Laba diena
mes tai dar namie, bet jau turbūt išsikapstysim, šiandien einam pas daktarę
QUOTE(e-glory @ 2010 02 09, 22:59)
Mes sveiki, bet i darzeli neinam. Paejom paruosiamaja grupe pora men ir nustojom, mat vaikstom pas psichologe ir ji taip mums rekomendavo. Pasak jos, musu sunus pasiruoses lankyti iskarto antra klase, o darzelyje jam jau nebeidomu, todel kyla elgesio problemu, ir siaip jis pas mus hiperaktyvus....
Norejau paklausti, kiek laiko leidziate vaikams sedeti prie kompiuterio ir kiek laiko - prie televizoriaus
Mums cia skaudi tema
Pasijungsiu i tema kasdien, tad bendraukime
Mano irgi baisiai daug energijos turi, aš jau kartais su jo pavargstu
Šaunuolė, jau keturios būsim
QUOTE(viktner @ 2010 02 10, 07:45)
Na,mano nuomonė, tai kuo mažiau sedės prie kompo ir teliko tuo geriau, dar savo gyvenime šito suspės.....
jo, bet tu suvaldyk šiuolaikinį vaiką
ir tai aš skaitau jis kartais per daug sėdi, bet visumoje tai normaliai
nes pas mūsų draugus tai vaikas su tete nuo 2 metų strateginius žaidimus pradėjo žaist
o ir filmukai kiaura diena eina, nes brolis dar yra 3 metų
mes tiek neleidžiam
QUOTE(e-glory @ 2010 02 10, 08:48)
Maniskis prilipes prie kompo galetu istisa diena prasedeti ir kai nera tecio namie, as sunkiai su juo susitvarkau. Ir su televizorium... Reikia ieskoti gal kur pasportuoti, kad turetu ka veikt, nes tas sedejimas namie
ir jis neturi kur issikrauti, o energija per krastus liejasi.
As nezinau, gal cia jau sitos temos buvo aptartos simtus kartu, bet dar paklausiu, ar duodate vaikams kisenpinigiu? O gal jie kazkokiu kitu budu juos uzsidirba?
Man tai kompas ir telikas yra daugiausia naudingas, kai jau aš esu pavargus ir nebeturiu nei noro nei jėgų su juo žaist, arba jei daug darbų namie yra, tada lengvai leidžiu jam pažaist žaidimus, daugiausia dabar mąstymą skatinančius įvairius, loginius
Mes jau galvojam apie sportą šiais metais irgi, žadėjom praeitais, bet nebeišėjom, o šiais būtinai eisim kažkur