Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(zuvialia @ 2009 07 18, 01:28)
o klausykit,tie,kas naudoja papildomas blykstes,zejau ebay'juje difuzeri[ar kaip jis lietuviskai hihihi.gif]nusipirkt,ale radau triju kaina mazesne nei vieno,bet is tu triju:vienas geltonas,kitas-melynas nu ir aisku tas baltas.

pas mane yra geltonas ir zalias spalvoti filtriukai ant blykstes. o ne spalvoti difuzeriai. tai jie spec efektams apsvietime isgauti ir su WB susije. vienas prie kaitrines lemputes sureguliuoja WB, kitas prie dienos sviesos lempos. nesu naudojus, tai negaliu apie ju reikalinguma nieko pasakyt lotuliukas.gif
baltas plastmasinis difuzorius - viskas ko reik (net ir ji retai naudoju, daug dazniau balta kortele naudojuos kaip sklaidytuvu)
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 07 18, 06:53)
pas mane yra  geltonas ir zalias spalvoti filtriukai ant blykstes. o ne spalvoti difuzeriai. tai jie spec efektams apsvietime isgauti ir su WB susije. vienas prie kaitrines lemputes sureguliuoja WB, kitas prie dienos sviesos lempos. nesu naudojus, tai negaliu apie ju reikalinguma nieko pasakyt  lotuliukas.gif
baltas plastmasinis difuzorius - viskas ko reik (net ir ji retai naudoju, daug dazniau balta kortele naudojuos kaip sklaidytuvu)

o ce grynai kaip difuzeriai tie spalvoti.bet manau efektas turetu buti panasus is aprasymu.O klausyk,bandei pazet ar labai jauciamas skirtumas naudojant kortele ir difuzoriu?Nes as isbandziau tik be jo ir su juo,tai efektas wow,kaip nustebino.Todel dabar taip labai reikia.
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2009 07 18, 14:55)
o ce grynai kaip difuzeriai tie spalvoti.bet manau efektas turetu buti panasus is aprasymu.O klausyk,bandei pazet ar labai jauciamas skirtumas naudojant kortele ir difuzoriu?Nes as isbandziau tik be jo ir su juo,tai efektas wow,kaip nustebino.Todel dabar taip labai reikia.

difuzorius sklaido sviesa, bet ji vis tiek buna pakankamai kryptinga (na aisku, nuo galvos pakreipimo viskas priklauso irgi), o kortele su nukreipta i virsu galva ar palenkta vos vos i prieki duoda svelniausia apsvietima.
pas mane yra net du difuzoriai, vienas issitraukia is blykstes, o dar uzsideda plastmasinis ant virsaus. (viskas buvo komplekte tongue.gif )
ai, ka cia pezu. as blykste taip senai benaudojau, kad sunku pasakyt ar teisingai viska prisimenu lotuliukas.gif gal kas is nuolat fotografuojanciu uzsakymams gali pasakyt tiksliau smile.gif
o siaip tikrai nemanau, kad brangus daiktas. ir tikrai geriau, nei kad "nuoga" blykste kala i galva smile.gif
Atsakyti
Prisiduodu - grizau is atostogu smile.gif ir nereikia cia musu vadint slapukais - klausiau kelis kartus kas nori prisijungti, nes as tai visvien vaziuociau tongue.gif
Dabar skaiciai: virs 4000km su autobusais ir mikroautobusais, apie 3700 km lektuvu, dar virs 350 motoroleriu. Sprogo 2 padangos (viena motorolerio, viena mikroautobuso smile.gif ). Vedybu pasiulymu - 0 (Sadi mane aplenke tongue.gif ), darbo pasiulymai - 1 (motoroleriu nuoma), biznio pasiulymai - 1 (prieskoniu ir saldumynu parduotuve). Nauju kontaktu - 10 (is ju turku - 0). biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nuotraukos - 310 iPhone ir 3500 fotike. Zinant, kad mano santykis su fotografija kaip spanielio - viena meile ir jokiu smegenu, manau, kad daugiau kaip poros kadru nerodysiu 4u.gif Sadi, dek tu.

Ir bendrai - prasome neisemineti nuotrauku is forumo - kruvos jau nepamaciau verysad.gif
Atsakyti
BN - sveika sugrizus 4u.gif Ispudingi skaiciai biggrin.gif thumbup.gif Slapuke cia Sadi gavos - niekam nepasigyre, kad kartu vaziuoja biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
he he... davai tik rodyk nesilaužius biggrin.gif Sadi ir užtilo kažkodėl. gal netyčia koks reportažas bus kelionių temoj ax.gif pavydžiu aš tau kelionės. raminuos tik tuom, kad ten jau būtų buvę per karšta man šiuo laiku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 18 liepos 2009 - 17:20
Bite, klausyk, net Urfoj nebuvo +47, isgyventum mirksiukas.gif
I reportazus nedesiu, ten siaucia ne kurie turkijos myletojai... bet kazkada sudesiu viska i savo flickr'a su komentarais - cia tai bus geda... Beje, tuos 3500 nuotrauku tik ka sukeliau i kompa, net neperziurejau smile.gif
Atsakyti
BN, sveika pargrįžus. Kokia Tu man esi neįtikėtina - neįsivaizduoji... Siekiamybė, kurios sąmoningai nesiekiu, nes tai ne mano kelias, ne mano kojoms. Bet jau Tau tikriausiai niekada nebus 30-mečio krizės. Labai laukiu reportažo (o jei bus flickr'e, tai tada nuorodos).
Atsakyti
BN, sveika sugrizus, lauksim foto, taip pat ir daugiau Sadi kadru!

Imetu kelis kadrus jusu kritikai. Vis baru save uz neisgryninima, reikia, kad ir jus pabartumet, gal bus efektyviau hihihi.gif

Karstis
user posted image

Apziureti apleista tvarta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 07 18, 18:26)
I reportazus nedesiu, ten siaucia ne kurie turkijos myletojai... bet kazkada sudesiu viska i savo flickr'a su komentarais - cia tai bus geda... Beje, tuos 3500 nuotrauku tik ka sukeliau i kompa, net neperziurejau smile.gif

Sveikos grizusios, 4u.gif

Gaila, kad i reportazus nedesit verysad.gif , nes yra minciu i Turkija savarankiskai kitais metais. bigsmile.gif Tik mano chebra labai konservatyvi, tai bijau, kad gausis ne tik kad nesavarankiska, bet dar ir grynai novaturine/tezturine Turkija... doh.gif

Nuorodos i flickra labai noreciau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 18 liepos 2009 - 21:17
Ne novaturui ir teztourui! Padariau as antrakart gyvenime "tura" ir sakau - "it s*u*c*k*s"
Jei kas noresit i Turkija - uz dyka dalinu patarimus, o Sadi gali but objektyvi patareja ar verta wink.gif
30-mecio krizes man jau tikrai nebus, nes ta riba (t.y. 30-meti) senai perzengiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kol sutvarkysiu nuotraukas, prireiks laiko, gal kokio menesio net - visgi laisvu nuo atostogu laiku turiu darba ir seima smile.gif Gali pasiulyti nebent sena muiline daryta 5 metu senumo reportaza flickr'e (na, irgi nebais sutvarkyta...). Gal geriau palaukit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 18 liepos 2009 - 22:23
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 18, 17:51)
BN - sveika sugrizus  4u.gif  Ispudingi skaiciai  biggrin.gif  thumbup.gif  Slapuke cia Sadi  gavos - niekam nepasigyre, kad kartu vaziuoja biggrin.gif  cool.gif

Sadi buvo labai nedrąsu ir baisu. BN matė kaip blaškiausi Rygoj jos belaukdama smile.gif

Nespėju nuotraukų sutvarkyt.... Keli kadrai neišlaukti, nesigavę taip kaip norėjau. Kad ir tas prieskonių turgus - paskubėjau spaust mygtuką, o namie pažiūrėjusi net verkt norėjau doh.gif verysad.gif teks važiuot dar smile.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 07 18, 21:46)
Imetu kelis kadrus jusu kritikai. Vis baru save uz neisgryninima, reikia, kad ir jus pabartumet, gal bus efektyviau hihihi.gif
Apziureti apleista tvarta

šita man patinka thumbup.gif Pirmoj nesijaučia karščio g.gif

BN 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti