Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

SOS doh.gif

gavau kažkokius blatnus raw'us, mano nei Lightroom, nei CS3 nei Digital Photo Professional nekramto, kų daryc unsure.gif ???

skubu...

siunčiuosi iš canono atnaujintą Digital Photo Professional...gal padės unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 29 liepos 2009 - 15:17
QUOTE(peppi @ 2009 07 29, 16:05)
SOS doh.gif

gavau kažkokius blatnus raw'us, mano nei Lightroom, nei CS3 nei Digital Photo Professional nekramto, kų daryc unsure.gif ???

skubu...

siunčiuosi iš canono atnaujintą Digital Photo Professional...gal padės unsure.gif

O Raw Therapee nebandei?
Atsakyti
peppi, pabandyk Adobe Camera Raw atsinaujinti
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 07 29, 16:05)
SOS doh.gif

skubu...

O man rawus į jpg labai greit pergamino Irfanview ax.gif
Atsakyti
Wyshnia, gal gali parekuomenduot koki nuomos punkta ? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 07 28, 20:08)
C-girl, mano mazasis - kaip tavo didysis (speju), o mano didysis - tuoj mane praaugs ir jegos persvara namie bus ne mano pusej... jau ir taip kompo neturiu smile.gif
Gal gali - especially for me - idet ta sena kadra kur  tavo didysis su broliu berods anr kazkokios padangos supas? as ta kadra iki siol sapnuoju... berods dar buvo kadras tavo didziuoju su raudonu plytu siena fone... ( na, pries metus minimum  4u.gif o gal dar seniau...)
Papildyta:
Dekui uz gerus zodzius 4u.gif

Pas c_girl avatare, rodos, tribute'as smile.gif
Jackson'as - ar atspejau? smile.gif

Kiek tavo mazajam? Mano dickiui pries keleta dienu 8-ni suejo.

Paieskosiu tos foto...spec. tau mirksiukas.gif bet itariu, kad dabar, beveik po 2 metu, nebepadarys to pacio ispudzio biggrin.gif

Del avataro...teisingai speji drinks_cheers.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 07 28, 22:04)
Labai smagus vertimas smile.gif

Verciau kaip visuomet, bet va taip minkstai gavos...nes ir spalvotos jos minkstos, mat stipriame ruke...na dar grudelio uzdejau(ko paprastai nedarau).

Pas mus nepakeliamai karsta.... wacko.gif virs +40C doh.gif Net nakti nepraveso...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 29 liepos 2009 - 18:53
QUOTE(ediper @ 2009 07 29, 17:12)
Wyshnia, gal gali parekuomenduot koki nuomos punkta ?  blush2.gif  4u.gif

Zinoma smile.gif Cia nuomavomes ne karta ir siom vestuvem teko naudotis ju paslaugom, tikrai rekomenduoju 4u.gif

Ka galvoji nuomuotis? smile.gif
Atsakyti
C-girl, mano mazajam birzeli 10 suejo... tai suklydau del taviskio wink.gif
Zodziu, jie tikrai labiau "briedziu" kategorijos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
atsiprasau uz tekstus ne i tema blush2.gif
Atsakyti
tai kauniečių meet'o nebus rytoj, ane ax.gif
Atsakyti
Sea, sveikatos tavo Lukui 4u.gif pasimatysim kita karta wub.gif

Peledike, as kadangi su abiem mergom sedesiu, tai labai neinicijuoju to myto blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 07 29, 18:45)
Pas mus nepakeliamai karsta.... wacko.gif  virs +40C  doh.gif  Net nakti nepraveso...

puikiai įsivaizduoju biggrin.gif džiaugiuosi gaiviu Lietuvos klimatu biggrin.gif

uf, viskas pavyko drinks_cheers.gif gavau rawus darytus su 5D, va ir nepavežė mano senučiukas smile.gif atsinaujinau iš canon puslapio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 29, 20:28)
Zinoma smile.gif Cia nuomavomes ne karta ir siom vestuvem teko naudotis ju paslaugom, tikrai rekomenduoju 4u.gif

Ka galvoji nuomuotis? smile.gif

dekui 4u.gif

galvoju apie 24-70 f/2.8 ir 24.105 f/4,tai pries perkant noreciau pasibandyti smile.gif
Atsakyti