Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ediper @ 2009 07 31, 09:38)
..........
grazu ir modeliukas  wub.gif
oi jus tai visa arsenala susirinke  bigsmile.gif fainai !

aciu aciu uz pagyras, idomi ir kita nuomone - kaip paciai kaip ziurisi smile.gif

ai, ne arsenale esme irnesakyk.gif jei vyras nori turet viska tai lai turisi, bet jau gaunasi taip, kad man geriau ir idomiau pavyksta perteikti pamatyt uzfiksuot ax.gif , na ka, bus pereinamieji prizai man biggrin.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 07 31, 09:42)
Rascyte, man akytės labai bauginančiai atrodo 4u.gif

siuo atveju jinai biski jau nusikalus buvo, batareika buvo i pabaiga hihihi.gif, tai atsistojo ir ismeige tuscia zvilgsni as ir puoliau fotkint, man idomiai pasirode. bet sakot, kad vaikams taip negrazu, ane? netinka.
tiesiog kai neturejus tokiu rimtu kadru todel man jis kol kas idomiai ziurisi smile.gif dekui uz nuomone smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 07 31, 09:53)
galvojau, kad čia man vienai taip atrodo  ax.gif ji taip baugiai sustingus  unsure.gif

sustingus sustingus, ne krust, bet . .. .tik porai sekundziu taip buvo doh.gif vos spejau nusitaikyt.

yra ir kitokiu kadru is sios serijos, spalvotu, linkmu, bet tai vyro koja, tai ranka tai fonas koks zmoniu doh.gif oi sunku su mano tuo ale modeliu, sauksi, neatsisuks, bet biski po biski vis ka nors pagaunam smile.gif

Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 07 30, 20:53)
Wyshnia, anksčiau klausiau, bet matyt nebeperskaitei. Ar tu 100 mm neturėjai? g.gif

Turejau ta macro. Ir dar vis turiu. Maniskio jis labiau. Lygint su 85 sunku, nes tik mm skiriais ir tiek, kad su 100 is arti fokusuot gali. Kas del svorio - 100 didesnis ir vos sunkesnis, bet jei tu su 24-70 fotografuoji ir dar su 70-200 2.8IS, tai zinok semkes ne svoris ir tas 100'tukas. O fokusuoja abu tiksliai ir panasiai greitai ir ''piesia'' abu graziai smile.gif

QUOTE(BN @ 2009 07 30, 21:17)
Zinot kas yra blogis? 47+;  kontinentinis klimatas ir jokio vejo... as tai isgyvenau. bet siemet, kai nuvaziavau i ta pat vieta, temeperatura zemiau 40 ir vejelis... supratau, kad absoliuciai myliu ta miesta... tiesiog anksciau del karscio nesupratau...
Noriu sugrizti ten... ziauriai noriu...Net gyvybiskai butina...

OK, man pokelionine depresija sunkioj formoj, nemuskit  ax.gif

Ai, beje, nenoriu jokiu nauju fotiku, objektyvu ar ko, tik poros filtru... Gal cia geras zenklas?  blush2.gif  ax.gif

BN, patinka visad tavo postai smile.gif Ir nedepresuok 4u.gif ...
Man, kaip bitei, bekelionine siemet depresija unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 07 30, 16:41)
kasnors iš čia esančių turint nikon d300?  rolleyes.gif  man įdomu ar galima "sukeist" ratukus kur prie šuterio yra.. Nes visada su 70-uku diafragmą keisdavau su nykščiu, ratukas ten kur yr, o dabar pas d300-ini atvirkščiai.. tai nelabai patogu  unsure.gif

As turiu 300D, bet del ratuku tai nezinau, aplamai dar labai daug nezinau apie savo fotika. Bet jeigu neturi instrukcijos LT galiu tau atsiusti, gal surasi ten info del ratuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 30, 20:06)
Aš vakar pasipraktikavaimui turėjau tokį visiems gerai žinomą modelį iš kūdros, kai bus nuotraukos ir turėsiu leidimą parodysiu keletą kadrų. Gavosi visai neblogai smile.gif

Labai lauksim 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 31, 11:15)
As turiu 300D, bet del ratuku tai nezinau, aplamai dar labai daug nezinau apie savo fotika. Bet jeigu neturi instrukcijos LT galiu tau atsiusti, gal surasi ten info del ratuku 4u.gif

būčiau labai dėkinga 4u.gif gal gali į paštą amisiux@gmail.com 4u.gif

aš va irgi neperseniausiai nusipirkau tai dar nespėjau normaliai išsibandyt ir džiūgauju radus kokią "naujieną" biggrin.gif Tai kad galima pažiūrėt kiek akumuliatorius nusikrovęs labai fain blush2.gif nes kai turiu du tai pamirštu kurį kroviau, kurį ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 30, 22:46)
O baugiai manau atrodo ne del to, kad sustingus, o del to, kad ant kaires akies (mums desines), tamsiojoj veido pusej, tiesiai per raineles centra eina plaukas, kuris kaip tik centre turi astru blika, ir tai sukelia iliuzija tuscio zvilgsnio is siaubiaku, kuomet vyzdys baltas biggrin.gif Na as tai taip matau biggrin.gif atsitraukit is toliau paziurekit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 31 liepos 2009 - 10:37
QUOTE(Amise @ 2009 07 31, 11:23)
būčiau labai dėkinga  4u.gif gal gali į paštą amisiux@gmail.com  4u.gif

aš va irgi neperseniausiai nusipirkau tai dar nespėjau normaliai išsibandyt ir džiūgauju radus kokią "naujieną"  biggrin.gif  Tai kad galima pažiūrėt kiek akumuliatorius nusikrovęs labai fain   blush2.gif nes kai turiu du tai pamirštu kurį kroviau, kurį ne biggrin.gif

O nebandei i fotika persisiusti Portreto programele?
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 31, 11:36)
O baugiai manau atrodo ne del to, kad sustingus, o del to, kad ant kaires akies (mums desines), tamsiojoj veido pusej, tiesiai per raineles centra eina plaukas, kuris kaip tik  centre turi astru blika, ir tai sukelia iliuzija tuscio zvilgsnio is siaubiaku, kuomet vyzdys baltas biggrin.gif Na as tai taip matau biggrin.gif atsitraukit is toliau paziurekit

biggrin.gif ale tikrai - atsitraukiau ir pamaciau - tiesiai ant vyzdzio blikas hihihi.gif nu faaain, ka nea? biggrin.gif smagu ir pasiurpint truputeli biggrin.gif

kita syki zavia idesiu wink.gif
Atsakyti
23 MB kazin ar praeis? g.gif paieskosiu is kur as parsisiunciau
Papildyta:
Stai nuoroda i instrukcija:

http://www.efoto.lt/...tojo_vadovai_lt
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 31, 12:44)
biggrin.gif ale tikrai - atsitraukiau ir pamaciau - tiesiai ant vyzdzio blikas hihihi.gif nu faaain, ka nea?  biggrin.gif smagu ir pasiurpint truputeli  biggrin.gif
Bet zinok pradzioj ir as nepastebejau, bet is kart foto kele kzkoki siurpu ispudi, bet ji man tuo ir patiko, kad kzkokia kitokia, kad uzfiksuotas veidas be emocijos smile.gif tik antra karta vel atsivertus foto pastebejau kodel
Atsakyti
Ačiū, Wyshnia 4u.gif O dėl svorio, tai jo, po 70-200 nebebijau jokio svorio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 31, 10:14)
atvyk i kurortą mirksiukas.gif  4u.gif

Birštonas nesiskaito biggrin.gif be to, nėr ten kas veik pas jus tongue.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 07 31, 11:02)
Man, kaip bitei, bekelionine siemet depresija unsure.gif  smile.gif

tu LT buvai, o čia jau tau užsienis skaitos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 31, 11:44)
biggrin.gif ale tikrai - atsitraukiau ir pamaciau - tiesiai ant vyzdzio blikas hihihi.gif nu faaain, ka nea?  biggrin.gif smagu ir pasiurpint truputeli  biggrin.gif

viskas tvarkoj. blogiau kai nuotrauka iš viso jokių emocijų nekelia smile.gif o šita šiurpina biggrin.gif
Atsakyti