KAzkada temoje meciau nuotraukas, bet imesiu ir cia.
Nuotrauku kokybe gaila prastoka
Bodrumas. viesbutis Joy Club Bodrum 5*.
Bodrumas vakare. Vaizdas is viesbucio.
viesbucio lobby baro terasa
Viesbutis. Viesbutis yra ant kalno ir teritorija leidziasi zemyn iki pat juros.
Gyvenome pirmame aukste. Vaizdas is teraseles
o cia funikulieriaus virsutinis sustojimas. ir vaizdas i Egejo jura
Funikulierius (arba gal liftas) veza iki cia, toliau savom kojytem lipi iki baseino ir uzkandziu baro.
Baseinas ir mano mazius
. Viesbutis senas, statytas berods 1987 metais, tai modernios statybos cia nerasite. Bet man patiko, Po Kemero tviskanciu "sviezienu", cia tiesiog atgaiva dusiai.
Kol vaikai duksta, teveliai dalyvauja animatoriu rengiamose varzybose prie baseino. Baseinas nera didelis, bet man patiko, kad gylis jo labai skirtingas nuo 1,5 iki 2,1. Puikumelis
Papildyta:vaizdas i viesbuti nuo baseino
Cia vaikuciu namelis. Iejimas yra, bet juk taip idomiau
Ir vel laiptukai
terasose pilna minkstasuoliu diena cia seselis nuo medziu, vakare jaukios svieseles, zvakes, muzika
Daznokai net nesededavome, o tiesiog gulinedavome ir spoksodavome i dangu. nerealiai atsipalaiduoji
Parduotuveles, fotografai, kirpykla,gydytojo kabinetas. na, zodziu cia bazavosi visi mano maziaus draugeliai
toliau uzkandziu baras ir baseinas.
Mano mazius prie juros. I kovines zaizdas prasome nekreipti demesio
geriau grozekites nuostabia ilanka su jachtomis ir tolumeje matoma graikijos Kos sala
Papildyta:visa sia ilanka ir teritorija dziaugiasi vienas vienintelis viesbutis. esi taip arti Bodrumo ir Gumbet miestelio (iki abeju apie 10 min pesciomis), bet tuo pacius visiskai nuosaliai nuo visu.
Bodrumo viesbuciai matomi einant is musu visbucio.
o cia fotke is to paties tasko, tik pasisukus i kita puse. Gumbet
cia mes valgeme
vaizdas is restorano i Kos sala