Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 30, 21:28)

As nesuprantu blush2.gif  Manau ant nekropintos t.y. pilnos matricos ir turetu buti 85mm, o ant kropintos apie 100mm ar as blogai suprantu blush2.gif Paaiskinkit prasau 4u.gif

Tu teisingai manai. milimetrai yra pagal nekropintą matricą smile.gif

Pas mus namie žiauriai karšta, vargšas šunėkas, lekuoja, miegot negali, aš visa šlapia, storulis mažasis irgi kenčia visas šlapias, rinkių klostėse visas šunta. Žiauru. vat tau ir šviesus butas, dideli langai ir idealios sąlygos fotografavimui cool.gif

Aš vakar pasipraktikavaimui turėjau tokį visiems gerai žinomą modelį iš kūdros, kai bus nuotraukos ir turėsiu leidimą parodysiu keletą kadrų. Gavosi visai neblogai smile.gif
Atsakyti
Su mm susimakalavom biggrin.gif Visks labai paprasta. Ant pilnos matricos visi objektyvai kokie yra tokie yra: jei 85 mm, tai 85 mm. Nepasikeičia židinio nuotolis ir ant crop, nes jei gamykloj taip padarė, tai jau neišgrauši biggrin.gif, bet paprastai visai nemoksliškai kalbant, objektą ant crop matysim kaip 85 x 1,6= 136 mm. Jei tu, c-girl, turi 100 mm, tai ir turi 100 mm, vat wyshnia su savo 85 mm jau paskaičiavom mato (čia fizikiškai netiksliai kalbu) kaip su 136 mm.

Aš ir svarstau: ar noriu 85 mm ar 100 mm macro g.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 07 30, 20:08)
Su mm susimakalavom biggrin.gif

biggrin.gif Manau ca-girl tik dabar rasydama susimaise, o suprantam mes visi teisingai mirksiukas.gif

As tada jai pasakojau, kad su 85mm ant pilnos matricos fotoaparato ji matys mazdaug toki pati vaizda, koki mato su 50mm ant cropo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 30 liepos 2009 - 21:44
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 30, 21:43)
biggrin.gif Manau ca-girl tik dabar rasydama susimaise, o suprantam mes visi teisingai mirksiukas.gif

As tada jai pasakojau, kad su 85mm ant pilnos matricos fotoaparato ji matys mazdaug toki pati vaizda, koki mato su 50mm ant cropo wink.gif

Nuo karščio čia jai matyt biggrin.gif
Wyshnia, anksčiau klausiau, bet matyt nebeperskaitei. Ar tu 100 mm neturėjai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raige: 30 liepos 2009 - 21:57
Zinot kas yra blogis? 47+; kontinentinis klimatas ir jokio vejo... as tai isgyvenau. bet siemet, kai nuvaziavau i ta pat vieta, temeperatura zemiau 40 ir vejelis... supratau, kad absoliuciai myliu ta miesta... tiesiog anksciau del karscio nesupratau...
Noriu sugrizti ten... ziauriai noriu...Net gyvybiskai butina...

OK, man pokelionine depresija sunkioj formoj, nemuskit ax.gif

Ai, beje, nenoriu jokiu nauju fotiku, objektyvu ar ko, tik poros filtru... Gal cia geras zenklas? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 30 liepos 2009 - 22:20
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 30, 21:43)

QUOTE(raige @ 2009 07 30, 21:53)
Nuo karščio čia jai matyt biggrin.gif

doh.gif tai jau matyt blush2.gif Ta turejau omeny kaip raige ir wyshnia paaiskinot...Sedziu ir varvu ir ne kiek neperdedu doh.gif ryt lyg vos vos geriau bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 30 liepos 2009 - 23:03
BN, tikiuos sias nuotraukas turejai omeny 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 07 30, 19:49)
kaip jums si foto?

koks grozis! wub.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 30, 21:28)
As sita turiu ir esu labai patenkinta mirksiukas.gif  Bandziau ir  24-105, bet man per tamsus  verysad.gif , nors ant maniskio man truksta tu mm doh.gif , todel galvoju dar 100 mm macro isigyti jei kokioj loterijoj laimeciau. Kas del plataus kampo, man jis labai jauciasi ant pilnos matricos, bet ant kropines - jis tampa universaliu, todel jei planuoji fotografuoti su kropinta, siulyciau isbandyti 16-35mm 4u.gif

dekui! na paziuresiu... joa pas mane crop'ine matrica
ziuriu dauguma su fiksais,o man kazkaip kompozicija labai kencia,jei su fiksu blush2.gif
jauciu teks ne viena obj isbandyt kol apsispresiu doh.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 07 30, 21:46)
Visiskai nieko neparodau kazkaip cia. Kaip jums si foto?  smile.gif

Kita savaite tureciau gaut canon 100mm macro f/2.8 tai jau rankos niezti kaip noriu  rolleyes.gif

grazu ir modeliukas wub.gif
oi jus tai visa arsenala susirinke bigsmile.gif fainai !
gaila MB nlb domisi fotografija(jis daugiau kritikas pas mane biggrin.gif ) doh.gif o tai dabar bumba,kad hobis toks brangus cool.gif
Atsakyti
Sansara, gražu,tik ir man spalvų norisi 4u.gif

Wyshnia biggrin.gif

Rascyte, man akytės labai bauginančiai atrodo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 07 30, 23:17)
Zinot kas yra blogis? 47+;  kontinentinis klimatas ir jokio vejo... as tai isgyvenau. bet siemet, kai nuvaziavau i ta pat vieta, temeperatura zemiau 40 ir vejelis... supratau, kad absoliuciai myliu ta miesta... tiesiog anksciau del karscio nesupratau...
Noriu sugrizti ten... ziauriai noriu...Net gyvybiskai butina...

OK, man pokelionine depresija sunkioj formoj, nemuskit  ax.gif

buvau Sarajeve prieš porą metų. kai išlipom iš mašinos, vos nenugriuvau biggrin.gif buvo gerokai virš +35 ir pūtė karštas vėjas blink.gif aš tą miestą prisimenu kaip košmarą doh.gif

man tai bekelioninė depresija doh.gif verysad.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 07 31, 09:42)
Rascyte, man akytės labai bauginančiai atrodo 4u.gif

galvojau, kad čia man vienai taip atrodo ax.gif ji taip baugiai sustingus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 07 31, 09:53)

man tai bekelioninė depresija doh.gif  verysad.gif
galvojau, kad čia man vienai taip atrodo  ax.gif ji taip baugiai sustingus  unsure.gif

atvyk i kurortą mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
C-girl, aciu!!! cia tos smile.gif

Gal ir avatara gali didesni ideti?

Sansara, as ir noriu spalvota pamatyt...

Kazkaip ryta pradedu nuo vienu noru...
Atsakyti