As taip pat nezinojau,kad skirtingi dalykai ezeras ir kanjonas, gerai kad pasiseke ir i kanjona nuvaziavom nors per turku firma keliavom
Prisiruošiau ir aš savo fotoreportažą įdėti.
Taigi - rugsėjo pabaiga, Meryan 5* viešbutis, kuris yra pakeliui į Alaniją.
Pats viešbutis nėra labai prabangus, Delphinui tikrai neprilygsta, bet jaukus. Teritorija nelabai didelė, bet žalia ir tvarkinga.
Viešbučio vestibiulis
Už šypseną ir papildomą dolerių kupiūrą gavom family room su trim balkonais ir štai tokiu vaizdu .
Iš šoninio balkonėlio matėsi kelias Antalija-Alanija, kalnai tolumoje bei kaimyniniai viešbučiai.
Viešbučio teritorija: takas į jūrą
baras prie baseino
visur pilna žalumos
amfiteatras
vakarais - mini disco
Papildyta:
Tęsiam...
Dieną vaikams būdavo užsiėmimai žaidimų aikštelėje prie vaikų baseinuko
mažasis turškėsi baseinuke, o penkiametė dukra su tėčiu nepailsdami čiuožinėjo nuo vandens kalniukų
viešbutis nuo tilto
paplūdimys - žvyras ir akmenys, įėjimas į jūrą labai šiaip sau...
mūsų mažius kelis kart per dieną ateidavo prie šio ženklo ir mums viską išaiškindavo
Kambarius tvarkė gerai, radom ir širdelių ant lovos, ir gulbelių, o vienąkart grįžę pamatėm šį grožį . Tiesa, vėliau gal pasikeitė kambarinės, nes rasdavom tik paklotą lovą be jokių priedų.
Maistas viešbutyje patiko net mano išrankiam vyrui, vaikai taip pat alkani nebuvo.
Ekskursijų neėmėm, bet savarankiškai buvome pusdieniui nuvykę į Alaniją ir Sidę.
Taigi - rugsėjo pabaiga, Meryan 5* viešbutis, kuris yra pakeliui į Alaniją.
Pats viešbutis nėra labai prabangus, Delphinui tikrai neprilygsta, bet jaukus. Teritorija nelabai didelė, bet žalia ir tvarkinga.
Viešbučio vestibiulis
Už šypseną ir papildomą dolerių kupiūrą gavom family room su trim balkonais ir štai tokiu vaizdu .
Iš šoninio balkonėlio matėsi kelias Antalija-Alanija, kalnai tolumoje bei kaimyniniai viešbučiai.
Viešbučio teritorija: takas į jūrą
baras prie baseino
visur pilna žalumos
amfiteatras
vakarais - mini disco
Papildyta:
Tęsiam...
Dieną vaikams būdavo užsiėmimai žaidimų aikštelėje prie vaikų baseinuko
mažasis turškėsi baseinuke, o penkiametė dukra su tėčiu nepailsdami čiuožinėjo nuo vandens kalniukų
viešbutis nuo tilto
paplūdimys - žvyras ir akmenys, įėjimas į jūrą labai šiaip sau...
mūsų mažius kelis kart per dieną ateidavo prie šio ženklo ir mums viską išaiškindavo
Kambarius tvarkė gerai, radom ir širdelių ant lovos, ir gulbelių, o vienąkart grįžę pamatėm šį grožį . Tiesa, vėliau gal pasikeitė kambarinės, nes rasdavom tik paklotą lovą be jokių priedų.
Maistas viešbutyje patiko net mano išrankiam vyrui, vaikai taip pat alkani nebuvo.
Ekskursijų neėmėm, bet savarankiškai buvome pusdieniui nuvykę į Alaniją ir Sidę.
Taigi- Alanija. Buvo karšta ir su vaikais sugebėjome tik aplankyti pilį, apsipirkimus ir apsilankymą mečetėj teko atidėti kitam kartui.
Alanijos pilies teritorija
Apžvalgos aikštelė
ir vaizdai, kuriuos pamatėm nuo pilies kalno
Žemyn dalį kelio leidomės takeliu, paskui atsigėrėm šviežiai spaustų sulčių ir pasigriebėm taksi, kad nugabentų mus atgal į miesto centrą
Papildyta:
Kitą dieną aplankėme Sidės miestelį, kuriame gyvena Drutė. Nors su ja susitikti nepavyko, lengvai viską radom. Atvažiavę klausiam kaip nueiti iki Apolono šventyklos ir amfiteatro. Dėdulė mums parodo ranka kelią ir sako "mini traktor, čiuku čiuku" . Štai ką mes radom ir juo nuvažiavom arčiau pajūrio
prekybinė gatvelė, vedanti į jachtų prieplauką
kelionės tikslas - įspūdingi Apolono šventyklos likučiai
Jaukus Sidės miestelis man labai patiko
Istorijos likučiai
Papildyta:
Savaitė prabėgo greitai, paskutinis vakaras prie jūros
Turkijoje buvom pirmą kartą, pamatėm tik labai labai mažą dalį jos. Tikiuosi, kad dar ten apsilankysim. Tuo labiau, kad ir vyras tam pritartų (o bijojau, kad jam nepatiks ir gausiu velnių, kad tiek pinigų išleidau ). Vaikai, žinoma, sutiktų ten grįžti nors ir rytoj .
Alanijos pilies teritorija
Apžvalgos aikštelė
ir vaizdai, kuriuos pamatėm nuo pilies kalno
Žemyn dalį kelio leidomės takeliu, paskui atsigėrėm šviežiai spaustų sulčių ir pasigriebėm taksi, kad nugabentų mus atgal į miesto centrą
Papildyta:
Kitą dieną aplankėme Sidės miestelį, kuriame gyvena Drutė. Nors su ja susitikti nepavyko, lengvai viską radom. Atvažiavę klausiam kaip nueiti iki Apolono šventyklos ir amfiteatro. Dėdulė mums parodo ranka kelią ir sako "mini traktor, čiuku čiuku" . Štai ką mes radom ir juo nuvažiavom arčiau pajūrio
prekybinė gatvelė, vedanti į jachtų prieplauką
kelionės tikslas - įspūdingi Apolono šventyklos likučiai
Jaukus Sidės miestelis man labai patiko
Istorijos likučiai
Papildyta:
Savaitė prabėgo greitai, paskutinis vakaras prie jūros
Turkijoje buvom pirmą kartą, pamatėm tik labai labai mažą dalį jos. Tikiuosi, kad dar ten apsilankysim. Tuo labiau, kad ir vyras tam pritartų (o bijojau, kad jam nepatiks ir gausiu velnių, kad tiek pinigų išleidau ). Vaikai, žinoma, sutiktų ten grįžti nors ir rytoj .
Gesa, o kurioj maždaug vietoj Jūsų viešbutis buvo? Man pagal paplūdimį labai panašu, kad netoli mūsų Ne Okurcalare? Ten dar netoli yra tokia upė, kur į jūrą įteka, ane?
Tuoj ir aš savo foto įdėsiu , truputį ten vieną dalyką ne taip sumaliau, tai per didelės foto gavosi, labai psl. ištemptų
Tuoj ir aš savo foto įdėsiu , truputį ten vieną dalyką ne taip sumaliau, tai per didelės foto gavosi, labai psl. ištemptų
QUOTE(RESPECT... @ 2009 10 19, 10:24)
Gesa, o kurioj maždaug vietoj Jūsų viešbutis buvo? Man pagal paplūdimį labai panašu, kad netoli mūsų Ne Okurcalare? Ten dar netoli yra tokia upė, kur į jūrą įteka, ane?
Taip, buvom Okurčalare, Meryan viešbutis . Upė nuo mūsų buvo už kelių viešbučių.
Lauksim tavo nuotraukų.
Labutis visiems
Suruošiau ir aš fotoreportažą Mano bus toks labiau foto, nei informacinis, nes jau ir taip viską žinome iš kitų fotoreportažų
Kelionė - nuo rugsėjo 23 d.
Okurcalar mstl., apie 30 km iki Alanijos
Viešbutis Stella Beach*****
Pradžioj apie viešbutį . Pasakysiu tiesiai šviesiai, kaip kad iš 5* tai tikėjausi geriau . Šiaip tvarkinga visur, švaru, reseption neblogas, bet kambariai tai taip sau, jokios prabangos nė kvapo (Palangos "Žuvėdroj" labai panašiame kambaryje gyvenome ). Aišku nebuvo ten atplyšusių užuolaidų, surūdijusių vamzdžių ar įskilusių kriauklių, bet... Tai dar mums pasisekė, kad gavome kambarį su balkonu į jūros pusę , nes kitoje pusėje turėtume žiūrėti į greitkelį
Vaizdas iš mūsų balkono
5***** kambarys Dėl tvarkymo jokių priekaištų neturime, tvarkydavo kiekvieną dieną, bet pats vaizdas...
Kambarinių menas
Vaikui irgi gulbė padaryta
Baseinai
Kalnelius įjungdavo ryte porą val. ir nuo 15 val. irgi apie 2 val. veikdavo
Lauko restoranas
Čia kitas restoranas (viduje), mes jį vadinome valgykla
P.s. bus dar
Suruošiau ir aš fotoreportažą Mano bus toks labiau foto, nei informacinis, nes jau ir taip viską žinome iš kitų fotoreportažų
Kelionė - nuo rugsėjo 23 d.
Okurcalar mstl., apie 30 km iki Alanijos
Viešbutis Stella Beach*****
Pradžioj apie viešbutį . Pasakysiu tiesiai šviesiai, kaip kad iš 5* tai tikėjausi geriau . Šiaip tvarkinga visur, švaru, reseption neblogas, bet kambariai tai taip sau, jokios prabangos nė kvapo (Palangos "Žuvėdroj" labai panašiame kambaryje gyvenome ). Aišku nebuvo ten atplyšusių užuolaidų, surūdijusių vamzdžių ar įskilusių kriauklių, bet... Tai dar mums pasisekė, kad gavome kambarį su balkonu į jūros pusę , nes kitoje pusėje turėtume žiūrėti į greitkelį
Vaizdas iš mūsų balkono
5***** kambarys Dėl tvarkymo jokių priekaištų neturime, tvarkydavo kiekvieną dieną, bet pats vaizdas...
Kambarinių menas
Vaikui irgi gulbė padaryta
Baseinai
Kalnelius įjungdavo ryte porą val. ir nuo 15 val. irgi apie 2 val. veikdavo
Lauko restoranas
Čia kitas restoranas (viduje), mes jį vadinome valgykla
P.s. bus dar
Pratęsimas
II dalis
Baseinas naktį, gaila kad tuo metu negalima maudytis, būtų faina
Reseption, fotkinom iš lifto, tai nelabai gerai matosi
Viešbutis
Takas iš paplūdimio/viešbučio teritorija
Na ir paplūdimys. Akmenuotas tai taip normaliai , o ne kokio smėlio-smulkaus žvirgždo, kaip kad parašyta, bet mums baikės - turėjom spec. batelius
Ten, jūroj matosi turkė su jų "firminiu" maudymosi kostiumėliu
O čia mano vyras užsimanė baisiausiai paskraidyti virš jūros. Sakė labai patiko. Kaina apie 30-40 $
Vakarėja
p.s. bus dar
II dalis
Baseinas naktį, gaila kad tuo metu negalima maudytis, būtų faina
Reseption, fotkinom iš lifto, tai nelabai gerai matosi
Viešbutis
Takas iš paplūdimio/viešbučio teritorija
Na ir paplūdimys. Akmenuotas tai taip normaliai , o ne kokio smėlio-smulkaus žvirgždo, kaip kad parašyta, bet mums baikės - turėjom spec. batelius
Ten, jūroj matosi turkė su jų "firminiu" maudymosi kostiumėliu
O čia mano vyras užsimanė baisiausiai paskraidyti virš jūros. Sakė labai patiko. Kaina apie 30-40 $
Vakarėja
p.s. bus dar
QUOTE(RESPECT... @ 2009 10 20, 17:28)
Žydra, tai žydra . Alia nepasakyčiau, kad labai jau skaidri . Matėm skaidresnių
Aš kai daugiau nemačius (na dar Baltijos ), tai man užteko to skaidrumo Nors vakarop pas mus išvis prinešdavo žolelių, nes visi pležai įlankose buvo. Bet tai netrukdė Kemere lyg ir skaidresnė jūra buvo Nebeatsimenu jau
Pratęsimas
III dalis
Ir naktį ateidavo liaudis į paplūdimį pagulėt, kokį kokteilį išgert ar šiaip jūros paklausyt. Visai faina kai paplūdimys čia pat
Vakarais, kaip ir visur, vykdavo šokiai, vaidinimai, žaidimai ir t.t. Šiaip animatoriai šaunuoliai tokie, ypač rusas ir turkas, tie tai abu superiniai , žodžių kišenėje neieško, vis bajerių kokių pamėto. Animatoriai ir dienos metu organizuodavo tinklinio varžybas, vandensvydį, šaudymą...Ir prie baseino, ir paplūdimy pakalbindavo žmones, pajuokaudavo, persirengdavo bobom kokiom, bomžais, žodžiu fainai labai
Šokių viktorina šiaip jau suaugusiems buvo, bet manui sūnui niekaip nedaėjo kodėl ir jis negali dalyvauti. Sako: - Man jau 5 metai, aš jau gerokai paaugęs vyras
Oi gi pamiršau svarbiausią vakaro dalį - Mini Disco. Vidury savaitės jau ir pati galėjau vesti šitą renginį, visi šokiai ir dainos (anglų, vokiečių, rusų, turkų kalba) buvo išmoktos . Na mamytės mane suprato apie ką aš čia . Ir neduok Dieve užsivėlindavome vakarieniaudami, tai turėjom springdami ryti, kad tik į Mini Disco nepavėluotume , va kaip sūnus mus stroindavo. Nu ką padarysi - vaikams labai patinka
Vieną iš vakarų buvo Stella Beach Mis rinkimai . Tai viena Mis išsikvietė mūsų bernioką šokt, o tas ir neatsisakė O ką? Nu ir kas, kad per didelė, bet užtad gražuolė, Mis gi
Nu ir aišku mis'ių "suviliotų" vyrų apdovanojimuose irgi dalyvavo Nuo 5 metų man jau čia pradeda marčias kabinti
P.s bus dar
O ko man neleidžia iš karto daugiau įdėti? Gabalais čia kraunu, jaučiu kažką ne taip darau
Papildyta:
Na ir IV dalis
Rytoj dar fotkes iš Žaliojo Kanjono įdėsiu A mažum kas kokios uolos nepastebėjo
Vyrai žingsniuoja į parduotuvėles pirkti lauktuvių
P.s. ten kažkur kairėje turėtų būti Gesos viešbutis
Pereiname tilteliu upę, kurį įteka į jūrą
dar kažkokį vabzdį pakeliui matėm
...ir parduotuvėlės. Man besirenkant prekes, parduotuvėlės savininkas mano vyrui dar ir išgerti įpylė
Saulėlydžiai, jų komentuoti nereikia
III dalis
Ir naktį ateidavo liaudis į paplūdimį pagulėt, kokį kokteilį išgert ar šiaip jūros paklausyt. Visai faina kai paplūdimys čia pat
Vakarais, kaip ir visur, vykdavo šokiai, vaidinimai, žaidimai ir t.t. Šiaip animatoriai šaunuoliai tokie, ypač rusas ir turkas, tie tai abu superiniai , žodžių kišenėje neieško, vis bajerių kokių pamėto. Animatoriai ir dienos metu organizuodavo tinklinio varžybas, vandensvydį, šaudymą...Ir prie baseino, ir paplūdimy pakalbindavo žmones, pajuokaudavo, persirengdavo bobom kokiom, bomžais, žodžiu fainai labai
Šokių viktorina šiaip jau suaugusiems buvo, bet manui sūnui niekaip nedaėjo kodėl ir jis negali dalyvauti. Sako: - Man jau 5 metai, aš jau gerokai paaugęs vyras
Oi gi pamiršau svarbiausią vakaro dalį - Mini Disco. Vidury savaitės jau ir pati galėjau vesti šitą renginį, visi šokiai ir dainos (anglų, vokiečių, rusų, turkų kalba) buvo išmoktos . Na mamytės mane suprato apie ką aš čia . Ir neduok Dieve užsivėlindavome vakarieniaudami, tai turėjom springdami ryti, kad tik į Mini Disco nepavėluotume , va kaip sūnus mus stroindavo. Nu ką padarysi - vaikams labai patinka
Vieną iš vakarų buvo Stella Beach Mis rinkimai . Tai viena Mis išsikvietė mūsų bernioką šokt, o tas ir neatsisakė O ką? Nu ir kas, kad per didelė, bet užtad gražuolė, Mis gi
Nu ir aišku mis'ių "suviliotų" vyrų apdovanojimuose irgi dalyvavo Nuo 5 metų man jau čia pradeda marčias kabinti
P.s bus dar
O ko man neleidžia iš karto daugiau įdėti? Gabalais čia kraunu, jaučiu kažką ne taip darau
Papildyta:
Na ir IV dalis
Rytoj dar fotkes iš Žaliojo Kanjono įdėsiu A mažum kas kokios uolos nepastebėjo
Vyrai žingsniuoja į parduotuvėles pirkti lauktuvių
P.s. ten kažkur kairėje turėtų būti Gesos viešbutis
Pereiname tilteliu upę, kurį įteka į jūrą
dar kažkokį vabzdį pakeliui matėm
...ir parduotuvėlės. Man besirenkant prekes, parduotuvėlės savininkas mano vyrui dar ir išgerti įpylė
Saulėlydžiai, jų komentuoti nereikia
Respect, labai gražu
dabar galvoju, o kodėl aš saulėlydžio nefotkinau? kur būdavau tuo metu
o baseine vakare pasimaudyti ir aš norėčiau, gaila, kad neleidžia
dabar galvoju, o kodėl aš saulėlydžio nefotkinau? kur būdavau tuo metu
o baseine vakare pasimaudyti ir aš norėčiau, gaila, kad neleidžia
RESPECT... idomu buvo foto paziureti Saulelydziai
Mini disco - vienas iš didžiausių ir geriausių įspūdžių mūsų vaikams po kelionės (na, vyresniajai dar vandens kalneliai buvo labai svarbūs) . Įsirašėm iš interneto tas daineles, tai dabar namie vakarais vyksta šokiai: Aram-zam-zam, aram-zam-zam, guli-guli-guli-guli... , ir traukinukas pabaigoj būtinai būna . Mes viešbutyje juos vienus paleisdavom į amfiteatrą šokt, vos tik pasigirsdavo kvietimas į mini disco, tada nors ramiai desertą suvalgyt galėdavom .