Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ediper @ 2009 07 29, 22:13)
dekui  4u.gif

galvoju apie 24-70 f/2.8 ir 24.105 f/4,tai pries perkant noreciau pasibandyti  smile.gif

thumbup.gif Jei nuomuosies penktadieni, tai atvezt atgal reiks tik pirmadieni iki 10 val, skaiciuosis, kaip viena para, o bandyt galesi ir penktadieni, ir sestadieni, ir sekmadieni wink.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 30, 00:17)
thumbup.gif Jei nuomuosies penktadieni, tai atvezt atgal reiks tik pirmadieni iki 10 val, skaiciuosis, kaip viena para, o bandyt galesi ir penktadieni, ir sestadieni, ir sekmadieni wink.gif

aha thumbup.gif ryt skambinsiu klausti kada turi,MB kaip tik toj arejoj dirba bigsmile.gif dabar galvoju ar imt abu pasibandymui ar po viena? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 07 29, 22:22)
aha  thumbup.gif ryt skambinsiu klausti kada turi,MB kaip tik toj arejoj dirba  bigsmile.gif dabar galvoju ar imt abu pasibandymui ar po viena? g.gif  blush2.gif

Jei visam savaitgaliui, tai imk abu manau g.gif As taip daryciau. Ir ten kai pasiskambini, tai dar po to ymeila parasyt reikia, kad rezervuotu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 30, 00:24)
Jei visam savaitgaliui, tai imk abu manau g.gif As taip daryciau. Ir ten kai pasiskambini, tai dar po to ymeila parasyt reikia, kad rezervuotu 4u.gif

dekui 4u.gif tikiuosi bus laisvi bigsmile.gif
o ka tu manai apie siuos obj.? zinau,kad universaliu nebuna,bet vis vien noriu kazko ale universalaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 07 29, 22:29)
dekui  4u.gif tikiuosi bus laisvi  bigsmile.gif
o ka tu manai apie siuos obj.? zinau,kad universaliu nebuna,bet vis vien noriu kazko ale universalaus  blush2.gif

Nebandziau 24-105, tai negaliu lyginti biggrin.gif 24-70mm sunkus biggrin.gif , bet uztat sviesus. Nera jie universalus, sakyciau labiau portretiniai. Miesto fotografijai, bent jau man, noretusi platesnio kampo g.gif Bet pasibandyk ir pati nuspresi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 30, 00:44)
Nebandziau 24-105, tai negaliu lyginti biggrin.gif 24-70mm sunkus biggrin.gif , bet uztat sviesus. Nera jie universalus, sakyciau labiau portretiniai. Miesto fotografijai, bent jau man, noretusi platesnio kampo g.gif Bet pasibandyk ir pati nuspresi mirksiukas.gif

jo sunkus ir be IS ir zoomo biski daugiau noretusi... as ir noriu portretams,atsibodo su 50-uku galvas vien fotografuot smile.gif noriu,kad butu toks pat sviesus,bet su zoomu smile.gif nu tikrai pasibandysiu ir bus lengviau,gal kaip tokiai fotografei nei vienas neitiks lotuliukas.gif
plataus kampo irgi noriu,bet dar tyliu smile.gif
Atsakyti
Ediper, aš turiu 24-105 ir dar man rods c-girl. Tai gali dar ir jos paklausti, bet aš juo buvau patenkinta kol kitų nepabandžiau. Šiaip, aišku, labai neblogas objektyvas, tvirtas, kokybiškas, gana universalūs mm. Mes jį pirkom kaip pirmąjį ir kurį laiką tik jį teturėjom. Minusai - man tamsus. Ir šiaip kažko nelimpa jis man ir psio, piešinys kažkaip nepatinka, nors pakankamai aštrokas, tas kartais pliusas, kartais minusas. Neimu dabar net į rankas. Vyras kartais dar paima.

Nusipirkom 35 mm su 1,4. Smagus thumbup.gif

Wyshnia, ar tu patenkinta savo 85 - uku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 07 30, 09:26)
Ediper, aš turiu 24-105 ir dar man rods c-girl. Tai gali dar ir jos paklausti, bet aš juo buvau patenkinta kol kitų nepabandžiau. Šiaip, aišku, labai neblogas objektyvas, tvirtas, kokybiškas, gana universalūs mm. Mes jį pirkom kaip pirmąjį ir kurį laiką tik jį teturėjom. Minusai - man tamsus. Ir šiaip kažko nelimpa jis man ir psio, piešinys kažkaip nepatinka, nors pakankamai aštrokas, tas kartais pliusas, kartais minusas. Neimu dabar net į rankas. Vyras kartais dar paima.

Nusipirkom 35 mm su 1,4. Smagus thumbup.gif

Aciu 4u.gif

Atsakyti
Wyshnyte blush2.gif jetus kaip as tau atsibosiu blush2.gif gal gali parekomenduoti,kur gerai spausdina foto 4u.gif
(uzsisakiau kitam savaitg. ta 24-70 ,siam nebera verysad.gif o gaila... kaip tik gimtadieni buciau pafotografavusi verysad.gif ziurejau kitu nuomu salygas ir kainas ,tai tikrai taviske thumbup.gif mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 07 30, 07:26)

Sveikinimai su nauju pirkiniu 4u.gif

85'uku patenkinta. Sviesumo pakanka, fokusuoja gana greit (palygint su L klase, nors nera ko stebetis - daug kur raso, kad eLkes letesnes) ir gerai, mazas, lengvas... Tikrai gerai man tarnaujantis smile.gif Vis galvoju, kad jei dabar ipirkciau 24mm 1.4, tai su 50mm ir 85mm butu visa, ko man reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 30, 11:03)
Sveikinimai su nauju pirkiniu 4u.gif

85'uku patenkinta. Sviesumo pakanka, fokusuoja gana greit (palygint su L klase, nors nera ko stebetis - daug kur raso, kad eLkes letesnes) ir gerai, mazas, lengvas... Tikrai gerai man tarnaujantis smile.gif  Vis galvoju, kad jei dabar ipirkciau 24mm 1.4, tai su 50mm ir 85mm butu visa, ko man reikia g.gif

Gali ideti kokiu fotkiu su 24mm darytu, labai idomu man ax.gif Kadangi irgi vis svarstau apie objektyva, reikia paziuret ar pas mus nuomoja 24mm Nikonui, nes pasirinkimas nuomoi neperdidziausias doh.gif
Atsakyti
Wyshnia, aš irgi noriu to 85-uko. O 100 mm tu neturėjai ar aš sapnuoju? g.gif
O 24 nori ant crop matricos, ane? (nepamenu koks pas tave fotikas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raige: 30 liepos 2009 - 10:17