokyciu esama ir daugiau - pasirinkimo "priority" ar "economy" man niekas net nesiule. Siuntos nr. irgi nera "The transport will be by truck, so there is no tracking number. From next Thursday it will take about one week for delivery, so you can expect the parcel around Thursday, October 30. I'm sure the local transport agent will contact you to coordinate the delivery date."
Taigi, belieka ramiai laukti skambucio is siuntu skirstymo tarnybos  lotuliukas.gif  pati pasiskambint niekur negalesiu, nes jokio nr. nezinau...

Visada kyla nerimas, kai pinigai sumokėti, o prekės dar nėra, juo labiau kai didesnė suma. Tačiau viskas bus gerai, man dar nei viena siunta nedingo (tfu, tfu, tfu) nei iš vienos šalies. Tik kartais mūsų tarnybos ilgai užlaiko. Kai tik siuntinys nepatenka į muitinę (o nepatenka tada, kai būna nedidelė suma 100-200 USD ir būna įdėta sąskaita) iš JAV ateina per 12-14 dienų paprastu paštu. Kai sąskaitos nėra, automatiškai siunčia į muitinę, tada turi pristatyti mokėjimo dokumentą, pagal kurį apskaičiuoja mokesčius. O kas juokingiausia, tas mokėjimo dokumentas, kurį reikia pristatyti muitinei, yra paprastas popierėlis, atspausdinus iš internetinės bankininkystės mokėjimo išrašą, be jokio antspaudo ar parašo. Tai gi sumą jame gali koreguoti, niekas netikrina, daugelis taip ir daro, tačiau aš nedrįstų. Nors 100-200 USD siuntinys turi irgi būti apmokestintas (apmokestinama virš 76 Lt), dar niekada mano atveju to nebuvo, nes matyt muitinė turi daug darbo ir nespėja su visais . Ypač tai jaučiasi per kalėdas, viskas tiesiai keliauja į paštą, muitinė miega.
Atsakyti