Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Pirma pakeiciu:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2009 07 17, 01:01)
as ten pas tuos profus bijau klaust,bo ten sitie klausimai turbut kvailai skambes,zinau ka reiskia but naujoku biggrin.gif

Aš irgi bijojau. Nu bet galvoju, ką jie man. Turiu visą apsaugą (blondinė ir dar filologė), tai ir paklausiau, ar ryškintų man tas juosteles. Aiškinomės aiškinomės, kas gi joms nutiktų. Sakė truputį negražus JB būtų. Bet galiausiai išaiškėjo - nenori gadinti ryškalo su netikusiom juostom... Kaip ten jį sugadins nebesidomėjau...

O, dar atradimą asmeninį padariau. Maniau visi juostininkai fotografuoja visais tais "antikvariniais" fotoaparatais, tai ir aš su tokiu pradėjau (vaizdas per ieškiklį tai mmmm), bet pasirodo neee, naudojasi ir technikos naujovėmis smile.gif

O, O!!! Pasiilgau Tavo raganavimų smile.gif Kur Tu ten esi efoto???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 17 liepos 2009 - 13:45
kažkada čia ne per seniausiai žemuoges rinkom su sayonara biggrin.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
Bite, o jau spalvos kokios wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif Blyyyn galvojau kad pasveikau nuo SM biggrin.gif cia esu blush2.gif
Ziuriu daug kas juostinius nupirko, as isfotkinau 2 juosteles, nieko gero ten nera, kai Gaziulka gris, parodysiu ka nors. O per atostogas padariau tik kokius 5 kadrus ant juostos blink.gif jauciu vis del to dar nepriaugau iki jos, nors ir skaitmenoje tik 200 kadrai. Apleidau as fotografavima visai, teks vel zombuotis biggrin.gif
As irgi prisidedu prie norinciu pabuti modeliu, bet tai turbut non impossible mission, as bijau fotoaparatus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 07 17, 14:51)
kažkada čia ne per seniausiai žemuoges rinkom su sayonara  biggrin.gif

Jau uosčiau ir maudžiausi spalvose Kūdroje, bet mėgaujuosi ir čia smile.gif

QUOTE(O @ 2009 07 17, 15:00)
As irgi prisidedu prie norinciu pabuti modeliu, bet tai turbut non impossible mission, as bijau fotoaparatus   biggrin.gif

Oi oi... lotuliukas.gif

Ačiū už nuorodąsmile.gif

Mano juostose irgi nieko nėra. Net neryškinau dar jų. Tiesiog pats procesas ir vaizdas pro ieškiklį sužavėjo biggrin.gif Nesistengiu sekti tuo mados vėju, cis tiek nepavysiu. Bet gražu gi...

Jeliuk, man antra labai patinka (pirma kažkaip sunkiai žiūrisi dėl apkarpymo, bet aš šiuo klausimu esu visiškai nekompetetinga, tai tik mano jausmas). Labai švelnios spalvos, bet kartu ir gyvai sodrios. Kokia čia šviesa? Vat tik modelis truputį prasimerkęs, o norėtųsi visiško svajingo pasinėrimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 17 liepos 2009 - 14:14
QUOTE(O @ 2009 07 17, 14:00)
As irgi prisidedu prie norinciu pabuti modeliu, bet tai turbut non impossible mission, as bijau fotoaparatus  biggrin.gif

aš tai prisidedu prie norinčių, kad Tu pabūtum man modeliu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Jeliuk, man antra labai patinka (pirma kažkaip sunkiai žiūrisi dėl apkarpymo, bet aš šiuo klausimu esu visiškai nekompetetinga, tai tik mano jausmas). Labai švelnios spalvos, bet kartu ir gyvai sodrios. Kokia čia šviesa? Vat tik modelis truputį prasimerkęs, o norėtųsi visiško svajingo pasinėrimo smile.gif
[/quote]

turiu ir visai su uzmerktom dar nesutvarkiau ir ten nera tu burbulu tokiu sviesios ax.gif man jie labai patiko, galvoju gal nespalvotas dar pabandyti reiketu gal geriau ziuresis. o sviesa rytine, bet spalvos buvo tamsesnes tai koregavau su Kreivemis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 07 17, 15:07)
Mano juostose irgi nieko nėra. Net neryškinau dar jų. Tiesiog pats procesas ir vaizdas pro ieškiklį sužavėjo biggrin.gif Nesistengiu sekti tuo mados vėju, cis tiek nepavysiu. Bet gražu gi...
Aha, grazu rolleyes.gif as net gavau nemokoma pamoka kaip ryskinti paciai, ir turbut pati ir ryskinsiu kada, tik... pamirsau kaip ten viskas vyksta lotuliukas.gif Blondine lotuliukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 07 17, 15:10)
aš tai prisidedu prie norinčių, kad Tu pabūtum man modeliu biggrin.gif 4u.gif
Nu kadangi norinciu sarasas labai didelis - 2 zmones- as ir tu, tai tau duosiu pirmenybe biggrin.gif bet teks slopinti mano baime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 07 17, 15:23)
Nu kadangi norinciu sarasas labai didelis - 2 zmones- as ir tu, tai tau duosiu pirmenybe  biggrin.gif  bet teks slopinti mano baime biggrin.gif

g.gif bet jūs jau kiap ir "apsiuosčiusios", ar ne??? Tokios žavios jb foto buvo čia?
Atsakyti
klasykite mergos, gal kas turite toki Cross filtra? Ir gali pasidalinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 07 17, 15:28)
g.gif bet jūs jau kiap ir "apsiuosčiusios", ar ne??? Tokios žavios jb foto buvo čia?
Tai as Sayonaros nebijau, bijau tik fotikus biggrin.gif nu tikrai
Atsakyti