Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis XII

Pareinu savikontrolei.

PIRMADIENIS
RYTAS: Kava - 20 kcal
PUSRYČIAI: Jogurtas su dribsniais (170), kava (20) - 190 kcal.
UŽKANDIS: Kakava - 80 kcal.
PIETŪS: Vištienos kotletas (150), cezario salotos (500), kava (20) - 670 kcal
VAKARIENĖ: burokėlių sriuba (150), duona ruginė (100), kumpis, lašinukai (400) - 650 kcal.

VISO: 1610 kcal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rute: 01 gruodžio 2009 - 11:42
Pusryčiai: 9 varškėčiai iš liesos varškės
Pietūs:Kalakutienos krūtinėlė, 3 šaukštai ryžių, šaukštas mišrainės be majonezo
Pavakariai 125 g lieso jogurto
Vakarienė: kalakutienos krūtinėlė, 2, 5 šaukšto ryžių, šaukštas mišrainės.
net neįsivaizduoju, kiek tai kalorijų.
Atsakyti
Rytdienos meniu:

prieš pusryčius vanduo su citrinos sultimis,
pusryčiai - varškė su avokadu, agurku, krapais,
pietūs - orkaitėje kepta kalakutienos faršu įdaryta paprika su laukiniais ryžiais, burokėlių sriuba,
pavakariai - gaiviosios salotomis su krevetėmis ir avokadu (krevetės, avokadas, alyvuogės, raudonoji paprika, agurkas, krapai, citrinos sultys, aliejus)
vakarienė - miežių košė su kefyru

Dar kriaušė, mandarinai, vanduo.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 01, 16:07)
Rytdienos meniu:

prieš pusryčius vanduo su citrinos sultimis,
pusryčiai - varškė su avokadu, agurku, krapais,
pietūs - orkaitėje kepta kalakutienos faršu įdaryta paprika su laukiniais ryžiais, burokėlių sriuba,
pavakariai - gaiviosios salotomis su krevetėmis ir avokadu (krevetės, avokadas, alyvuogės, raudonoji paprika, agurkas, krapai, citrinos sultys, aliejus)
vakarienė - miežių košė su kefyru

Dar kriaušė, mandarinai, vanduo.

viskas labai grazu thumbup.gif tik as pusrycius su vakariene sukeisciau, ryte angliavandeniu daugiau, vakare baltymu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2009 12 02, 00:36)
viskas labai grazu thumbup.gif tik as pusrycius su vakariene sukeisciau, ryte angliavandeniu daugiau, vakare baltymu mirksiukas.gif

Mat kaip bigsmile.gif Prisiminiau, kad ir pati esu skaičiusi, jog baltymai geriau vakare. Tai ir reiks rytojaus pusryčius su vakariene sukeist ax.gif Beje, dieną visiškai soti jaučiuosi, jokio maisto trūkumo, bet vakare tai toks jausmas, kad dar ir dramblį suvalgyčiau biggrin.gif - turbūt dėl to, kad buvau paskutiniu metu įpratusi pusryčių nevalgyt, po to prieš naktį prisikimšt, o dabar dar pms'as kankina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 gruodžio 2009 - 22:59
Negražus šiandien mano valgiaraštis, baisiai norėjosi užkandžiauti. Taip kad nebarkit ir mokykitės iš mano klaidų doh.gif

ANTRADIENIS

PUSRYČIAI: 2 riekės duonos su tepamu sūreliu ir agurku (225), sausainis (50), kava su pienu (50)
PRIEŠPIEČIAI: pusė avižinio batonėlio (granola bar iš kepyklėlės) (200), latte (120)
PIETŪS: grybų/vištienos sriuba (100), karštas dvigubas sumuštinis su spanguolių džemu ir ožkos pieno sūriu (400)
PAVAKARIAI: pusė avižinio batonėlio (200), vynas (200), kelios keptos mini dešrelės su kečupu (~150), jogurtas su braškėm (120)
VAKARIENĖ: keptas ožkos sūris su medum ir riešutais (450), lapinės salotos su aliejumi (50)

VISO: 2315 unsure.gif

Atsakyti
Antradienis

RYTAS: Kava - 20 kcal
PUSRYČIAI: Jogurtas su dribsniais (170), kava (20) - 190 kcal.
UŽKANDIS: Medus 2 šaukšteliai - 70 kcal.
PIETŪS: 1.5 cepelinų (600), gira (80) - 680 kcal.
PO PIETŲ: Kava - 20 kcal.
VAKARIENĖ: burokėlių sriuba (100), troškinukas (šparaginės pupelės, moliūgai, bulvės, morkos, keli smulkūs gabalėliai jautienos) (250), pusę riekutės duonos (50) - 400 kcal
UŽKANDIS: Obuolys - 40 kcal

VISO: 1420 kcal
Atsakyti
QUOTE(piripiri @ 2009 12 02, 02:11)
Negražus šiandien mano valgiaraštis, baisiai norėjosi užkandžiauti. Taip kad nebarkit ir mokykitės iš mano klaidų doh.gif

Tai man atrodo, visom pasitaiko, tik svarbu laiku susigriebt bigsmile.gif Aš vakar neužkandusi negalėjau užmigti, bet gerai, kad tik su kefyru ir mandarinais išsisukau (nors galvoj tai sukosi nuodėmingos mintys apie visokius mėsainius ir bulvytes doh.gif ). Na, tikiuosi, kad čia tik dėl pms'o man taip ir laikui bėgant sustos viskas į vietas, pusryčiai bus laiku ir atitinkamai kiti valgymai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 02 gruodžio 2009 - 10:47
sekamadienis

pusryciai pramiegoti tongue.gif
priespieciai 300
kava su pienu 100kcal, 2 namie kepti sausainiai su kokosu ir razinom 200kcal (kepiau sestadieni vakare ir susilaikiau neparagavus rolleyes.gif nes prizadejau sau, kad ryte galesiu suvalgyt) cool.gif
pietus 250
pupeliu sriuba 210kcal, kivis 40kcal
pavakariai 270
skrudinta duona 170kcal, cesnakinis sviestas 80kcal, kava su pienu 20kcal
vakariene 370
brokoliu, kalafioru, zuvies uzkepele surio padaze(6%riebumo tepamas lydytas surelis, liesas pienas, nevalyti miltai) 270kcal, burokeliai 100kcal
naktipieciai 100
kepta duona su cesnaku 100kcal

viso 1270kcal

pirmadienis

pusryciai 100
kava su pienu 100kcal
priespieciai 240
pupeliu sriuba 210kcal, mandarinas 30kcal
pietus 380
2 riekutes rugines duonos 180kcal, varskes surelis su sauleje dziovintais pomidorais 50kcal, skyr wub.gif 150kcal
pavakariai 150
obuolys 150kcal
vakariene 400
kugelis 250kcal, 5% riebumo grietine 50kcal, burokeliai 100kcal

viso 1310kcal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktine Fėja: 02 gruodžio 2009 - 16:08
Rytdienos meniu:

pusryčiai - grikių košė su kefyru,
priešpiečiai - natūralus jogurtas su įpjaustytais obuoliais, kriauše,
pietūs - orkaitėj kepta lašišos filė su laukiniais ryžiais, burokėlių sriuba,
pavakariai - brokolių salotos (brokolis, pomidorai, virti kiaušiniai, citrinos sultys, krapai, pipirai, druska)
vakarienė - omletas (pora kiaušinių, pienas) su įvairiomis daržovėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 02 gruodžio 2009 - 17:47
QUOTE(Victorious @ 2009 12 02, 17:45)
Rytdienos meniu:

Victorious, ar pavyksta laikytis iš vakaro sudaryto meniu? Šiaip, jie labai gražūs ir pavyzdingi, bet ar pavyksta visu 100 proc? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2009 12 02, 22:49)
Victorious, ar pavyksta laikytis iš vakaro sudaryto meniu? Šiaip, jie labai gražūs ir pavyzdingi, bet ar pavyksta visu 100 proc? rolleyes.gif

Visomis dienomis pavyko kaip ir 100%, tik vakar vakare negalėjau užmigti dėl alkio, todėl išsikepiau omletą, valgiau su daržovėm ir miegojau kaip kūdikis biggrin.gif Na, mano maitinimosi esmė yra sveikesnis maistas, nesvarbu kiekiai ar kalorijos, bet vis tiek imu jausti, kad šiuo metu kankina vilko apetitas ir trūksta sotumo (pms) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 03 gruodžio 2009 - 11:44