nu bet JM fotoreportazas vis laukiu tesinio ir kad tik nesibaigtu
su drauge iš Bosnijos
ėjimas link jūros.
Šaltos arbatos išnešiojimas
[IMG]http://i783.photobucket.com/albums/yy120/arkanoidas1/Diva3/200909Delp
hineDiva194.jpg[/IMG]
driežo slėptuvė
Ir turkai žvejoja
Papildyta:
Molas , matyt gerai ten kimba.
Ir mes ten nuėjome
Bangelė.
Banga.
O tokios bangos nesitikėjome --ir tikrai nelaukėme -- užklojo kaip panėrus , ir mane, ir vyrą , ir fotoaparatą , ačiū dievui kad technika nenukentėjo , ir kad mūsų į jūrą nenunešė
Turkai žvejoja taip pat , kaip ir Nikulinas Deimantinėj rankoj .
Kai teškė banga , tai galvojau kad stuburas į kelnaites subyrės .
Papildyta:
dušas paplūdimy
Mažoji irgi pamėgo vieną barą
Ir tame bare šaldytuvuose --jeigu Efeso maža -- be jo yra :
Heineken , carlsberg , Miller's , Bud light , kažkoks meksikietiškas alus ,
Baltika -- berods, irgi yra .
Iki šiol mano akyse
Vakarais taip mažoji pastoviai smigdavo , nedatempdavo iki pabaigos
Lobby'je -- pianistas ir puiki muzika .
Papildyta:
Šaltos arbatos išnešiojimas
Papildyta:
Tik sode numeti gabaliuką ant žemės -- po kokių 30 sekundžių -- jau taip atrodo.
Naktinis pasivaikščiojimas molu :
Papildyta:
Šita animatorė -- gruzinė - Kristina -- nerealiai pamylo mūsų mažąją , mažoji irgi
Vakarinė animacija ir diplomų įteikimas :
Vakarinė animacija daugumai tėvelių:
Beach Party.
Kol JM miega pasavivaliausiu -- įdėsiu fotkes ir su ja -- o tada jau kas bus ,tas bus .
Nu fantastika!!! Toks reportažas!
Man ypač patiko tie padavėjai, kur kaip miražas
Kokiu fotoaparatu fotografuojate?
Gaila, kad jau važiuoju į kitą viešbutį, nes taip suintrigavot!
O kaip ten su tais mini barais? Jie visur nemokamai? Vieną kartą radom sąskaitą padėtą... Na, ta prasme, jei naudosimės, tai ir nesinaudojome...
Ir kaip ten yra vis gi - kodėl Jūs privilegijuoti? Aš irgi noriu
Nes man per gimtadienį (tiesa Egipte) vietoj dovanos - paprašė užsimokėti už atseit neteisingai sumokėtą viešbutį... Gimtadienis kainavo daug nervų, o ne dovanų...
Man ypač patiko tie padavėjai, kur kaip miražas
Kokiu fotoaparatu fotografuojate?
Gaila, kad jau važiuoju į kitą viešbutį, nes taip suintrigavot!
O kaip ten su tais mini barais? Jie visur nemokamai? Vieną kartą radom sąskaitą padėtą... Na, ta prasme, jei naudosimės, tai ir nesinaudojome...
Ir kaip ten yra vis gi - kodėl Jūs privilegijuoti? Aš irgi noriu
Nes man per gimtadienį (tiesa Egipte) vietoj dovanos - paprašė užsimokėti už atseit neteisingai sumokėtą viešbutį... Gimtadienis kainavo daug nervų, o ne dovanų...
Kodėl privilegijuoti -- lai lieka paslaptimi -- turime Delphine Platinum card - ji suteikiama po 6 vizito į Delphine tinklą , ir suteikia ypatingą aptarnavima ir malonias staigmenas , dirbu su Nikon'ais .
Informacijoje apie viešbutį turi būti pranešta --kas mokamai , kas nemokamai .
Diva - 4 dalis.
Grožio ir sveikatingumo kompleksas :
Papildyta:
Tailandietiško masažo nameliai.
Turkiška kavinė ir kaljaninė .
Papildyta:
Vaikiškas traukinukas
greitesnis traukinukas
Turbo traukinukas.
Daug kur galima pailsėti taip , arba ant hamako -- pakabinto tarp 2 palmių.
Papildyta:
Dovanos vyro jubiliejaus proga (viduj -- marškinėliai , kepurė , piniginė , puodukas, parkeris , dar kažkas ir įvairių paslaugų dovanų kuponai .
Individualus džakuzis ta pačia proga.
Prieš jubilijato vakarienę .
turkiška duona
Lietuvė ir Bosnė , ir jų nukankintas katinas (katinai labai tokie jau atsipalaidavę --nieko nebijo ).
Spagėčiai labai skanus - nes mažoji tik juos ir valgė
Papildyta:
Rytas.
nusileidimas į baseiną .
o šitas jau atsargesnis buvo ...
Nenugalima karalienė.
Informacijoje apie viešbutį turi būti pranešta --kas mokamai , kas nemokamai .
Diva - 4 dalis.
Grožio ir sveikatingumo kompleksas :
Papildyta:
Tailandietiško masažo nameliai.
Turkiška kavinė ir kaljaninė .
Papildyta:
Vaikiškas traukinukas
greitesnis traukinukas
Turbo traukinukas.
Daug kur galima pailsėti taip , arba ant hamako -- pakabinto tarp 2 palmių.
Papildyta:
Dovanos vyro jubiliejaus proga (viduj -- marškinėliai , kepurė , piniginė , puodukas, parkeris , dar kažkas ir įvairių paslaugų dovanų kuponai .
Individualus džakuzis ta pačia proga.
Prieš jubilijato vakarienę .
turkiška duona
Lietuvė ir Bosnė , ir jų nukankintas katinas (katinai labai tokie jau atsipalaidavę --nieko nebijo ).
Spagėčiai labai skanus - nes mažoji tik juos ir valgė
Papildyta:
Rytas.
nusileidimas į baseiną .
o šitas jau atsargesnis buvo ...
Nenugalima karalienė.
Diva -- 5 dalis .
Kadangi viešbučių savininkai "vis nesugebėdavo " atvažiuoti į Gala vakarus , tai
patys griebėmės iniciatyvos . Šį kadrą laikėme desertui -- su Delphine tinklo vienu iš savininkų :
Ir viską jau suprasite iš sekančių kadrų:
Ačiū už dėmesį ir kantrybę .
jolita.martyna, kokios nuotraukos, koks viešbutis!
Dabar kažkaip pagalvojau, kad jei jau važiuot į Turkiją gulėt viešbuty, tai tik tokiam
O įdomu, ar įmanoma per kelionių agentūrą Delphin Diva užsisakyt? Nes teko matyt tik Delphin Deluxe Resort, o tai, kaip suprantu, to paties tinklo kitas viešbutis.
Dabar kažkaip pagalvojau, kad jei jau važiuot į Turkiją gulėt viešbuty, tai tik tokiam
O įdomu, ar įmanoma per kelionių agentūrą Delphin Diva užsisakyt? Nes teko matyt tik Delphin Deluxe Resort, o tai, kaip suprantu, to paties tinklo kitas viešbutis.
QUOTE(Utopia @ 2009 10 11, 12:11)
jolita.martyna, kokios nuotraukos, koks viešbutis!
Galima visus viesbucius is Delphino tinklo uzsisakyti.
Delphin Diva taip pat,jo nera kataloge,bet Tezturas ji turi
nu super kaip viskas ishsamiai
tai jei dar karta vaziuotumet su vaikais, kuri butent is Delphino viesbuciu pasirinktumet?
tai jei dar karta vaziuotumet su vaikais, kuri butent is Delphino viesbuciu pasirinktumet?
QUOTE(ingusiaa @ 2009 10 11, 12:16)
nu super kaip viskas ishsamiai
sunki dilema kaskart vis apmastau.... Delphin Diva vaiku atvilgiu labai pirmauja,bet visumoje mano nuomone geriausias Delphin Plasas Bet kadangi jie vienas salia kito tai visada yra galimybe jei nepatiktu vienas eiti i kita
QUOTE(ingusiaa @ 2009 10 11, 10:29)
nu bet JM fotoreportazas vis laukiu tesinio ir kad tik nesibaigtu
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 10 11, 15:20)
sunki dilema kaskart vis apmastau.... Delphin Diva vaiku atvilgiu labai pirmauja,bet visumoje mano nuomone geriausias Delphin Plasas Bet kadangi jie vienas salia kito tai visada yra galimybe jei nepatiktu vienas eiti i kita
tai cia visiems mirtingiesiems galima abieju viesbuciu paslaugomis naudotis? ar cia tik jums su platininemis kortelemis?