Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Amise @ 2009 07 28, 17:08)
o man patinka  rolleyes.gif

Paskutiniu metu buvau prasirgus actionu liga, bet man patinbka vaiku fotografijuose jos pavartot doh.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 07 28, 17:51)
*Liuks spalvos ir modeliai. Pirmoj dangus padeges ir siaip nelabai man...Visos kitos- grazus, graziu mergaiciu portretai. Saunuole 4u.gif

**Idedu ir as pora....Broliai

*aciu 4u.gif
**kokios nuotaikingos...mielos wub.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 07 28, 18:39)
Vasaraite, gražu wub.gif

Aciu mirksiukas.gif

QUOTE(Amise @ 2009 07 28, 19:23)
tas žolės nusvyrimas labai trukdo ar ne?  g.gif

Man netrukdo, bet jau ryyyskumas, su kokiu Amise cia objektyvu blush2.gif Nuotrauka atvirute wub.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 07 28, 22:00)
Peperoni snd sutiko Sadi Juodkrantej  biggrin.gif  tongue.gif  Bet jinai jau ryt grizta... as, deja, tik std....  verysad.gif

Vasaraite - linkejimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

biggrin.gif Aciu 4u.gif Rytoj vakare ir as ten busiu, bet trumpam, gal susimatysim mirksiukas.gif
Papildyta:
Jeliukas, ar pavyko? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 28, 22:33)

Man netrukdo, bet jau ryyyskumas, su kokiu Amise cia objektyvu blush2.gif Nuotrauka atvirute wub.gif

nikoras 105 micro smile.gif aš tai laimingesnė kad pagaliau pavyko šitą drugiuką nufotkint, nes jie labai baikštūs doh.gif

Va dar MB suklijavo triptiką (man nelabai kaip sekas tokius dalykus fotožopint blush2.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 07 28, 18:51)
Idedu ir as pora....Broliai
Labai smagus vertimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 28, 22:08)
Zinok nelabai supratau, ka norejai tuo pasakyt blush2.gif

Na bandziau paaiksinti, gal tiesiog sunku man zodziais aprasyti kaip VV fotografuoja blush2.gif Norejau pasakyti, kad ji fotografuoja i tai idedama visa duse, gal taip bus aiskiau nezinau
Papildyta:

Jeliukas, ar pavyko? mirksiukas.gif
[/quote]

Tau irgi ismeta ta STOP? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 28, 21:36)
Na bandziau paaiksinti, gal tiesiog sunku man zodziais aprasyti kaip VV fotografuoja blush2.gif  Norejau pasakyti, kad ji fotografuoja i tai idedama visa duse, gal taip bus aiskiau nezinau

Aiskiau... As net neabejoju tuo wink.gif Negali buti taip, kad kiekviena sekunde idealius kadrus gaudai, koja gali pakisti bet kas, bet tikiu, kad ji savo darba dirba nuosirdziai ir su atsidavimu 4u.gif
Atsakyti
meetas rytojaus pavakarę? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 28, 17:39)
ai, man šiandien viskas gražu biggrin.gif  prabėgau krosiuką,išsimaudžiau,tai naujas žmogus esu  smile.gif
Aš nuo rytojaus Kaune pagyvensiu,tai jei kas norėtumėt pasimeetint su fotoaparatais ir vyno taure, praneškit mirksiukas.gif

as siandien taip pat drinks_cheers.gif thumbup.gif

del myto as uz wub.gif tik ryt vakare su abiem vaikais tik but galiu unsure.gif vyra isleidziu ant gastroliu doh.gif

QUOTE(Amise @ 2009 07 28, 21:39)
nikoras 105 micro  smile.gif  aš tai laimingesnė kad pagaliau pavyko šitą drugiuką nufotkint, nes jie labai baikštūs  doh.gif

super drugelis wub.gif

ir c-girl berniukai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 07 28, 22:39)
nikoras 105 micro  smile.gif  aš tai laimingesnė kad pagaliau pavyko šitą drugiuką nufotkint, nes jie labai baikštūs  doh.gif

Va dar MB suklijavo triptiką (man nelabai kaip sekas tokius dalykus fotožopint  blush2.gif )

Labai grazu wub.gif Uzsimaniau macro objektyvo blush2.gif

QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 28, 23:36)
Tau irgi ismeta ta STOP? blush2.gif

Man nemeta schmoll.gif , ta kur skypu permeciau tau irgi meta STOP?
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 29, 09:19)
Labai grazu wub.gif  Uzsimaniau macro objektyvo blush2.gif
Man nemeta schmoll.gif , ta kur skypu permeciau tau irgi meta STOP?

Gali skype ijungt? ax.gif
Atsakyti
gal jus man pasakysit - kaip efoto reik balsuot uz fotkes doh.gif matau tik megstama i vsio g.gif blush2.gif

hmm, jau radau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 29 liepos 2009 - 10:10
verysad.gif grįžau is masažo, pasiimt tašių ir su vaikais važiuot, pasižiūriu Lukas kažko keistai atrodo,patikrinu 38.2C ,iš kart pas gydytoją lėkiau,virusas kažkoks va, taip va.... sorry
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 29, 13:34)
verysad.gif grįžau is masažo, pasiimt tašių ir su vaikais važiuot, pasižiūriu Lukas kažko keistai atrodo,patikrinu 38.2C ,iš kart pas gydytoją lėkiau,virusas kažkoks va, taip va....  sorry

doh.gif Sveikateles... O kas per virusas? Rota, tridiene..? g.gif Laikykites 4u.gif
Atsakyti