Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Va, ta pasinerusi pilnai:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jeliukas: 17 liepos 2009 - 14:45
kazkaip zvilgsnis sokineja nuo akiu, prie lupu, paskui prie gelytes, neapsistoju niekaip biggrin.gif ir rubas nelabai i tema g.gif bent jau ne baltas butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 07 17, 15:56)
kazkaip zvilgsnis sokineja nuo akiu, prie lupu, paskui prie gelytes, neapsistoju niekaip biggrin.gif ir rubas nelabai i tema g.gif bent jau ne baltas butu g.gif

sakai gelyte istrinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 17, 15:01)
sakai gelyte istrinti g.gif

ir rubo kitokio noretusi, kokio zalio-melsvo, rudo, na, ne tokio ryskaus balto, su juodais plaukais toks grieztas gaunas vaizdas, o nuotaika svajinga fotkej smile.gif na, cia mano manymu taip biggrin.gif tada ir gelyte tiktu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 17 liepos 2009 - 15:11
QUOTE(Pukė @ 2009 07 17, 16:11)
ir rubo kitokio noretusi, kokio zalio-melsvo, rudo, na, ne tokio ryskaus balto, su juodais plaukais toks grieztas gaunas vaizdas, o nuotaika svajinga fotkej smile.gif na, cia mano manymu taip biggrin.gif tada ir gelyte tiktu biggrin.gif

na tai rubo jau nebepakeisu ax.gif tai nors gele bandysiu isimti gal geriau bus g.gif
Atsakyti
jeliukas,
ta mergina niekuo nesiderina prie aplinkos kurioje yra. man ji kaip svetimkunis tame rugiu lauke. ir gelytes panaikinimas nepades. tiesiog jos makiazas ir rubai man nesiderina su tuo, kas ja supa. na nezinau kaip issireiksti... ne tas tipazas is isvaizdos, kuris gali svaigti nuo rugiu blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(bite maja @ 2009 07 17, 14:51)
kažkada čia ne per seniausiai žemuoges rinkom su sayonara  biggrin.gif

ojei kokios spalvos vaiskios bigsmile.gif grazu grazu labai grazu !

QUOTE(Sansara @ 2009 07 17, 17:00)
jeliukas,
ta mergina niekuo nesiderina prie aplinkos kurioje yra. man ji kaip svetimkunis tame rugiu lauke. ir gelytes panaikinimas nepades. tiesiog jos makiazas ir rubai man nesiderina su tuo, kas ja supa. na nezinau kaip issireiksti... ne tas tipazas is isvaizdos, kuris gali svaigti nuo rugiu  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(A.M @ 2009 07 16, 23:41)
Butinai prisijungsiu  smile.gif

vaivaivai kokia grazi lelyte wub.gif

Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 07 17, 14:23)
Aha, grazu rolleyes.gif  as net gavau nemokoma pamoka kaip ryskinti paciai, ir turbut pati ir ryskinsiu kada, tik... pamirsau kaip ten viskas vyksta lotuliukas.gif Blondine lotuliukas.gif

nu blyn biggrin.gif jeigu visa problema del atminties tik nemokamoj pamokoj, tai sitai kt karta lengvai isspresim. gal labiau prisiminsi tada tongue.gif nenuskenavus as tavo juosteliu dar, bet grisiu (sugedusia masina Bulgarijoj dabar, nu bet kada nors gi grisim), nuskenuosiu mirksiukas.gif o jus jau LT?
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 17, 10:29)
Vaiko emocijos zaibisku greiciu keitesi, negalejau neiamzint doh.gif

paskutinė kokia faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif antra man paplaukusi lyg? biški erzina g.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 07 17, 14:51)
kažkada čia ne per seniausiai žemuoges rinkom su sayonara  biggrin.gif

mmmmmmmmmmmmmm kokios skanios nuotraukos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
laba
Dekui uz atsakymus del juostu.Zalia zalia,kur dairaus,bet aciu Sayonarienei uzvede unt kelio bisky smile.gif

o klausykit,tie,kas naudoja papildomas blykstes,zejau ebay'juje difuzeri[ar kaip jis lietuviskai hihihi.gif]nusipirkt,ale radau triju kaina mazesne nei vieno,bet is tu triju:vienas geltonas,kitas-melynas nu ir aisku tas baltas.Ar yra,kas naudojes ar bent girdejes atsiliepimus apie ju naudojima?Nelabai ysivaizduoju,ar man ju reikia.Kad to balto tai tikrai,nu bet tu anu....

siandien musu seimyna jau dare paruosiamuosius seimyninius buitiakus :DDD jei turesiu laiko ykelsiu
Atsakyti
nelabai supratau,kas yvyko.Jei trumpai,tai buitiako foto nebus.Sukeliau is korteles y kompa[paprastai keldama Cut'inu,nors jau buvau gavus pastaba,kad geriau Copint]nu ir jau ruosiausi RaW'us atidarinet...o ten tiutiu.nieko ner.ne kortelej,nei foldery...Kas cia per abra kadabra..nors ryskiai maciau,kad keliamos foto..nu jopsisiki.nu.

issiliejau.

labanakt.
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif
Imetu nuoroda is eklbimuka,gal kam reikia bigsmile.gif
http://www.supermama...;#entry28657070
Atsakyti