Įkraunama...
Įkraunama...

Ozonatoriai, jonizatoriai

Unikali galimybe isigyti Therapy Air Ion uz ypatinaga kaina!!!!!!Tikra kaina 2349Lt, o dabar 2000Lt ir DOVANA peiliu rinkinys 4u.gif http://www.zepter-ho...om/lt_LT/?m=830
Atsakyti
Prisiskaiciau forume apie jonizatorius, ir kadangi turiu vaika, serganti bronchine astma, nusipirkau oro valytuva Baren 747. Para islaikiau kambaryje ant pilno pajegumo, bet nei svaraus oro kvapo, nei jausmo kambaryje kaip po lietaus tikrai nejauciu. O ir tas aromatizavimas visai nesijaucia. Zodziu bent dabar jauciuos, kaip ismetus 1000 Lt. Labai norejau Zepterio isbandyt, bet panorau sutaupyt, va ir sutaupiau verysad.gif
Atsiliepkit kas toki turit ir pasidalinkit.
Atsakyti
QUOTE(Renpzs @ 2008 06 27, 17:47)
Prisiskaiciau forume apie jonizatorius, ir kadangi turiu vaika, serganti bronchine astma, nusipirkau oro valytuva Baren 747. Para islaikiau kambaryje ant pilno pajegumo, bet nei svaraus oro kvapo, nei jausmo kambaryje kaip po lietaus tikrai nejauciu. O ir tas aromatizavimas visai nesijaucia. Zodziu bent dabar jauciuos, kaip ismetus 1000 Lt. Labai norejau Zepterio isbandyt, bet panorau sutaupyt, va ir sutaupiau  verysad.gif

Tavo valytuvas gal nera jonizuojantis , todel ir nesijaucia.O kokia jo kaina ?
Atsakyti
QUOTE(Renpzs @ 2008 06 27, 17:47)
Prisiskaiciau forume apie jonizatorius, ir kadangi turiu vaika, serganti bronchine astma, nusipirkau oro valytuva Baren 747. Para islaikiau kambaryje ant pilno pajegumo, bet nei svaraus oro kvapo, nei jausmo kambaryje kaip po lietaus tikrai nejauciu. O ir tas aromatizavimas visai nesijaucia. Zodziu bent dabar jauciuos, kaip ismetus 1000 Lt. Labai norejau Zepterio isbandyt, bet panorau sutaupyt, va ir sutaupiau  verysad.gif

Oro valytuvo darbas nematomas ir beveik nejaučiamas, nesitikėkite kažkokio stebuklo ir gaivaus oro kaip prie jūros vėjuotą dieną. Apie jonizatorių nieko negaliu pasakyti, nebandžiau. Vaikui su bronchine astma jonizatorius mano manymu nereikalingas, juo labiau aromatizatorius, kuris gali tik pakenkti, reikalingas švarus oras, oro valytuvo pakanka. Tiesiog stebėkite, ar pagerės vaiko sveikata, o turėtų pagerėti. Bent jau JAV forumuose skaičiau, kad labai padeda. Mieste, bent jau Vilniuje, dulkių ore - siaubas, nepatikėčiau, jei nepamatyčiau keičiant filtrą. Kai kitą kartą keisiu pirminį filtrą (keičiu kas 3 savaites), būtinai nufotografuosiu naują filtrą ir filtrą po 3 savaičių. Tik nelabai žinau kaip įkelti nuotrauką į forumą, patarkite. Ir netikėkite, kad pirminis filtras oro valytuvuose tarnaus metus. Švarus oras kvapo neturi, kvapą turi tik nešvara.
Kvapus panaikina aktyvuotos anglies filtrai.
Atsakyti
Seles, Jūs kaip visada teisus. Tačiau kiek man teko domėtis šita tema, tik vienintelio prietaiso mačiau, kaip čia pasakius, nufilmuotus testus, tai IQAir. Visų kitų prietaisų tik skaičiukai. Jei aš neįperku arba neturiu galimybės parsisiųsti gero prietaiso, kaip sužinoti, ar mano nupirktas Lietuvoje ir, aišku, pigesnis nei pats geriausias, atlieka nors trečdalį, idealu būtų pusėar 100 proc. doh.gif , savo darbo, o ne stovi kaip baldas ar skleidžia kažkokį garselį ir tiek... Su kuo pamatuot? Pamaniau, kad mama, pergyvendama dėl vaiko, sergančio astma, irgi norėjo to paties paklaust rolleyes.gif
Ir dar norėjau paklaust... Kelios mamos rašė, kad turi jonizatorius. Ar pasitvirtino tas "juodos sienos" efektas? Ar tikrai pajuoduoja sienos šalia jonizatoriaus, ar tai vėl tik reklaminiai triukai g.gif ax.gif Nors... pagal fiziką taip ir turėtų būti lotuliukas.gif
Ir kiek teko pastebėti ir domėtis, Lietuvoje visi jonizatoriai, absoliučiai... Vien valytuvo neužtikau. O gal pražiūrėjau g.gif . Bandžiau rasti tokį, kuris tik valytų, be ozono, jonizatoriaus ir kt.pribumbasų... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iride: 28 birželio 2008 - 09:18
QUOTE(iride @ 2008 06 28, 10:15)
Seles, Jūs kaip visada teisus. Tačiau kiek man teko domėtis šita tema, tik vienintelio prietaiso mačiau, kaip čia pasakius, nufilmuotus testus, tai IQAir. Visų kitų prietaisų tik skaičiukai. Jei aš neįperku arba neturiu galimybės parsisiųsti gero prietaiso, kaip sužinoti, ar mano nupirktas Lietuvoje ir, aišku, pigesnis nei pats geriausias, atlieka nors trečdalį, idealu būtų pusėar 100 proc. doh.gif , savo darbo, o ne stovi kaip baldas ar skleidžia kažkokį garselį ir tiek... Su kuo pamatuot? Pamaniau, kad mama, pergyvendama dėl vaiko, sergančio astma, irgi norėjo to paties paklaust rolleyes.gif
Ir kiek teko pastebėti ir domėtis, Lietuvoje visi jonizatoriai, absoliučiai... Vien valytuvo neužtikau. O gal pražiūrėjau g.gif . Bandžiau rasti tokį, kuris tik valytų, be ozono, jonizatoriaus ir kt.pribumbasų...  4u.gif

iride,
kaip sužinoti, ar mano nupirktas Lietuvoje ir, aišku, pigesnis nei pats geriausias, atlieka nors trečdalį, idealu būtų pusėar 100 proc- tik vartotojų atsiliepimai, pamatuoti savarankiškai niekaip nepavyks. JAV alergikų puslapyje ir buvo parašyta, kad IQAir buvo vienintelis, kurio skelbiami duomenys atitiko realybę, kiti labai užaukštindavo savo aparatų efektyvumą.
Ir kiek teko pastebėti ir domėtis, Lietuvoje visi jonizatoriai, absoliučiai... Bandžiau rasti tokį, kuris tik valytų, be ozono, jonizatoriaus ir kt.pribumbasų... - tas tiesa, dar anksčiau buvo Beurer firmos Beurer LR50 vien tik su hepa ir angliniu (turėjo "Šalna" "Tomsona" parduotuvės http://www.tomsona.l...r/oro_valytuvai ) filtru didelis aparatas, bet dabar atrodo negaminamas ir kur gauti filtrų ?
Bet jonizatorius gal ir nėra labai blogai.
Aš dabar susidomėjau Beurer LW 100 Luftwäscher (http://www.med-markt.de/beurer-luftwaescher-lw100-4155923/ ) valo ir drėkina orą, kaina apie 180 eurų. Bet irgi kažkaip įdomiai: plokštelės gauna elektrosatatinį krūvį, todėl prie jų kaip pria magneto prilimpa dulkės, plokštelės sukasi, panardinamos į vandenį ir dulkės lieka jame. Yra antibakterinis jonizavimas. vonelę su plokštelėmis galima plauti indaplovėje. Jokių filtrų. Vartotojų atsiliepimų mažai, bet neblogi.

Atsakyti
Laba, įdomu kaip šitas oro valytuvas .Jame turbūt nėra jonizatorių visokių ir ozonų.Na norėčiau ir aš įsigyti neblogą oro valytuvą, bet bėda, kad labai mažai žinių apie juos.Užsieny tikrai neieškosiu, bet, kad ir Lietuvoj nesinori nusigrybaut .Net nežinau ką rinktis.Dar šitas valytuvas irgi vilioja, tai net nežinau ką daryti.O gal jie abu niekam tikę? Ištikrųjų tai Lietuvoj nelabai yra iš ko rinktis verysad.gif
Atsakyti
Na tas iš Ligajos technikos gal ir nieko. Bet čia seles pas mus ekspertas, daugiau žino, gal žvilgtelėjęs į skaičiukus ką pasakys rolleyes.gif . Šiaip tai šitas naujas, kada paskutinį kartą žiūrėjau šį puslapį jo dar nebuvo.
Ui, yra jonizatorius doh.gif "Plasma Wave-ioninis filtras"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iride: 28 birželio 2008 - 19:13
QUOTE(iride @ 2008 06 28, 20:11)
Na tas iš Ligajos technikos gal ir nieko. Bet čia seles pas mus ekspertas, daugiau žino, gal žvilgtelėjęs į skaičiukus ką pasakys rolleyes.gif . Šiaip tai šitas naujas, kada paskutinį kartą žiūrėjau šį puslapį jo dar nebuvo.
Ui, yra jonizatorius  doh.gif "Plasma Wave-ioninis filtras"

negaliu pažiūrėti nuorodos, meta perspėjimą :
Įspėjimas- lankymasis šiame tinklapyje gali būti pavojingas Jūsų kompiuteriui!
Atsakyti
Kadangi man tai irgi vis dar aktualu rolleyes.gif , įdedu aprašymą iš ligajos, šalnos psl.net neatidaro, gal nuoroda neteisinga 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Iš Šalnos šitas domina valytuvas
Atsakyti
QUOTE(beieškanti @ 2008 06 30, 10:34)
Iš Šalnos šitas domina valytuvas

Aš tą Sharp modelį irgi nagrinėjau, bet pasirodo, kad tas "Plasmacluster" irgi ya jonizavimas rolleyes.gif
Atsakyti