Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis XII

QUOTE(anr @ 2009 11 29, 01:21)
Sestadienis
Pusriciai: bananas(72), kava su cukrum(20), kiausiniai su darzovem(182), duona(143)
Pietus: grikiu sriuba(269), zuvis su krevetem ir pomidorais(297), bulve(89)
Pas drauge: arbata be cukraus ir gabaliukas pirago(250)
Vakariene: grikiu sriuba(269), kiausiniai su darzovem(182), duona(184)
Naktipieciai blush2.gif plikiti sausainiai (mano megstamiausi) (50gr) nezinau kiek kaloriju
Viso:1957.....  doh.gif

Gal zinot kiek kaloriju turi plikiti sausainiai?

Plikitus irgi nezmoniskai megstu, o kaloriju jie turi 300. Palyginus su kitais sausainiais, tikrai lb mazai...nes is sviestines teslos ar trupininiai-400 minimum, dazniausiai 450...
Atsakyti
Mano Šeštadienis

Pusryčiai (13 val. blush2.gif ): grikių košė (330), kava su pienu (50), 25 g. riešutinės chalvos (130).
Priešpiečiai: apelsinas (80).
Pavakariai: bandelė su tepamų pelėsiniu sūriu (150+155), arbata su pienu ir medum (70).
Vakarienė: daržovės su ryžiais (250), varškės sūrelis (120), obuolys (70).

Viso: 1405
(buvo dar bokalas alaus, bet iššokau aš jį, tai neskaičiuoju.. irnesakyk.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šaltmėtė: 29 lapkričio 2009 - 14:48
Sveikos 4u.gif Bandysiu jungtis prie Jūsų, nes noriu kiek susireguliuoti mitybą sveikesniu maistu, kartu prasivalyti organizmą ir odą, todėl galvoju, kad toks "prisidavimas" kiek sudrausmins ir padės atidžiau rinktis maisto produktus kiekvieną dieną. Svorio problemų neturiu ir jo mesti nenoriu, taigi ir kalorijų skaičiavimas, rašymas man prasmės neturi, svarbiausia yra sveikesnis maistas - daržovės, vaisiai, kruopos, lengvesniu būdu ruošta mėsa, žuvis, daug vandens ir pan. 4u.gif Negaliu pažadėt, kad ilgai taip valgysiu ir visai nenuklysiu į šalį, bet stengsiuosi biggrin.gif

Pusryčiams buvo nepavyzdingi, tai jų neužskaitau biggrin.gif (karšti sumuštiniai),
vėlyviems pietums virta vištiena su grikiais ir morkų-pievagrybių salotomis, pomidorų su ryžiais sriuba,
vakarienei bus avižinių dribsnių košė,
dienos metu dar užkandžiauju obuoliais ir mandarinais, išgerta pora litrų vandens ax.gif

Lauksiu komentarų, pasiūlymų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 29 lapkričio 2009 - 17:30
QUOTE(Victorious @ 2009 11 29, 18:26)
Lauksiu komentarų, pasiūlymų 4u.gif

Man tai gražiai atrodo. Įtrauk ir jogurto, varškės.

SEKMADIENIS

PUSRYČIAI: ruginė duonelė su lašiša, pomidoru, agurku (195), dž.mango (100)
PRIEŠPIEČIAI: bananas (100), sausainis (50)
PIETŪS: 2 riekės duonos su šprotais (160+180), pomidorų/brokolių/fetos salotos (120), kapučino (70)
PAVAKARIAI: kriaušė (45), kąsnis muffino (100)
VAKARIENĖ: miežinė košė (245)

VISO: 1365
Atsakyti
QUOTE(piripiri @ 2009 11 30, 01:03)
Man tai gražiai atrodo. Įtrauk ir jogurto, varškės.

Aha, aš ir pati pagalvojau apie natūralų jogurtą ir varškytę su agurku, avokadu ax.gif
Palyginau savo meniu su kitų, tai toks apgaulingas vaizdas, kad labai mažai valgau, nes visų aprašyti laabai smulkiai, daug įvairaus maisto ir dar kalorijos suskaičiuotos biggrin.gif
Beje, prie kurių plepančių apie sveiką maitinamasi galėčiau prisijungti? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 29 lapkričio 2009 - 23:35
QUOTE(Victorious @ 2009 11 30, 00:08)
Palyginau savo meniu su kitų, tai toks apgaulingas vaizdas, kad labai mažai valgau.
Beje, prie kurių plepančių apie sveiką maitinamasi galėčiau prisijungti? bigsmile.gif

Man tai nepasirodė, kad per mažai, įsivaizdavau, kaip viskas atrodo mirksiukas.gif
Aš iš Minus 10, bet ten lieknų nepriima. Pasieškok forume, turi būti kažkas. 4u.gif
Atsakyti
sekmadienis

pusryciai 100
kava su pienu 100kcal
priespieciai 340
skrudinta duona 170kcal, cesnakinis sviestas 80kcal, kumpis 60kcal, pomidorai 30kcal
pietus 450
bulviu uzkepele 350kcal, brokoliai 50kcal, rauginti kopustai 50kcal
pavakariai 210
obuolys 150kcal, madarinai 60kcal
vakariene 210
pupeliu sriuba (zaliosios limos pupeles, bulves, morkos, svogunas, miniatiurinis gabaliukas liesos rukytos sonines, prieskoniai) 210kcal

viso 1310
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktine Fėja: 30 lapkričio 2009 - 12:07
Šiandienos planuojamas meniu:

prieš pusryčius vanduo su citrinos sultimis (sako, kad padeda išvalyti organizmą),
pusryčiai - varškė su krapais, agurkais ir trupučiu druskytės,
pietūs - orkaitėje kepta lašišos filė su citrina, pievagrybiais, kuskusas; šviežių pomidorų sriuba su laukiniais ryžiais,
pavakariai - salotos su feta, agurku, pomidoru, raudonuoju svogūnu, citrinos sultimis, šlakeliu aliejaus,
vakarienė - miežinė košė.

Užkandžiams - bananas, obuoliai, mandarinai, kriaušės. Taip pat pora lirų vandens ax.gif
Atsakyti
Sekmadienis

Pusryčiai: bananas (90) su jogurtu (125), kava su pienu (60).
Pietūs: daržovės su ryžiais (310), 3 mandarinai (70), arbata su pienu ir medum (80).
Pavakariai: obuolys (55), 40 g. migdolų (220), arbata su medum (50).
Vakarienė: grūdėtos varškės su tekšėm indelis (320), arbata su medum (50).

Viso: 1430
Atsakyti
Rytdienos meniu (man lengviau nenukrypti nuo jau sudaryto plano):

prieš pusryčius - vanduo su citrina,
pusryčiai - miežinė košė (likusi), kefyras,
priešpiečiai - natūralus jogurtas,
pietūs - orkaitėje lengvai pašildyta virta vištiena su grikiais, morkų salotomis, pomidorų sriuba su ryžiais,
pavakariai - graikiškas kuskusas (kuskusas, agurkas, pomidoras, feta, alyvos, citrinos sultys).
vakarienė - avižinių dribsnių košė

Vaisiai - obuolys, bananas, kriaušė, mandarinai.
Pora litrų vandens per dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 30 lapkričio 2009 - 21:53
PIRMADIENIS

PUSRYČIAI: 2 lengvutės pieniškos bandelės (brioche) (250), kava su pienu (70)
PRIEŠPIEČIAI: dž.persikai (50), 15gr juodo šokolado (80)
PIETŪS: tunas su virtais kiaušiniais ir majonezu (350), brokolių/fetos/pomidorų salotos (120), kava su pienu (50), sausainiukas (40)
PAVAKARIAI: jogurtas su šv.braškėm (280), kriaušė (45)
VAKARIENĖ: grybų/vištienos siruba su grietine (150), 2 riekės duonos su tepamu sūreliu (180+40)

VISO: 1705

Atsakyti
PIRMADIENIS
Pusryciai:babanas(72), arbata, surelis glaistytas(151)
Priespieciai: arbata, sumustinis(368)
Pietus:bulves(139),vistos krutinele kepta(338),misraine zirneliai su kiausiniais ir svogunais(250), kava su pienu(50)
Vakariene: liesa varske su bananu ir geriamu jogurtu(261)

Viso: 1629

Sportuodama sudeginau 350 kcal
Atsakyti