Įkraunama...
Įkraunama...

2003 vasarinukai,junkites visi!

QUOTE(viktner @ 2010 02 10, 07:45)
Na,mano nuomonė, tai kuo mažiau sedės prie kompo ir teliko tuo geriau, dar savo gyvenime šito suspės..... Bet realiai, tai maniškė kompo jau "atsikando" nebeįdomu, o teliką tai žiūri daugiausiai per išeigines iš ryto kai rodo Smalsutė Dora, Aviukas Šonas ir Telebimbam.Manau, kad tokio amžiaus pilnai užtenka.Savo kambaryje dukružė teliko neturi, nors labai nori.....

Maniskis prilipes prie kompo galetu istisa diena prasedeti ir kai nera tecio namie, as sunkiai su juo susitvarkau. Ir su televizorium... Reikia ieskoti gal kur pasportuoti, kad turetu ka veikt, nes tas sedejimas namie doh.gif ir jis neturi kur issikrauti, o energija per krastus liejasi.
As nezinau, gal cia jau sitos temos buvo aptartos simtus kartu, bet dar paklausiu, ar duodate vaikams kisenpinigiu? O gal jie kazkokiu kitu budu juos uzsidirba?
Atsakyti
[quote=e-glory,2010 02 10, 09:48]
Maniskis prilipes prie kompo galetu istisa diena prasedeti ir kai nera tecio namie, as sunkiai su juo susitvarkau. Ir su televizorium... Reikia ieskoti gal kur pasportuoti, kad turetu ka veikt, nes tas sedejimas namie doh.gif ir jis neturi kur issikrauti, o energija per krastus liejasi.
Pas mus su kompu ir televizoriumi panašiai, va tik spėjo lovą pasiklot ir jau pultą nustvėrė doh.gif . Pas ją su broliu karas dėl kompo kas dabar žais žaidimą. Būna kad ir man pareiškia, kad čia jos kompas o ne mano.
Papildyta:
Dar gerai, kad mokytis patinka, padaro tai kas užduota.
Atsakyti
[quote=ksenija5,2010 02 10, 09:14]
[quote=e-glory,2010 02 10, 09:48]
Pas mus su kompu ir televizoriumi panašiai, va tik spėjo lovą pasiklot ir jau pultą nustvėrė doh.gif . Pas ją su broliu karas dėl kompo kas dabar žais žaidimą. Būna kad ir man pareiškia, kad čia jos kompas o ne mano.
[/quote]
Pas mus beveik taip pat,sako kodel tu gali skaityti SM, o as negaliu zaisti ax.gif Sako, tu eik su Laura (cia musus mazoji) pabuk, pampersa pakeisk, o as pazaisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Būtinai reikia vaikus kažkuom užiimti.Mano kol nelankė gimnastikos vakarais, irgi "brovėsi" prie kompo.Aišku, jei gyvenat mažesniame miestelyje tai gal ir užsiėminų tiek nėra daug.Nupirkit Lego, tai labai laviną vaiką.
Atsakyti
Laba diena biggrin.gif
mes tai dar namie, bet jau turbūt išsikapstysim, šiandien einam pas daktarę unsure.gif

QUOTE(e-glory @ 2010 02 09, 22:59)
Mes sveiki, bet i darzeli neinam. Paejom paruosiamaja grupe pora men ir nustojom, mat vaikstom pas psichologe ir ji taip mums rekomendavo. Pasak jos, musu sunus pasiruoses lankyti iskarto antra klase, o darzelyje jam jau nebeidomu, todel kyla elgesio problemu, ir siaip jis pas mus hiperaktyvus....
Norejau paklausti, kiek laiko leidziate vaikams sedeti prie kompiuterio ir kiek laiko - prie televizoriaus g.gif  Mums cia skaudi tema doh.gif
Pasijungsiu i tema kasdien, tad bendraukime 4u.gif

Mano irgi baisiai daug energijos turi, aš jau kartais su jo pavargstu doh.gif

Šaunuolė, jau keturios būsim thumbup.gif

QUOTE(viktner @ 2010 02 10, 07:45)
Na,mano nuomonė, tai kuo mažiau sedės prie kompo ir teliko tuo geriau, dar savo gyvenime šito suspės.....

jo, bet tu suvaldyk šiuolaikinį vaiką doh.gif ir tai aš skaitau jis kartais per daug sėdi, bet visumoje tai normaliai g.gif nes pas mūsų draugus tai vaikas su tete nuo 2 metų strateginius žaidimus pradėjo žaist blink.gif o ir filmukai kiaura diena eina, nes brolis dar yra 3 metų schmoll.gif mes tiek neleidžiam

QUOTE(e-glory @ 2010 02 10, 08:48)
Maniskis prilipes prie kompo galetu istisa diena prasedeti ir kai nera tecio namie, as sunkiai su juo susitvarkau. Ir su televizorium... Reikia ieskoti gal kur pasportuoti, kad turetu ka veikt, nes tas sedejimas namie doh.gif  ir jis neturi kur issikrauti, o energija per krastus liejasi.
As nezinau, gal cia jau sitos temos buvo aptartos simtus kartu, bet dar paklausiu, ar duodate vaikams kisenpinigiu? O gal jie kazkokiu kitu budu juos uzsidirba?

Man tai kompas ir telikas yra daugiausia naudingas, kai jau aš esu pavargus ir nebeturiu nei noro nei jėgų su juo žaist, arba jei daug darbų namie yra, tada lengvai leidžiu jam pažaist žaidimus, daugiausia dabar mąstymą skatinančius įvairius, loginius mirksiukas.gif

Mes jau galvojam apie sportą šiais metais irgi, žadėjom praeitais, bet nebeišėjom, o šiais būtinai eisim kažkur drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2010 02 10, 11:02)
Būtinai reikia vaikus kažkuom užiimti.Mano kol nelankė gimnastikos vakarais, irgi "brovėsi" prie kompo.Aišku, jei gyvenat mažesniame miestelyje tai gal ir užsiėminų tiek nėra daug.Nupirkit Lego, tai labai laviną vaiką.

Gyvename Klaipedoje, bet turime maze, o tetukas juroje, tai ir sukuosi viena su dviem vaikais. o lego mes turime- tu detaliu net keli tukstanciai, tai cia pasireiskia jo fantazija thumbup.gif

QUOTE(Vikucce @ 2010 02 10, 11:24)
Man tai kompas ir telikas yra daugiausia naudingas, kai jau aš esu pavargus ir nebeturiu nei noro nei jėgų su juo žaist, arba jei daug darbų namie yra, tada lengvai leidžiu jam pažaist žaidimus, daugiausia dabar mąstymą skatinančius įvairius, loginius mirksiukas.gif

Mes jau galvojam apie sportą šiais metais irgi, žadėjom praeitais, bet nebeišėjom, o šiais būtinai eisim kažkur drinks_cheers.gif

aisku ir mane kartais gelbsti, bet jau pakui atitraukti ji nuo ten - darosi sunku
Atsakyti
Na o man visai nėra kur išleist savosios, nes nieko čia nėra, tikiuosi kad kitais metais mokykloje būrelius lankis (ne kompiuterių) biggrin.gif . Kompas su teliku mane gelbsti kaip jau nebegaliu klausyti 3 vaikų rėkavimų ir lakstymo ratais po kambarius. smile.gif
mano sūnus ir nuo 2 metų prie kompo su tėčiu banditus šaudo, tai dabar pats sujungia jam tą žaidimą ir sako eik žaisti aš tavo žaidimą sujungiau biggrin.gif .
O dėl kišenpinigių tai aš kartais duodu pinigų nusipirkt mokykloj kokį šokoladuką.
Atsakyti
QUOTE(e-glory @ 2010 02 10, 15:09)
Gyvename Klaipedoje, bet turime maze, o tetukas juroje, tai ir sukuosi viena su dviem vaikais. o lego mes turime- tu detaliu net keli tukstanciai, tai cia pasireiskia jo fantazija thumbup.gif
aisku ir mane kartais gelbsti, bet jau pakui atitraukti ji nuo ten - darosi sunku

Sveikutės.Taip, kai lieki tik su vaikais ir nėra kas padeda sunku, aš visada sakiau, gerai kas turi močiūtes ir senelius (mes turim, bet jau sveikata ne kokia), vis šiokia tokia pagalba.Joooo Lego ir man patinka thumbup.gif
Kur dukrytė lanko gimanstiką, ateina moteriškė su 3 vaikais, jau mes mamos kaskart tą mamytę pagiriam thumbup.gif O giriam štai dėl ko: vienas vaikas neturintis metukų ant nugaros nešioklėje, kitas gal kokių dviejų, o trečias gal trijų..... visus įsikibus ir eina, reikia pamatyti savo akimis.Ką sportuoja dydisis vaikas nežinau, bet mama šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš tai išprotėčiau su tiek vaikų ir dar jei reiktų visus žiemą tempti doh.gif
Atsakyti
Joo, sunku su 3 mažais, gerai, kad mano jau kiek didesni ir patys geli eit, bet vistiek tenka visus žiūrėt kad kur nenulėkt, mūsų tėtis ir retai namie būna, o kai mažesni buvo į polikliniką ar į parduotuvę ir atgal tempt ne tik pirkinius tenka karsta.gif smile.gif .Bet dabar fainai jau man padeda.
Atsakyti
Sveikos, triju vaiku ir as gal noreciau ax.gif Bet dabar visas demesys tenka mazajai, tai save grauziu doh.gif
Norejau paklausti, ar jusu vaikai padeda jums namuose? Kokius darbelius jie daro? Nes saviskiui liepiau siandien virtuve aptvarkyt, t. y. nors pasluot, nes valge batona ir pritrupino, tai kategoriskai atsisake. O as ir susimasciau, kad tinginys auga. Nei lova pats kloja, nei dar ka nors daro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo e-glory: 11 vasario 2010 - 12:50
QUOTE(e-glory @ 2010 02 11, 14:48)
Sveikos, triju vaiku ir as gal noreciau ax.gif  Bet dabar visas demesys tenka mazajai, tai save grauziu doh.gif
Norejau paklausti, ar jusu vaikai padeda jums namuose? Kokius darbelius jie daro? Nes saviskiui liepiau siandien virtuve aptvarkyt, t. y. nors pasluot, nes valge batona ir pritrupino, tai kategoriskai atsisake. O as ir susimasciau, kad tinginys auga. Nei lova pats kloja, nei dar ka nors daro.

Mano lovą kloja tik per išeigines, nes ryte darbo dienomis jau nebespėja.O tvarkytis irgi baisiai nenori, aš jai liepiu bent savo kambarį susitvarkyti, bet.... prasideda tai man tą reikia dar daryti tai tą..... oi, kaip čia bus toliau ir aš kartais pamąstau. Kiek teko skaityti apie vaikų psichologiją, tai 5-6 metų vaikui dar reikia konkrečiai pasakyti ką reikia sutvarkyti, nes jie pasakymo "Susitvarkyk savo kambarį" nesupranta.Oi, sunku su tais vaikais...
Atsakyti
Su tvarkimu ir pas mus karas būna, sako aš čia nešiukšlinau ir netvarkysiu, tada sakau ir aš tau nieko nedarysiu ir nepirksiu (sūnus daugiau sutvarko nieko neprašomas). Jie man padeda indus plaut, lovą pasikloja (kai mokyklon neina), grindis išsiurbia. Ne visada žinoma, bet kai įkvėpimas ateina biggrin.gif , tada jau kovoja kas siurbs.
Atsakyti