Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2009

As taip pat nezinojau,kad skirtingi dalykai ezeras ir kanjonas, gerai kad pasiseke ir i kanjona nuvaziavom nors per turku firma keliavom thumbup.gif
Atsakyti
Prisiruošiau ir aš savo fotoreportažą įdėti.
Taigi - rugsėjo pabaiga, Meryan 5* viešbutis, kuris yra pakeliui į Alaniją.
Pats viešbutis nėra labai prabangus, Delphinui tikrai neprilygsta, bet jaukus. Teritorija nelabai didelė, bet žalia ir tvarkinga.
Viešbučio vestibiulis
user posted image

user posted image

user posted image

Už šypseną ir papildomą dolerių kupiūrą gavom family room su trim balkonais ir štai tokiu vaizdu thumbup.gif .

user posted image

Iš šoninio balkonėlio matėsi kelias Antalija-Alanija, kalnai tolumoje bei kaimyniniai viešbučiai.
user posted image

Viešbučio teritorija: takas į jūrą
user posted image

baras prie baseino
user posted image

visur pilna žalumos
user posted image

amfiteatras
user posted image

vakarais - mini disco
user posted image
Papildyta:
Tęsiam...
Dieną vaikams būdavo užsiėmimai žaidimų aikštelėje prie vaikų baseinuko
user posted image

mažasis turškėsi baseinuke, o penkiametė dukra su tėčiu nepailsdami čiuožinėjo nuo vandens kalniukų
user posted image

viešbutis nuo tilto
user posted image

paplūdimys - žvyras ir akmenys, įėjimas į jūrą labai šiaip sau...
user posted image

mūsų mažius kelis kart per dieną ateidavo prie šio ženklo ir mums viską išaiškindavo smile.gif
user posted image

Kambarius tvarkė gerai, radom ir širdelių ant lovos, ir gulbelių, o vienąkart grįžę pamatėm šį grožį smile.gif . Tiesa, vėliau gal pasikeitė kambarinės, nes rasdavom tik paklotą lovą be jokių priedų.
user posted image

Maistas viešbutyje patiko net mano išrankiam vyrui, vaikai taip pat alkani nebuvo.

Ekskursijų neėmėm, bet savarankiškai buvome pusdieniui nuvykę į Alaniją ir Sidę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gesa: 17 spalio 2009 - 15:36
Taigi- Alanija. Buvo karšta ir su vaikais sugebėjome tik aplankyti pilį, apsipirkimus ir apsilankymą mečetėj teko atidėti kitam kartui.
Alanijos pilies teritorija
user posted image

user posted image
Apžvalgos aikštelė
user posted image
ir vaizdai, kuriuos pamatėm nuo pilies kalno
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Žemyn dalį kelio leidomės takeliu, paskui atsigėrėm šviežiai spaustų sulčių ir pasigriebėm taksi, kad nugabentų mus atgal į miesto centrą
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Kitą dieną aplankėme Sidės miestelį, kuriame gyvena Drutė. Nors su ja susitikti nepavyko, lengvai viską radom. Atvažiavę klausiam kaip nueiti iki Apolono šventyklos ir amfiteatro. Dėdulė mums parodo ranka kelią ir sako "mini traktor, čiuku čiuku" biggrin.gif . Štai ką mes radom ir juo nuvažiavom arčiau pajūrio
user posted image
prekybinė gatvelė, vedanti į jachtų prieplauką
user posted image

user posted image

user posted image

kelionės tikslas - įspūdingi Apolono šventyklos likučiai
user posted image

user posted image

Jaukus Sidės miestelis man labai patiko wub.gif
user posted image

user posted image

Istorijos likučiai

user posted image

user posted image

Papildyta:
Savaitė prabėgo greitai, paskutinis vakaras prie jūros
user posted image

user posted image

Turkijoje buvom pirmą kartą, pamatėm tik labai labai mažą dalį jos. Tikiuosi, kad dar ten apsilankysim. Tuo labiau, kad ir vyras tam pritartų (o bijojau, kad jam nepatiks ir gausiu velnių, kad tiek pinigų išleidau smile.gif ). Vaikai, žinoma, sutiktų ten grįžti nors ir rytoj biggrin.gif .
Atsakyti
Gesa, o kurioj maždaug vietoj Jūsų viešbutis buvo? Man pagal paplūdimį labai panašu, kad netoli mūsų rolleyes.gif Ne Okurcalare? rolleyes.gif Ten dar netoli yra tokia upė, kur į jūrą įteka, ane?
Tuoj ir aš savo foto įdėsiu mirksiukas.gif , truputį ten vieną dalyką ne taip sumaliau, tai per didelės foto gavosi, labai psl. ištemptų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RESPECT...: 19 spalio 2009 - 10:35
QUOTE(RESPECT... @ 2009 10 19, 10:24)
Gesa, o kurioj maždaug vietoj Jūsų viešbutis buvo? Man pagal paplūdimį labai panašu, kad netoli mūsų rolleyes.gif Ne Okurcalare?  rolleyes.gif Ten dar netoli yra tokia upė, kur į jūrą įteka, ane?
Tuoj ir aš savo foto įdėsiu mirksiukas.gif , truputį ten vieną dalyką ne taip sumaliau, tai per didelės foto gavosi, labai psl. ištemptų unsure.gif

Taip, buvom Okurčalare, Meryan viešbutis smile.gif . Upė nuo mūsų buvo už kelių viešbučių.
Lauksim tavo nuotraukų.
Atsakyti
Labutis visiems 4u.gif
Suruošiau ir aš fotoreportažą mirksiukas.gif Mano bus toks labiau foto, nei informacinis, nes jau ir taip viską žinome iš kitų fotoreportažų mirksiukas.gif hihihi.gif

Kelionė - nuo rugsėjo 23 d.
Okurcalar mstl., apie 30 km iki Alanijos
Viešbutis Stella Beach*****

Pradžioj apie viešbutį wink.gif . Pasakysiu tiesiai šviesiai, kaip kad iš 5* tai tikėjausi geriau g.gif . Šiaip tvarkinga visur, švaru, reseption neblogas, bet kambariai tai taip sau, jokios prabangos nė kvapo unsure.gif (Palangos "Žuvėdroj" labai panašiame kambaryje gyvenome hihihi.gif). Aišku nebuvo ten atplyšusių užuolaidų, surūdijusių vamzdžių ar įskilusių kriauklių, bet... Tai dar mums pasisekė, kad gavome kambarį su balkonu į jūros pusę rolleyes.gif , nes kitoje pusėje turėtume žiūrėti į greitkelį unsure.gif

Vaizdas iš mūsų balkono ax.gif
user posted image

5***** kambarys g.gif Dėl tvarkymo jokių priekaištų neturime, tvarkydavo kiekvieną dieną, bet pats vaizdas... wink.gif
user posted image

Kambarinių menas dirol.gif
user posted image
user posted image

Vaikui irgi gulbė padaryta ax.gif
user posted image

Baseinai
user posted image

Kalnelius įjungdavo ryte porą val. ir nuo 15 val. irgi apie 2 val. veikdavo
user posted image

Lauko restoranas
user posted image
user posted image

Čia kitas restoranas (viduje), mes jį vadinome valgykla hihihi.gif
user posted image

P.s. bus dar mirksiukas.gif
Atsakyti
Pratęsimas mirksiukas.gif
II dalis cool.gif

Baseinas naktį, gaila kad tuo metu negalima maudytis, būtų faina wub.gif
user posted image

Reseption, fotkinom iš lifto, tai nelabai gerai matosi unsure.gif
user posted image

Viešbutis
user posted image

Takas iš paplūdimio/viešbučio teritorija rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Na ir paplūdimys. Akmenuotas tai taip normaliai mastau.gif , o ne kokio smėlio-smulkaus žvirgždo, kaip kad parašyta, bet mums baikės - turėjom spec. batelius irnesakyk.gif
user posted image

Ten, jūroj matosi turkė su jų "firminiu" maudymosi kostiumėliu hihihi.gif
user posted image

O čia mano vyras užsimanė baisiausiai paskraidyti virš jūros. Sakė labai patiko. Kaina apie 30-40 $ yess.gif
user posted image

Vakarėja
user posted image

p.s. bus dar mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RESPECT...: 20 spalio 2009 - 16:23
QUOTE(RESPECT... @ 2009 10 20, 17:28)
Žydra, tai žydra  mirksiukas.gif . Alia nepasakyčiau, kad labai jau skaidri schmoll.gif . Matėm skaidresnių mirksiukas.gif  hihihi.gif

Aš kai daugiau nemačius (na dar Baltijos lotuliukas.gif ), tai man užteko to skaidrumo biggrin.gif Nors vakarop pas mus išvis prinešdavo žolelių, nes visi pležai įlankose buvo. Bet tai netrukdė smile.gif Kemere lyg ir skaidresnė jūra buvo g.gif Nebeatsimenu jau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pratęsimas mirksiukas.gif
III dalis

Ir naktį ateidavo liaudis į paplūdimį pagulėt, kokį kokteilį išgert ar šiaip jūros paklausyt. Visai faina kai paplūdimys čia pat mirksiukas.gif
user posted image

Vakarais, kaip ir visur, vykdavo šokiai, vaidinimai, žaidimai ir t.t. Šiaip animatoriai šaunuoliai tokie, ypač rusas ir turkas, tie tai abu superiniai thumbup.gif , žodžių kišenėje neieško, vis bajerių kokių pamėto. Animatoriai ir dienos metu organizuodavo tinklinio varžybas, vandensvydį, šaudymą...Ir prie baseino, ir paplūdimy pakalbindavo žmones, pajuokaudavo, persirengdavo bobom kokiom, bomžais, žodžiu fainai labai lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Šokių viktorina šiaip jau suaugusiems buvo, bet manui sūnui niekaip nedaėjo kodėl ir jis negali dalyvauti. Sako: - Man jau 5 metai, aš jau gerokai paaugęs vyras hihihi.gif irnesakyk.gif
user posted image

Oi gi pamiršau svarbiausią vakaro dalį - Mini Disco. Vidury savaitės jau ir pati galėjau vesti šitą renginį, visi šokiai ir dainos (anglų, vokiečių, rusų, turkų kalba) buvo išmoktos blink.gif . Na mamytės mane suprato apie ką aš čia topsecret.gif . Ir neduok Dieve užsivėlindavome vakarieniaudami, tai turėjom springdami ryti, kad tik į Mini Disco nepavėluotume blink.gif , va kaip sūnus mus stroindavo. Nu ką padarysi - vaikams labai patinka rolleyes.gif
user posted image

user posted image

Vieną iš vakarų buvo Stella Beach Mis rinkimai nail.gif. Tai viena Mis išsikvietė mūsų bernioką šokt, o tas ir neatsisakė hihihi.gif O ką? Nu ir kas, kad per didelė, bet užtad gražuolė, Mis gi assa.gif
user posted image

Nu ir aišku mis'ių "suviliotų" vyrų apdovanojimuose irgi dalyvavo new_russian.gif Nuo 5 metų man jau čia pradeda marčias kabinti blink.gif
user posted image

P.s bus dar mirksiukas.gif
O ko man neleidžia iš karto daugiau įdėti? Gabalais čia kraunu, jaučiu kažką ne taip darau mastau.gif
Papildyta:
Na ir IV dalis
Rytoj dar fotkes iš Žaliojo Kanjono įdėsiu mirksiukas.gif A mažum kas kokios uolos nepastebėjo hihihi.gif

Vyrai žingsniuoja į parduotuvėles pirkti lauktuvių
P.s. ten kažkur kairėje turėtų būti Gesos viešbutis wink.gif
user posted image

Pereiname tilteliu upę, kurį įteka į jūrą
user posted image
dar kažkokį vabzdį pakeliui matėm blink.gif
user posted image

...ir parduotuvėlės. Man besirenkant prekes, parduotuvėlės savininkas mano vyrui dar ir išgerti įpylė hihihi.gif alc.gif
user posted image

Saulėlydžiai, jų komentuoti nereikia wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Respect, labai gražu thumbup.gif

dabar galvoju, o kodėl aš saulėlydžio nefotkinau? g.gif kur būdavau tuo metu mastau.gif lotuliukas.gif

o baseine vakare pasimaudyti ir aš norėčiau, gaila, kad neleidžia unsure.gif
Atsakyti
RESPECT... idomu buvo foto paziureti thumbup.gif Saulelydziai wub.gif
Atsakyti
Mini disco - vienas iš didžiausių ir geriausių įspūdžių mūsų vaikams po kelionės (na, vyresniajai dar vandens kalneliai buvo labai svarbūs) biggrin.gif . Įsirašėm iš interneto tas daineles, tai dabar namie vakarais vyksta šokiai: Aram-zam-zam, aram-zam-zam, guli-guli-guli-guli... , ir traukinukas pabaigoj būtinai būna thumbup.gif . Mes viešbutyje juos vienus paleisdavom į amfiteatrą šokt, vos tik pasigirsdavo kvietimas į mini disco, tada nors ramiai desertą suvalgyt galėdavom biggrin.gif .
Atsakyti