Pirma pakeiciu:
QUOTE(zuvialia @ 2009 07 17, 01:01)
as ten pas tuos profus bijau klaust,bo ten sitie klausimai turbut kvailai skambes,zinau ka reiskia but naujoku
Aš irgi bijojau. Nu bet galvoju, ką jie man. Turiu visą apsaugą (blondinė ir dar filologė), tai ir paklausiau, ar ryškintų man tas juosteles. Aiškinomės aiškinomės, kas gi joms nutiktų. Sakė truputį negražus JB būtų. Bet galiausiai išaiškėjo - nenori gadinti ryškalo su netikusiom juostom... Kaip ten jį sugadins nebesidomėjau...
O, dar atradimą asmeninį padariau. Maniau visi juostininkai fotografuoja visais tais "antikvariniais" fotoaparatais, tai ir aš su tokiu pradėjau (vaizdas per ieškiklį tai mmmm), bet pasirodo neee, naudojasi ir technikos naujovėmis
O, O!!! Pasiilgau Tavo raganavimų Kur Tu ten esi efoto???
Blyyyn galvojau kad pasveikau nuo SM cia esu
Ziuriu daug kas juostinius nupirko, as isfotkinau 2 juosteles, nieko gero ten nera, kai Gaziulka gris, parodysiu ka nors. O per atostogas padariau tik kokius 5 kadrus ant juostos jauciu vis del to dar nepriaugau iki jos, nors ir skaitmenoje tik 200 kadrai. Apleidau as fotografavima visai, teks vel zombuotis
As irgi prisidedu prie norinciu pabuti modeliu, bet tai turbut non impossible mission, as bijau fotoaparatus
Ziuriu daug kas juostinius nupirko, as isfotkinau 2 juosteles, nieko gero ten nera, kai Gaziulka gris, parodysiu ka nors. O per atostogas padariau tik kokius 5 kadrus ant juostos jauciu vis del to dar nepriaugau iki jos, nors ir skaitmenoje tik 200 kadrai. Apleidau as fotografavima visai, teks vel zombuotis
As irgi prisidedu prie norinciu pabuti modeliu, bet tai turbut non impossible mission, as bijau fotoaparatus
QUOTE(bite maja @ 2009 07 17, 14:51)
kažkada čia ne per seniausiai žemuoges rinkom su sayonara
Jau uosčiau ir maudžiausi spalvose Kūdroje, bet mėgaujuosi ir čia
QUOTE(O @ 2009 07 17, 15:00)
Oi oi...
Ačiū už nuorodą
Mano juostose irgi nieko nėra. Net neryškinau dar jų. Tiesiog pats procesas ir vaizdas pro ieškiklį sužavėjo Nesistengiu sekti tuo mados vėju, cis tiek nepavysiu. Bet gražu gi...
Jeliuk, man antra labai patinka (pirma kažkaip sunkiai žiūrisi dėl apkarpymo, bet aš šiuo klausimu esu visiškai nekompetetinga, tai tik mano jausmas). Labai švelnios spalvos, bet kartu ir gyvai sodrios. Kokia čia šviesa? Vat tik modelis truputį prasimerkęs, o norėtųsi visiško svajingo pasinėrimo
QUOTE(O @ 2009 07 17, 14:00)
aš tai prisidedu prie norinčių, kad Tu pabūtum man modeliu
Jeliuk, man antra labai patinka (pirma kažkaip sunkiai žiūrisi dėl apkarpymo, bet aš šiuo klausimu esu visiškai nekompetetinga, tai tik mano jausmas). Labai švelnios spalvos, bet kartu ir gyvai sodrios. Kokia čia šviesa? Vat tik modelis truputį prasimerkęs, o norėtųsi visiško svajingo pasinėrimo
[/quote]
turiu ir visai su uzmerktom dar nesutvarkiau ir ten nera tu burbulu tokiu sviesios man jie labai patiko, galvoju gal nespalvotas dar pabandyti reiketu gal geriau ziuresis. o sviesa rytine, bet spalvos buvo tamsesnes tai koregavau su Kreivemis
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 07 17, 15:07)
Mano juostose irgi nieko nėra. Net neryškinau dar jų. Tiesiog pats procesas ir vaizdas pro ieškiklį sužavėjo Nesistengiu sekti tuo mados vėju, cis tiek nepavysiu. Bet gražu gi...
Aha, grazu as net gavau nemokoma pamoka kaip ryskinti paciai, ir turbut pati ir ryskinsiu kada, tik... pamirsau kaip ten viskas vyksta Blondine QUOTE(sayonara @ 2009 07 17, 15:10)
aš tai prisidedu prie norinčių, kad Tu pabūtum man modeliu
Nu kadangi norinciu sarasas labai didelis - 2 zmones- as ir tu, tai tau duosiu pirmenybe bet teks slopinti mano baime
QUOTE(O @ 2009 07 17, 15:23)
Nu kadangi norinciu sarasas labai didelis - 2 zmones- as ir tu, tai tau duosiu pirmenybe bet teks slopinti mano baime
bet jūs jau kiap ir "apsiuosčiusios", ar ne??? Tokios žavios jb foto buvo čia?
klasykite mergos, gal kas turite toki Cross filtra? Ir gali pasidalinti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 07 17, 15:28)
bet jūs jau kiap ir "apsiuosčiusios", ar ne??? Tokios žavios jb foto buvo čia?
Tai as Sayonaros nebijau, bijau tik fotikus nu tikrai