Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Tai Vilnieciai visi varysite i Birstona? I fotosesija? ax.gif
Dar galima Kudroj parasyti, kad ieskau norinciu pasibandyti ir pafotografuoti seimenele, tikrai atsiras norinciu, buvau taip radus draugei Krikstinoms fotografu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 07 17, 09:02)
as irgi pati viena noreciau po keliu menesiu kam nors modeliu pabut  blush2.gif be vaiku  lotuliukas.gif

liuosiai, Tu tik duokis..smile.gif)
Atsakyti
mano mazes mimiku serija blush2.gif Ka manot, ar verta koliaza is siu foto daryt? g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Vaiko emocijos zaibisku greiciu keitesi, negalejau neiamzint doh.gif
Atsakyti
Galbut turėčiau rašyt į foto pradžiamokslių temą, bet ,manau, kad čia geresnės patarėjos susirinkusios. Nusipirkau naują fotiką Pentax X70, iš pradžių džiaugiaus, o kuo toliau, tuo labiau nervinuosi, nes VISOS nuotraukos išeina dar prastesnės negu su paprasta muiline... kaip iš to aparato išpešti sodresnes nuotraukas? Visos tarsi išblukusios, nors pradejau fotografuoti su paprastu AUTO režimu.. gal kas galit patarti, negaliu gi ju visų taisyti su kompu... Kaip išgauti sodrumą???.... cry.gif Kokį režimą bepasirenku, nėra sodrių spalvų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tajanta: 17 liepos 2009 - 10:59
QUOTE(Tajanta @ 2009 07 17, 10:58)
Galbut turėčiau rašyt į foto pradžiamokslių temą, bet ,manau, kad čia geresnės patarėjos susirinkusios. Nusipirkau naują fotiką Pentax X70, iš pradžių džiaugiaus, o kuo toliau, tuo labiau nervinuosi, nes VISOS nuotraukos išeina dar prastesnės negu su paprasta muiline... kaip iš to aparato išpešti sodresnes nuotraukas? Visos tarsi išblukusios, nors pradejau fotografuoti su paprastu AUTO režimu.. gal kas galit patarti, negaliu gi ju visų taisyti su kompu... Kaip išgauti sodrumą???.... cry.gif Kokį režimą bepasirenku, nėra sodrių spalvų..

tai kaip tik reikejo eit pas pradziamoksles ir bandyt atlikt pirmuosius ND -tada daug kas smegenyse prasvieseja mirksiukas.gif bet pirmiausia instrukcija reik paskaityt, bet turint ir fotoaparata rankose bei bandant mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau, kad mane kas su vaiku įamžintų gražiai ar be vaiko ( visad leidžiuos, patinka man turėt gražių foto ir su savim ) blush2.gif 4u.gif

p.s. rodykit visi savo kliackus, kaip smagu akis paganyt smile.gif
Atsakyti
Stai mano kleckas:

http://fotokudra.lt/...4&nav=aut&page=
Papildyta:
Ir dar:
http://www.efoto.lt/node/192405
Papildyta:
Baccardi as galeciau tave pafotkinti, tu is Vilniaus?
Atsakyti
Netoli Vilniaus gyvenu - Kaune smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 07 17, 13:17)
Netoli Vilniaus gyvenu - Kaune smile.gif

ojoiii, toloka lotuliukas.gif tada nebent jus pas mus ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 17, 13:23)
ojoiii, toloka lotuliukas.gif  tada nebent jus pas mus ax.gif  biggrin.gif

Kai truputuką paaugsim :)Apsilankysim būtinai wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Vasaraite, emocijos liuks thumbup.gif bet man erdves nuotraukose truksta 4u.gif