Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 30, 09:07)
Gali ideti kokiu fotkiu su 24mm darytu, labai idomu man ax.gif  Kadangi irgi vis svarstau apie objektyva, reikia paziuret ar pas mus nuomoja 24mm Nikonui, nes pasirinkimas nuomoi neperdidziausias doh.gif

Nedaug nuotrauku, kadangi nuomavomes tik savaitgaliui, tai tos nuotraukos dar tvarkymo stadijoj biggrin.gif Na bet - si ir si, butent juo fotografuota smile.gif Tiesa ir ta pirmoji, kuria buvau idejus, mergyte prie torto irgi su ja nufotografuota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 30, 11:07)
Gali ideti kokiu fotkiu su 24mm darytu, labai idomu man ax.gif  Kadangi irgi vis svarstau apie objektyva, reikia paziuret ar pas mus nuomoja 24mm Nikonui, nes pasirinkimas nuomoi neperdidziausias doh.gif

Nenuomoja smile.gif ką tik žiūrėjau. Irgi norėjau pasiimt pasibandymui.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 30, 11:15)
Nenuomoja smile.gif ką tik žiūrėjau. Irgi norėjau pasiimt pasibandymui.

As paziurejau irgi jau, yra 24-70mm, 2.8, gal toki pabandyti g.gif
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 30, 11:15)
Nedaug nuotrauku, kadangi nuomavomes tik savaitgaliui, tai tos nuotraukos dar tvarkymo stadijoj biggrin.gif Na bet - si ir si, butent juo fotografuota smile.gif Tiesa ir ta pirmoji, kuria buvau idejus, mergyte prie torto irgi su ja nufotografuota 4u.gif

Jo jo del mergaites as atsimenu smile.gif Nezinau gal visgi 85mm geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 30, 09:35)
As paziurejau irgi jau, yra 24-70mm, 2.8, gal toki pabandyti g.gif
Papildyta:
Jo jo del mergaites as atsimenu smile.gif  Nezinau gal visgi 85mm geriau g.gif

Jei lietuviskiems standartams, tai 70-200mm geriausia manau - nieko aplink nesimatys, fonas fraziai plauks g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 30, 11:41)
Jei lietuviskiems standartams, tai 70-200mm geriausia manau - nieko aplink nesimatys, fonas fraziai plauks g.gif

Toki turiu jau, tik is pigensiu variantu, bet su VR. Bet niekaip man nelimpa jis dabar. Siaip laukia taip, grazu, bet patalpoje su blikste tai kaip ant AUTO fotkinta atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 30, 09:49)
Toki turiu jau, tik is pigensiu variantu, bet su VR. Bet niekaip man nelimpa jis dabar. Siaip laukia taip, grazu, bet patalpoje su blikste tai kaip ant AUTO fotkinta atrodo doh.gif

Gal cia ne objektyvo beda, o nustatymu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 30, 11:52)
Gal cia ne objektyvo beda, o nustatymu? g.gif

Nezinau, siaip gali buti ir del to. Bet as ji buvau uzdejus ant savo senuko D40. O siaip su 50mm ir blikste visai normaliai gavosi, ir issiliejo graziai. As irgi dar nemoku labai jau su to blicu, bet siaip netaip susitvarkiau ax.gif Istikruju reikes pabandyti uzdeti ta 200mm ant 300D, bet ten reikia spec nustatymu, nes objektyvas neturi kazko tai ten, neatsimenu protingo zodzio. Tai vat ir neprisiruosiu as pasibandyti, nes dar instrukcija reikia pavaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 07 30, 08:59)
Wyshnyte  blush2.gif jetus kaip as tau atsibosiu  blush2.gif gal gali parekomenduoti,kur gerai spausdina foto  4u.gif

Jei pigiai ir palygint gerai, tai photobox.co.uk, o jei profeseonaliai, tai theprintspace.co.uk . Soriuks, iskart nepastebejau tavo posto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 30, 13:07)
Jei pigiai ir palygint gerai, tai photobox.co.uk, o jei profeseonaliai, tai theprintspace.co.uk . Soriuks, iskart nepastebejau tavo posto 4u.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 30, 11:07)

doh.gif Ir tik dabar klaida pamaciau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
kasnors iš čia esančių turint nikon d300? rolleyes.gif man įdomu ar galima "sukeist" ratukus kur prie šuterio yra.. Nes visada su 70-uku diafragmą keisdavau su nykščiu, ratukas ten kur yr, o dabar pas d300-ini atvirkščiai.. tai nelabai patogu unsure.gif
Atsakyti
Grįžau iš atostogų, apie meetą mačiau šneka ėjo. Jei kas realesnio bus - dalyvausiu thumbup.gif thumbup.gif

Nuotraukos visų gražios ir įdomios thumbup.gif pas mane kažkaip viskas į šeimos albumą verysad.gif doh.gif
Atsakyti