Įkraunama...
Įkraunama...

2003 vasarinukai,junkites visi!

Laba diena mamytes,
Su meiles diena visas 4u.gif Savitarpio supratimo ir silumos Jusu namuose
Atsakyti
Sveikutės. Visas su praėjusiom heart.gif ir atėjusiom lithuania.gif šventėm 4u.gif .
Atsakyti
Labas rytas. Prigąsdino mane mano dukrytė, tris dienas skundėsi pilvo skausmais, o šią naktį atsikėlė, sako labai skauda, pamatavau temp. 37,6. pagalvojau, kad gali būti apendicitas, paskambinau greitajai, atvažiavo daktaras-jai visi skausmai iš kart praėjo, kol nuo daktaro bėgiojo, pagaliau įkalbėjau pasirodyt - ne apendicitas. clap.gif
Norėjau paklaust kaip jūsų vaikai elgiasi pas daktarus? manoji jų paniškai bijo, verkia, rėkia, nesiduoda nei pažiūrima nei paklausoma, jau nekalbu apie kraujo ėmimą verysad.gif
Atsakyti
Sveikos.Su praėjusiom šventėm 4u.gif
Maniškė tai labai myli daktarus, gal kad retai mes pas juos lankomės.Labai ji veržiasi į kabinetą, tik bijo kai kraują ima, sako, ot neišauklėta seselė..... skriaudžia vaikus doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif dar viena paklydele sugrizo biggrin.gif
Atsakyti
Sveika sugrįžus, Tučka 4u.gif
Kaip laikotės? Priminkit apie save mirksiukas.gif

Kažko vėl labai aprimo nameliai mūsų doh.gif

Mes jau sveiki, vaikštom į darželį, ruošiamės Kaziuko mugei šią savaitę, grupėje kiekvieną dieną darbelius daro, lyg jau šiandien pradės prekiauti wub.gif Maniškis jau nusižiūrėjęs, ką pats pirks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2010 03 04, 14:20)
Sveika sugrįžus, Tučka 4u.gif
Kaip laikotės? Priminkit apie save mirksiukas.gif

Pas mus nieko labai naujo. ax.gif vaikstom i priesmokykline grupe, jau ir i mokykla uzsirasem smile.gif Tik va dabar sirguliuojam truputi, tai kolkas neinam i darza. Beje pries pora savaiciu prasirgo vaikis rotavirusu, tai tiek issikankinom, 5 kg. numete. ir dar ne namie buvom, tai sakau gal ir geriau, nes radviliskio daiktarai nuostabus, sesute lakste i namus laselines statyti, daktare pati atejus tyrimus pasieme ir i ligonine pasieme istirti. Vienu zodziu as buvau apakus tokiu rupesciu wub.gif tai va taip ir gyvenam smile.gif

Tiesa darzelyje vaikas lanko keramikos bureli, tai ziauriai jam patinka, sake ir mokyklon kai eis tai lankys smile.gif

O va musu pusbrolis tai dainu dainelej dalyvavo, ziurejom issizioje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 04 kovo 2010 - 14:28
QUOTE(Tučka @ 2010 03 04, 16:26)
Pas mus nieko labai naujo.  ax.gif vaikstom i priesmokykline grupe, jau ir i mokykla uzsirasem  smile.gif  Tik va dabar sirguliuojam truputi, tai kolkas neinam i darza. Beje pries pora savaiciu prasirgo vaikis rotavirusu, tai tiek issikankinom, 5 kg. numete. ir dar ne namie buvom, tai sakau gal ir geriau, nes radviliskio daiktarai nuostabus, sesute lakste i namus laselines statyti, daktare pati atejus tyrimus pasieme ir i ligonine pasieme istirti. Vienu zodziu as buvau apakus tokiu rupesciu  wub.gif tai va taip ir gyvenam  smile.gif

Tiesa darzelyje vaikas lanko keramikos bureli, tai ziauriai jam patinka, sake ir mokyklon kai eis tai lankys  smile.gif

O va musu pusbrolis tai dainu dainelej dalyvavo, ziurejom issizioje  biggrin.gif

Sveikutes.Mes irgi gyvenam po senovei, laukiam pavasario, kada bus galima su dviračiu išlėkti..... thumbup.gif na, ir rudenėlį į mokyklėlę doh.gif
Tučka nu negali būti ,kad taviškis 5kg numetė, nerealu doh.gif tai kiek jis tada sveria....?
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2010 03 04, 15:58)
Sveikutes.Mes irgi gyvenam po senovei, laukiam pavasario, kada bus galima su dviračiu išlėkti..... thumbup.gif na, ir rudenėlį į mokyklėlę doh.gif
Tučka nu negali būti ,kad taviškis 5kg numetė, nerealu  doh.gif  tai kiek jis tada sveria....?

Nu kaip tikras vyras svere 35 kg. Po ligos 30 kg. o vakar jau 32 kg biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,,,

noreciau ir as i jusu buri 4u.gif
Atsakyti
mano busimasis pirmokas sveria 35kg doh.gif baisu!! ugis 131. issigando gydytoja
Atsakyti
cia daug? mano tesveria 20 ir zinokit baisu...kaip kokia anoreksike sad.gif
Atsakyti