butu smagu, kad dar taip butu, mes rytoj isvaziuojame i fetija, labai tikiuosi bent keliu geru dieneliu
Dekui jums uz visa informacija, kuria cia radau. Pasidalinsiu su jumis ispudzias taip pat
butu smagu, kad dar taip butu, mes rytoj isvaziuojame i fetija, labai tikiuosi bent keliu geru dieneliu
Dekui jums uz visa informacija, kuria cia radau. Pasidalinsiu su jumis ispudzias taip pat
Labai ačiū tau, Įdomi, už rūpestį Gavome mes tas "stebuklingas" daineles , tai savaitę negalėjome nei filmo žiūrėt, nei radijos klausyti ištįsas dienas vienas ir tas pats Na dabar jau truputį apsiramino mano sūnus su savo tom dainelėm
senokai jau cia niekas nieko naujo nerodo, pamaniau, kad butu laikas prisiminti ta krasta ir ziemos metu... pasidalinsiu vaizdeliais is mano keliones lapkricio-gruodzio menesiais po Turkija. Bus kiek kitokie nei iprasti turistams vaizdai... tikiuosi patiks
taip atrodo Antalija lapkricio menesio pabaigoje
pasiplaukiojimas laivu Antalijos pakrante
Papildyta: toliau keliaujam i miesta Adana. 12 valandu praleista autobuse (visa naktis).
pirmasis objektas kuriuo didziuojasi sis miestas - Sabanci mecete
parkas salia mecetes
vienas seniausiu pasaulyje tiltu, gaila bet neuzteko jegu nukeliauti arciau jo ...
pauzkandziavimui
Papildyta: teismo rumai
kulturos namai
ir salia dar tokie ...
tiesiog zmones ir gyvenimas mieste...
piko valanda, kai visi skuba namo... nenutrukstamas pypsejimo garsas ir chaosas gatveje...
Papildyta: toliau vaziuojame Elbistan miesto link...
parduodamos aveles- visos jos po poros dienu bus paukotos aukojimo sventes diena (Kurban Bairam)...
vaizdai kazkur tarp Adana ir Elbistan...
p.s. atsiprasau uz nelabai kokybiskas foto... tiesiog autobuso gi nepaprasysi sustoti kai pamatai kazka grazaus ar idomaus ... Papildyta: Elbistan miestas... cia jau pasijutau kaip is marso... visu akys krypo i mane... norejosi begt dazytis plauku ar ristis skarele... taip atrodo tiesiog kasdienis gyvenimas mieste....
peiliu galandimas pries aukojimo svente...
Papildyta: miesto parkas
Papildyta: Afşin - sventa vieta... pries daugeli metu cia gyveno ir slepesi nuo persekiotoju septyni is krikscionybes i islamo religija atsiverte zmones... pasakojama, kad jie buto uzmige 200-ams metu, po to pabude...