2009 07 16- 2009 07 26 KEMERAS, viešbutis PALMET RESORT 5* Atostogavau šiame viešbutyje jau antrą vasarą iš eilės. Viešbutis atidarytas 2008 metais, tad šiais metais lyginant su praeitais daug labiau patobulėjęs- atsiradę animatoriai, įrengta koncertų terasa. Teritorija nėra labai didelė, bet kadangi pats viešbutis nėra didelis, ji pilnai proporcinga apgyvendintų asmenų skaičiui. Pats viešbutis labai jaukus, tiks mėgstantiems kokybišką, bet neperpildytose erdvėse poilsį.
Tik įėjus pasitinka toks vaizdas:
Čia taip pat registratūros holas, tik iš kitos pusės, žiūrint išėjimo link:
Man atvažiavus kambarys jau buvo paruoštas, registratūroje dirbantys mane prisiminė nuo praeitų metų, tad kadangi buvo laisvas kambarys tik į kito viešbučio pusę, gavau jį, o kitą rytą pakeitė į daug erdvesnį, su vaizdu į jūrą ir vidinį kiemą
Vaizdai iš kambario, su langais į greta esantį viešbutį:
O čia vaizdas iš kambario, kurį gavau antrą dieną:
Pats kambarys buvo tvarkomas kasdien, patalynė keičiama kas antrą dieną, rankšluosčiai kasdien. Kambario vaizdas:
Papildyta:Maitinimo tipas viskas įskaičiuota- ankstyvi pusryčiai ir vėlyvi pusryčiai (sausi pusryčiai, omletai, karšti sumuštiniai, virti kiaušiniai, kiaušinienės, vaisiai, sūriai, džemai, karštos bandelės, mėsos, dešros, salotos, daržovės ir tt.. Žodžiu, ko tik širdis geidžia. Iš gėrimų natūralios šviežiai spaustos sultys, kava, arbata, limonadai, vanduo)
priešpiečiai lauke prie baseino(greito maisto užkandžiai, turkiški įvairūs skanėstai, fri bulvytės, mėsainiai, picos), pietūs (maistas labai įvairus, praktiškai kasdien vis kažkas naujo- yra ir vegetariškų patiekalų ir žuvies, mėsos, buvo jūros gėrybių. Daug rūšių salotų, sriubų, saldumynų. Iš vaisių trešnės, abrikosai, vynuogės, arbūzai, melionai, obuoliai, apelsinai), arbatos kavos valandėlė su turkiškais saldumynais prie baseino ir paplūdimy, vakarienė ( kepsniai lauke, žuvis, daug įvairių karštų patiekalų, saldumynai, salotos, vaisiai ir tt), naktipiečiai ( tai, kas liko po vakarienės
o lieka ojoj nemažai, savo akim mačiau
). Visą dieną gaivieji ir vietinės gamybos alkoholiniai gėrimai nemokamai. Labai skanūs gal 10-14 rūšių kokteiliai, alus, baltas/raudonas vynas, rakė, degtinė, džinas, tonikas, limonadai, sultys.
Vakare pageidaujama kiek puošnesnė apranga, dieną į tai neatsižvelgiama, svarbu, kad tik sausi drabužiai būtų, o ne iškart nuo baseino prie stalo visiems varvantiems ( o tokių, patikėkit, buvo
) . Darbuotuojai tokiems gražiai nurodydavo, kad jie gali valgyti greito maisto užkandžius prie baseino esančiame bare.
Valgomojo staliukai lauke:
Baras prie baseino:
Bulvė su įvairiais įdarais:
Labai šiltas, visad gerai nusiteikęs viešbučio personalas. Už tai DIDŽIULIS pliusas visiems jiems
Beveik visi kalba arba angliškai arba rusiškai.
Papildyta:Viešbutyje dirbo Matrix animatoriai. Kas rytą išskyrus sekmadienius rytinė mankšta, jau tradicija tapę du firminiai jų šokiai, rytinė vandens gimnastika, žaidimai- dartai ir tt. Nuolat užsiimama su vaikais. Popiet vandens rankinis, stalo teniso turnyras. Vakare nuo 20val vaikų diskoteka, po jos animatorių vakaro programa- tai Misterio viešbučio rinkimai, tai šokių vakaras ir tt. Nuo 23val su animatoriais galima vykti į diskotekas- pagrinde Inferno. Nuvežimas, atvežimas nemokamas.
Vieta, kur vykdavo vakaro renginiai:
Na ir dar truputis bendrų vaizdų iš viešbučio:
Paplūdimys:
Galtų atėjus apie 10:30val praktiškai dar galima buvo rasti laisvų
Papildyta:Dar viešbučio vaizdų:
Pačiame Kemere mane žavi jo grožis-kalnai, gėlės, jūra.. Keletas nuotraukų iš bendro pasivaikščiojimo Kemero gatvelėm:
Meilės skulptūra parkelyje
Nuostabūs kalnai
Žiedai, žiedai visur aplink...
Papildyta:Plakatai, skelbiantys klubinio gyvenimo naujienas
Pačiai teko lankytis Inferno, Raj klubuose. Iejimas kiek teko savo akimis matyti mokamas tik vienišiems vaikinams, o ir tie susigalvoja kaip prie kokios kompanijos prisijungti ir patekti nemokamai vidun
Mano akimis žiūrint klubai tikrai neblogi, kas nori pašėlti, tikrai rekomenduoju apsilankyt.. Žmonių, tiesa, tikrai daug viduje
Ir kaip gi be Efeso
))
Centrinis fontanas, vakare tampantis vasaros romanu ištroškusių viena iš susitikimo vietų
Kelios staigmenos, kurias radau viešbučio kambaryje
Kaip išsiaiškinau po to, kažkas iš dirbančio viešbučio restorane personalo nutarė mane nustebinti.. Et, tie pietiečiai vyrai
Na ir pabaigai truputis vaizdų iš Palmet Resort viešbučio spa.. Susibendravau su ten dirbančiu personalu ir pačiu savininku, tad beveik visas procedūras išbandžiau savo malonumui nemokamai. Iš išbandytų labai patiko gydomasis masažas, kiek teko matyti kelis kartus būtent dėl jo iš Maxim viešbučio kelios poros buvo atėjusios, taip pat turkiška pirtis ir druskų pylingas man paliko neblogą įspūdį. Kaukės veidui, kūno įvyniojimai į šokoladą, medų ir panašiai man tokie sunkiai vertinami atrodo, nes kaip ir, mano manymu, ne vieno tokio įvyniojimo reiktų akivaizdžiam rezultatui