joo mini disco mums irgi svarbiausias dienos ivykis
QUOTE(gesa @ 2009 10 20, 18:11)
Mini disco - vienas iš didžiausių ir geriausių įspūdžių mūsų vaikams po kelionės (na, vyresniajai dar vandens kalneliai buvo labai svarbūs) . Įsirašėm iš interneto tas daineles, tai dabar namie vakarais vyksta šokiai: Aram-zam-zam, aram-zam-zam, guli-guli-guli-guli... , ir traukinukas pabaigoj būtinai būna . Mes viešbutyje juos vienus paleisdavom į amfiteatrą šokt, vos tik pasigirsdavo kvietimas į mini disco, tada nors ramiai desertą suvalgyt galėdavom .
Pas mus lygiai tas pats. Mes dar nespėdavom pavakarieniauti, jau vaikai lėkdavo į mini disco Dar dabar kiekvieną dieną ne po vieną kartą dainuoja dainas (kas svarbiausia, ir žodžius prisimena )
Gesa, gelbėk, kur radai šitas dainas. Pas mus šitie gabalai irgi būdavo per mini disco, įmesk kokią nuorodą, iš kur siuntesi . Viešbučiai skirtingi, o dainos tos pačios
QUOTE(Agnytė @ 2009 10 21, 09:04)
Gesa, gelbėk, kur radai šitas dainas. Pas mus šitie gabalai irgi būdavo per mini disco, įmesk kokią nuorodą, iš kur siuntesi . Viešbučiai skirtingi, o dainos tos pačios
Mes pirkomės mini disco CD Aram-zam-zam ir pas mus buvo Ir traukinukas kažkoks Gal ir kitos tokios pačios
QUOTE(Agnytė @ 2009 10 21, 08:04)
Negaliu dabar pasakyt kur konkrečiai tas daineles vyras rado, paklausiu, o pradžiai pažiūrėkit šitą
http://www.youtube.c...feature=related
Labas rytas visiems
Na ir paskutinė - V dalis
Žaliasis Kanjonas
Kas nebuvo - tikrai verta Kelionė tikrai šauni ir visai nevarginanti (čia kas su vaikais norėtų vykti )
Ačiū visiems už dėmesį
Na ir paskutinė - V dalis
Žaliasis Kanjonas
Kas nebuvo - tikrai verta Kelionė tikrai šauni ir visai nevarginanti (čia kas su vaikais norėtų vykti )
Ačiū visiems už dėmesį
Zaliasis Kanjonas
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 10 20, 14:29)
RESPECT... grazios foto.....vaizdas pro langa
Na mums kažkaip su vaizdu eilinį kartą pasiseka Ir primokėti nereikia Mes agentūroje iš karto paprašom kambario su vaizdu į jūrą, jos ten pažymi pas save, bet negarantuoja, kad tikrai bus , bet mums visada būna, tiesiog pasiseka
RESPECT..., gal ir kiekviena uola jau matyta, bet vistiek nuotraukos iš Žaliojo kanjono O tavo mažylis koks fainuolis, tikras dalyvis
QUOTE(Fixa @ 2009 10 20, 19:55)
Respect, labai gražu
dabar galvoju, o kodėl aš saulėlydžio nefotkinau? kur būdavau tuo metu
o baseine vakare pasimaudyti ir aš norėčiau, gaila, kad neleidžia
dabar galvoju, o kodėl aš saulėlydžio nefotkinau? kur būdavau tuo metu
o baseine vakare pasimaudyti ir aš norėčiau, gaila, kad neleidžia
tai gal labai skubėdavote vakarieniauti , mes tai ilgokai užsibūdavome paplūdimy , dienos metu mat baseine prie kalnelių turėdavom kiurksoti (vaikui labai patiko ten), o vakare juos išjungia, tai paplūdimy vakarodavom
Papildyta:
QUOTE(gesa @ 2009 10 20, 20:11)
Mini disco - vienas iš didžiausių ir geriausių įspūdžių mūsų vaikams po kelionės (na, vyresniajai dar vandens kalneliai buvo labai svarbūs) . Įsirašėm iš interneto tas daineles, tai dabar namie vakarais vyksta šokiai: Aram-zam-zam, aram-zam-zam, guli-guli-guli-guli... , ir traukinukas pabaigoj būtinai būna .
.
.
oooo jo jo jo ir pas mus taip pat tik traukinukas iš pradžių, po to aram-zam-zam
Papildyta:
QUOTE(ingusiaa @ 2009 10 20, 20:26)
joo mini disco mums irgi svarbiausias dienos ivykis
nu va, sakiau gi, kad mane mamos supras apie ką aš čia
QUOTE(Įdomi @ 2009 10 21, 12:52)
RESPECT..., gal ir kiekviena uola jau matyta, bet vistiek nuotraukos iš Žaliojo kanjono O tavo mažylis koks fainuolis, tikras dalyvis
Tavo tiesa , sūnus mano tai jau tikrai tikras dalyvis visur labai jau drąsus ir be galo plepus Įdomu į ką jis toks? Kartais mums tokių cirkų prikrečia su savo tuo dalyvavimu , kad ir žvengiam iki ašarų, ir norisi skradžiai žemę prasmegt, kartais apsimetame, kad čia visai ne mūsų vaikas , bet ne visada pavyksta
QUOTE(RESPECT... @ 2009 10 21, 09:50)
Na mums kažkaip su vaizdu eilinį kartą pasiseka Ir primokėti nereikia Mes agentūroje iš karto paprašom kambario su vaizdu į jūrą, jos ten pažymi pas save, bet negarantuoja, kad tikrai bus , bet mums visada būna, tiesiog pasiseka
saunu...mums irgi pasiseke,gavome didesni kambari,nei buvome uzsisake-berods seimyninis vadinasi(tiksliai nepasakysiu,nes pati nezinau,tokio nesame uzsakineje) is 2 kambariu tik su daliniu vaizdu i jura is sono viesbucio.
O del vakarines animacijos tai jau tikrai cia visu vaiku vakarinis tikslas
Pas mus viesbutyje vakarienes metu eidavo animatores ir rinkdavo vaikucius,issivesdavo kartu i beprasidedancia animacija...tai teveliams gerai pavakarieniauti/pasimegauti ilgiau gali
Labai traukdavo ne tik daineles,sokiai,bet ir dalinami diplomai,uz tai ka veike dienos metu ir prizai dalindavo kepureles,rankines,per peti permetamas rankines mazas.O gale pripusdavo balionu arba isdalindavo ciupa-ciupsu
QUOTE(gesa @ 2009 10 21, 09:13)
Negaliu dabar pasakyt kur konkrečiai tas daineles vyras rado, paklausiu, o pradžiai pažiūrėkit šitą
Ačiū labai , žinau kaip vadinasi, reiškia ir parsisiųsti galėsiu