QUOTE(raige @ 2009 07 30, 08:26)
Ediper, aš turiu 24-105 ir dar man rods c-girl.
Turiu ir man patinka, nes kiek turejau zoominiu tai sis pats geriausias Su juo pagrinde lauke fotografuoju, seimyninese kelionese, universalus. Zinoma noreciau gal kad jis butu f2.8 vietoj f4, bet manasis turi IS ir 105mm., butent norejau kazko daugiau nei 70mm Namie viduj su juo retai fotografuoju, bet sauleta diena mano name uztenka tu f4. Ir zinoma kaina padejo apsisprest taip pat, nes perkant ji kartu su 5D body objektyva gavau uz $500, vietoje tikros kainos ($1,000).
Naujausias mano zaisliukas canon 100mm f2 USM Atrodo patenkinta irgi
raige, 85mm ant nekropintos matricos bus kaip 50mm ant kropintos...man cia wyshniuks taip isryskino todel pasirinkau 100mm vietoj 85mm.
baigiu nusibaigti...vakar buvo musu kaime taip pat kaip death valley- 106F, tai yra kazkur apie +43-44C, namie kondicijonieriaus neturim nes paprastai seattlo vasaros buna apie +25C
tiesa, jei jau prakalbom apie objektyvus....klausimukas sayonarai Ar monokli galiu padaryt is bet kokio objektyvo??? Turiu toki sena, nuo savo seno juostinuko, kazkoks objektyvas, lengvas kaip plunksna, kurio daugiau nebegamina jauciu canon 35-80mm, ar tiktu perdaryt? Gal gali papasakoti kaip? As monoklio tikrai nepirkciau, bet dabar pagalvojau kad va guli pas mane kazkokis nenaudojamas gal pasidarius?