Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peledike @ 2009 07 28, 19:30)
kaip faina  thumbup.gif  aš čia pokalbius apleidus esu, tai taip nedrąsiai ir prašausi į kompaniją. bet labai labai norėčiau sudalyvauti. aš prisijungčiau po darbo 17.30-18val. tikiuosi, dar bus prie ko jungtis  biggrin.gif

dviese pasimeetinsim jei ką laugh.gif na bet tikiuos daugiau norinčių atsiras wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 28 liepos 2009 - 18:47
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 28, 17:39)

Nu ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 07 28, 19:55)

biggrin.gif
Atsakyti
nu, kaunietės, tai kada ir kur meet'as vyks? cool.gif
Atsakyti
C-girl, mano mazasis - kaip tavo didysis (speju), o mano didysis - tuoj mane praaugs ir jegos persvara namie bus ne mano pusej... jau ir taip kompo neturiu smile.gif
Gal gali - especially for me - idet ta sena kadra kur tavo didysis su broliu berods anr kazkokios padangos supas? as ta kadra iki siol sapnuoju... berods dar buvo kadras tavo didziuoju su raudonu plytu siena fone... ( na, pries metus minimum 4u.gif o gal dar seniau...)
Papildyta:
Pas c_girl avatare, rodos, tribute'as smile.gif
Jackson'as - ar atspejau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 28, 19:38)
dviese pasimeetinsim jei ką laugh.gif na bet tikiuos daugiau norinčių atsiras wub.gif

biggrin.gif
Aš už drinks_cheers.gif
Bet jaučiu šią savaitę nelabai galėsiu, nors gal kaip nors. smile.gif

c-girl, kaip visad gražu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 28 liepos 2009 - 20:18
QUOTE(BN @ 2009 07 28, 19:08)
Pas c_girl avatare, rodos, tribute'as smile.gif
Jackson'as - ar atspejau? smile.gif

As taip pat speciau g.gif

patiko peppi fotosesija, idomu pamatyt, kaip VV fotografuoja, Degutes nuotrauka irgi wub.gif , lamellos antroji fotografija, ca-girl vaikai rolleyes.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 28 liepos 2009 - 20:31
[quote=wyshnia,2009 07 28, 21:30]
As taip pat speciau g.gif
patiko peppi fotosesija, idomu pamatyt, kaip VV fotografuoja

Manau ji visus labai skirtingai fotografuoja, kas liecia musu fotosesijos, tai viskas buvo gan ekstremalu smile.gif Po begimo per mola, mano vyras, suo ir VV visi kiaurai suslapo doh.gif Bet visgi dar toliau ji tese fotosesija. Jegu kainavo ir mums viesiems ir jai. Supratau, kodel jos tokie kadrai, tai kainuoja viesiems daug jegu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 28, 19:19)
thumbup.gif  ir Saules puga, manau neatsisakys mirksiukas.gif  tai kaip jei rytoj arba poryt? aš tik tiek ten gyvensiu biggrin.gif

jetus, jei jau Saules Puga bigsmile.gif , tai negaliu praleist progos ax.gif blush2.gif . bet va ryt tai negaliu, vakaras uzimtas, bet poryt laisvai bigsmile.gif

palaukiam dar gal Peperoni pasijungs, Puke perskaitys - kaip joms patogu butu. O kur Sadi?

Del vietos tai manau, kol geri orai, gal kur lauke bandom? ax.gif
Atsakyti
Peperoni snd sutiko Sadi Juodkrantej biggrin.gif tongue.gif Bet jinai jau ryt grizta... as, deja, tik std.... verysad.gif

Vasaraite - linkejimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 28 liepos 2009 - 21:01
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 28, 19:41)
Manau ji visus labai skirtingai fotografuoja, kas liecia musu fotosesijos, tai viskas buvo gan ekstremalu smile.gif  Po begimo per mola, mano vyras, suo ir VV visi kiaurai suslapo doh.gif  Bet visgi dar toliau ji tese fotosesija. Jegu kainavo ir mums viesiems ir jai. Supratau, kodel jos tokie kadrai, tai kainuoja viesiems daug jegu wub.gif

Zinok nelabai supratau, ka norejai tuo pasakyt blush2.gif
Atsakyti
tada gal poryt meet'inamės. va Rasycte galės, Sadi jau bus grįžus.
Atsakyti