Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis XII

Turiu_super_mama, negaliu susilaikyt nepakomentavus...

Įsivaizduokime normalaus sudėjimo moterį, kurios ūgis 160cm, svoris - 55kg. Pagal jūsų skaičiavimus, kad nepriaugtų svorio, ji turėtų suvartoti viso labo 1320kcal? biggrin.gif O jeigu norėtų numesti svorio, kalorijų kiekis sumažėja iki 820??? doh.gif Joks dietologas neskirtų dietos, turinčios mažiau nei 1200kcal. Pats sakote, kad mes džiūvam, o siūlot tokias nesąmones blink.gif Apie kokius dar makaronus ir tuną aliejuj mes kalbam bei valgymą 5-7k per dieną su tokia kalorijų norma??? doh.gif
Be to, iš kur jūs ištraukėt, kad visos čia rašančios nori žūt būt sulieknėti per trumpą laiką ir dietinasi valgydamos obuolių pyragą?
Atsakyti
Pusryciai- 2 sumustiniai su baltu ir su fermentiniu suriu 400 kcal
pietus- zuvies troskiyns su bulvemis ir trina vistienos sriuba 600 kcal
priepspieciai- papildas 300 kcal
vakariene- du kaisuiniai ir dvi riekes juodos duonos 400 kcal
naktipeiciai- sumustinis su baltu suriu ir jogurtas 300 kcal

viso 2000 kcal
Atsakyti
Sveiki smile.gif Pabandysiu ir aš savo meniuką parašyti, nors ir netobulas biggrin.gif

PUSRYČIAI: Obuolys, j.duonos riekė, kaimiškas varškės sūris.
PIETŪS: kiaulienos troškinys su ryžiais (panašu i plovą bet nevisai plovas), su burokėlių bei svogūno laiškų salotomis.
PAVAKARIAI: jogurtas 150gr, 2proc. rieb.
VAKARIENĖ: kiaušinienė iš 1 kiaušinio ir dar plius 2 baltymų, su morkų salotomis.

Atsakyti
Pusryciai manu kose 400 kcal
Pietus sriuba ir zuvies troskinys su bulvemis 600 kcal
Pavakariai apildas 300
Vakariene uzpilama kose 120
Naktipieciai Bifi jogurtas ir obuolys 170 viso
1590
Atsakyti
Pusryciai trys nusausinti per visa keptuve blynai 600 kcal
priepspeicia papildas 300 kcal
pietus 1.5 samcio kopustu sriubos , 5 suaktai plovo 1000 kcal
prispeiaciai varske smilga 120 kcal
vkariene vistienos kukulis su 4 suaktais ryziu 500 kcal
ir naktipieciai?

viso 2520 kcal
Atsakyti
QUOTE(Harriet @ 2010 05 15, 17:14)
Pusryciai trys nusausinti per visa keptuve blynai 600 kcal
priepspeicia papildas 300 kcal
pietus  1.5 samcio kopustu sriubos , 5 suaktai plovo 1000 kcal
prispeiaciai varske smilga 120 kcal
vkariene vistienos kukulis su 4 suaktais ryziu 500 kcal
ir naktipieciai?

viso 2520 kcal

Harriet, man atrodo, kad Tu padaugini su kcal.. Negi 1.5 samcio kopustu sriubos , 5 saukstai plovo 1000 kcal ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allure: 15 gegužės 2010 - 16:45
Ta sriuba atrodo tiesiog plauke riebaluose, o ir pats plovas buvo gana irebus, su aliejumi
Atsakyti
QUOTE(Harriet @ 2010 05 16, 09:46)
Ta sriuba atrodo tiesiog plauke riebaluose, o ir pats plovas buvo gana irebus, su aliejumi

Na gal tada, juk pačios geriausiai žinome patiekalu sudeti ir kiek kcal jie "išneša" smile.gif

Mano šiandiena:
PUSRYČIAI: J.duonos rieke, naminis varškės sūris.
PIETŪS: Šaltibarščiai su bulvėmis
PAVAKARIAI: Duoniukas su suriu
VAKARIENE: Darzoviu sriuba (kopustas, paprika, pomidorai, morkos).

Kažkaip mažoka kai pasižiūriu, negerai schmoll.gif Rytoj reiks pasitaisyti.
Atsakyti
PUSRYČIAI: Obuolys, avižinė košė.
PIETUS: Daržovių sriuba, virta kiauliena.
PAVAKARIAI: Jogurtas 150gr.
VAKARIENE: Tuno salotos, jogurtas 100gr.
Atsakyti
QUOTE(Turiu_super_mama @ 2010 04 29, 21:39)
p.s. Jei kuri nors yra is Vilniaus galit parasyt , padesiu sureguliot tinkamai mityba . Darau tai nemokamai , reikia praktines patirties  - siekiu tapt asmeniniu treneriu .

QUOTE(Turiu_super_mama @ 2010 05 04, 15:41)
Na p.Meskute beabejo dviracio neatradau , bet stengiaus primint uzmirsusioms ir perduot kazkiek informacijos isvis to nezinancioms .
Dabar kas del taupumo - as 2000 kcal isleidziu 10 litu . Telpu i 300 litu / menesi . Na bet ir sveriu 105 kg . (kai normalei suvalgau 3500~ tarkim kcal tai prisideda tik koses/ryziai/makaronai , kas aisq prie tu 10 litu prideda koki 1~ lita , nedaugiau ) .

ar as gerai supratau? sveriat 105kg ir norit konsultuot del mitybos? blink.gif atsiprasau, neiciau pas tokia maisto konsultante kuri dvigubai uz mane storesne. doh.gif atsiprasau jei supratau blogai.
Atsakyti
QUOTE(Sypsena84 @ 2010 05 18, 12:21)
ar as gerai supratau? sveriat 105kg ir norit konsultuot del mitybos?  blink.gif  atsiprasau, neiciau pas tokia maisto konsultante kuri dvigubai uz mane storesne.  doh.gif atsiprasau jei supratau blogai.

Na kiek as suprantu, tai cia vyras teikia konsultacijas, o 105kg, jei didziaja dali mases sudaro raumenys, o pats vyras dar lanko koki kulturizma, sakyciau yra normalu...
Atsakyti
laba ryta,

noreciau jungtis prie jusu 4u.gif nes biski man su mityba prastai, per daug valgau atrodo, o keisti valgiarasti taaaip sunku, o ir numesti reiktu tik kokius 3kg.

taigi mano valgiarastis:

Antradienis
pusryčiai
5 saukstus keptu bulviu su pievagrybiais - nezinau kiek kaloriju, speju kokie 400kcal
trapūs sausainiai 4vnt - spėju kokie 50g, apie 220kcal

priešpečiai
1 lab. didelis obuolys (150kcal)

Pietūs
salotos (fetos sūris 220g (350kcal), špinatai 70g, pomidrai 100g, šaukštas alyvuogių aliejaus (100kcal)) - bendrai 500kcal

Vakarienė
sūris apie 100g - 350kcal

bendrai apie: 1620kcal verysad.gif
Atsakyti