QUOTE(Beatriukas @ 2009 09 02, 11:37)
ačiū, kad Simeną paminėjai
Kaip smagu paklaidžioti prisiminimuose
Laukiam B.d.
O aš, kai Simeną priėjau, pagalvojau apie tave
prisiminiau iš paplepėjimo Turkijos temoj, kad tu Simenoj buvai
QUOTE(Cobre @ 2009 09 02, 14:07)
As maudziausi, tai sakyciau juokingai viskas cia man nuskambejo
papludimys svarus be galo, jokiu sukyciu ir jokiu paduzusiu tauriu. [...]
viskas budavo be galo svaru, nes berniukai tiesiog idealiai ir pastoviai viska tvarko.
Man čia panašu į tokį mąstymą: pas mus buvo taip ir taip, todėl niekur kitaip ir būti negali. Buvau skirtingo lygio viešbučiuose, mačiau skirtingą aptarnavimą. Pagaliau jau rašiau, kad gretimam paplūdimy net šiukšlės nebuvo surenkamos, nors, sprendžiant iš normalaus, ne savitarnos, baro su alkoholiu, tas viešbutis turėjo būti aukštesnio lygio. Tad jeigu ten dar ir stiklai mėtytųsi, manau, visiems būtų nusispjaut, kad štai tavasis paplūdimys buvo idealiai švarus.
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 09 02, 14:16)
Šiemet mergaitei netoli baseino iškrito stiklinė ir sudužo. Net nesupratau iš kur atsiradęs po akimirkos toje vietoje stovėjo apsauginis.
QUOTE(Lauruciuk @ 2009 09 02, 15:14)
Mes irgi matem, kai vyras nesesi tris taures prie baseino ir sudauze, tai labai greit atbego berniukas ir viska sutvarke
Va prie baseino tai sunku įsivaizduoti, kaip galėtų būti kitaip, kad ir koks tas viešbutis būtų. Juk į baseiną žmonės eina basom, vaikai basi aplink straksi. Na ir indų surinkinėtojai nuolat žiūri (bent jau ten, kur AI), tai iškart ir pastebi.
Kažkaip stiklinės taurės prie baseino man abejonių nekelia, nes toj vietoj daug daugiau kontrolės
Bet šiaip stiklo/nestiklo tema nėra man tokia aktuali, kiek čia dėmesio jai buvo skirta
Papildyta:Tęsiu.
Kadangi Pamukalė su Hierapoliu, DemreMyraKekova ir pan. populiarūs turistiniai objektai jau buvo aplankyti, šįkart niekur nekeliavom, laiką leidom tai prie baseino, tai paplūdimy, gulinėjom ir maudėmės. Vienintelė mūsų nusipirkta ekskursija buvo ne pažintinė, o pramoginė, ir darėm joje tą patį gulinėjom ir maudėmės
Ta ekskursija plaukimas jachta, pačios agentūros ir yra šių kelionių organizatorės, vienos plukdo didesniais laivais (~150 vietų) ir prašo 15 dolerių, kitos mažesniais (~70 vietų) už 13 dolerių. Rinkomės mažesnį, kad būtų mažiau žmonių ir triukšmo. Beje, nei tie didesni, nei mažesni dažniausiai nebūna užpildyti.
Iš Čamjuvos mes trys buvom vienintelės, tad iki Kemero mus nuvežė automobiliu, atvežė iki pat pirso. Kadangi atvežė anksčiau už kitus, tai galėjom užsiimti norimus gultus, pirmagaly. Prifotografavau vandens ir laivų, kaip kokia maniakė...
Uoste ir jau išplaukus
Plaukiam ir žiopsom
Artėjam prie pirmo punkto pagal programą. Tai ola. Turkijoj, jei kokioj vietovėj yra viena ola, ji vadinasi Piratų. Jei dvi tai Piratų ir Meilės. Jei trys... jau neatsimenu, kaip ten toliau prioritetai pas juos dėliojasi
Tarp Kemero ir Faselio yra viena, tad aišku, jog tai Piratų ola.
Valtys gali įplaukti į vidų, o mes tik pastovėjom šalia.
Papildyta:Plaukiam toliau
Skirtukas, kalnas, skiriantis Kemerą nuo Kirišo. Tai dėl jo nėra tiesaus kelio palei jūrą, tenka vinguriuot per kalną.
Mes jūroj ne vieni