Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(raige @ 2009 07 30, 08:26)
Ediper, aš turiu 24-105 ir dar man rods c-girl.

Turiu ir man patinka, nes kiek turejau zoominiu tai sis pats geriausias biggrin.gif Su juo pagrinde lauke fotografuoju, seimyninese kelionese, universalus. Zinoma noreciau gal kad jis butu f2.8 vietoj f4, bet manasis turi IS ir 105mm., butent norejau kazko daugiau nei 70mm ax.gif Namie viduj su juo retai fotografuoju, bet sauleta diena mano name uztenka tu f4. Ir zinoma kaina padejo apsisprest taip pat, nes perkant ji kartu su 5D body objektyva gavau uz $500, vietoje tikros kainos ($1,000).

Naujausias mano zaisliukas canon 100mm f2 USM ax.gif Atrodo patenkinta irgi rolleyes.gif
raige, 85mm ant nekropintos matricos bus kaip 50mm ant kropintos...man cia wyshniuks taip isryskino ax.gif todel pasirinkau 100mm vietoj 85mm.

baigiu nusibaigti...vakar buvo musu kaime taip pat kaip death valley- 106F, tai yra kazkur apie +43-44C, namie kondicijonieriaus neturim nes paprastai seattlo vasaros buna apie +25C doh.gif

tiesa, jei jau prakalbom apie objektyvus....klausimukas sayonarai ax.gif Ar monokli galiu padaryt is bet kokio objektyvo??? Turiu toki sena, nuo savo seno juostinuko, kazkoks objektyvas, lengvas kaip plunksna, kurio daugiau nebegamina jauciu lotuliukas.gif canon 35-80mm, ar tiktu perdaryt? Gal gali papasakoti kaip? blush2.gif As monoklio tikrai nepirkciau, bet dabar pagalvojau kad va guli pas mane kazkokis nenaudojamas gal pasidarius? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 30 liepos 2009 - 16:32
QUOTE(c-girl @ 2009 07 30, 15:24)
baigiu nusibaigti...vakar buvo musu kaime taip pat kaip death valley- 106F, tai yra kazkur apie +43-44C, namie kondicijonieriaus neturim nes paprastai seattlo vasaros buna apie +25C doh.gif

o as tau pavydziu... pas mus, man atrodo, jau ruduo atejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 30, 16:28)
o as tau pavydziu...  pas mus, man atrodo, jau ruduo atejo doh.gif

tokio karscio nelinkiu niekam..... doh.gif jau geriau ruduo biggrin.gif O siaip tai pas mus turbut taip ir nelijo ne kartelio nuo birzelio pradzios...labai silta ir sausa vasara...bijau pagalvot kokia saskaita si menesi ateis uz vandeni doh.gif , nes mes kaip pavyzdingi pilieciai zole prilaikom zalia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 07 30, 17:24)
Turiu ir man patinka, nes kiek turejau zoominiu tai sis pats geriausias biggrin.gif Su juo pagrinde lauke fotografuoju, seimyninese kelionese, universalus. Zinoma noreciau gal kad jis butu f2.8 vietoj f4, bet manasis turi IS ir 105mm., butent norejau kazko daugiau nei 70mm ax.gif  Namie viduj su juo retai fotografuoju, bet sauleta diena mano name uztenka tu f4. Ir zinoma kaina padejo apsisprest taip pat, nes perkant ji kartu su 5D body objektyva gavau uz $500, vietoje tikros kainos ($1,000).

Aciu! 4u.gif
na man reikia ir patalpose,o zinant anglijos ora,tai ir lauke daznai ne kas doh.gif

Atsakyti

nu žinok užjaučiu smile.gif gulėčiau rūsy kokiam turbūt biggrin.gif nemėgstu karščio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 30, 17:28)
o as tau pavydziu...  pas mus, man atrodo, jau ruduo atejo doh.gif

nepavydėk Wyshnia,nuleiptum nepratus smile.gif Užuojauta Cgirl 4u.gif džiaugiuos,kad tokius karčius šią vasara praleidžiu 4u.gif

Atsakyti
kaip jums si foto?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 07 30, 17:49)
kaip jums si foto?

Noriu spalvuuuuuu! smile.gif

Sea, nu gerai gerai, nepavydziu.... Tiksliau ne visko - vandens bilo nepavydziu biggrin.gif ca-girl - linkiu, kad temperatura bent 15 laipsniu nukristu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 30, 20:09)
Noriu spalvuuuuuu! smile.gif

jums neitiksi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
siaip spalvu ispudingu ir kudikisku cia nesijaucia ir spalvotam variante smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 07 30, 20:27)
jums neitiksi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
siaip spalvu ispudingu ir kudikisku cia nesijaucia ir spalvotam variante smile.gif

o tu ką manei, kad čia lengva bus? laugh.gif rodyk spalvotą. bet šiaip man faina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 07 30, 10:59)
Wyshnyte  blush2.gif jetus kaip as tau atsibosiu  blush2.gif gal gali parekomenduoti,kur gerai spausdina foto  4u.gif
(uzsisakiau kitam savaitg. ta 24-70 ,siam nebera  verysad.gif o gaila... kaip tik gimtadieni buciau pafotografavusi  verysad.gif ziurejau kitu nuomu salygas ir kainas ,tai tikrai taviske  thumbup.gif  mirksiukas.gif )

As sita turiu ir esu labai patenkinta mirksiukas.gif Bandziau ir 24-105, bet man per tamsus verysad.gif , nors ant maniskio man truksta tu mm doh.gif , todel galvoju dar 100 mm macro isigyti jei kokioj loterijoj laimeciau. Kas del plataus kampo, man jis labai jauciasi ant pilnos matricos, bet ant kropines - jis tampa universaliu, todel jei planuoji fotografuoti su kropinta, siulyciau isbandyti 16-35mm 4u.gif

Naujausias mano zaisliukas canon 100mm f2 USM ax.gif  Atrodo patenkinta irgi rolleyes.gif
raige, 85mm ant nekropintos matricos bus kaip 50mm ant kropintos...man cia wyshniuks taip isryskino ax.gif todel pasirinkau 100mm vietoj 85mm.

As nesuprantu blush2.gif Manau ant nekropintos t.y. pilnos matricos ir turetu buti 85mm, o ant kropintos apie 100mm ar as blogai suprantu blush2.gif Paaiskinkit prasau 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 07 30, 19:49)
kaip jums si foto?

Miela wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 30 liepos 2009 - 20:29
Visiskai nieko neparodau kazkaip cia. Kaip jums si foto? smile.gif

user posted image

Kita savaite tureciau gaut canon 100mm macro f/2.8 tai jau rankos niezti kaip noriu rolleyes.gif
Atsakyti