Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 28, 16:51)
* Gal parsisiuntei mokama  g.gif
**pirma ir trecia patiko, tik kas vaikiuko pirsciukams trecioj unsure.gif  lyg raudoni, ar cia as tik matau?
ashleys actions, pradzioj PS levels pastumdziau, contrasta, po to patamsinau siek tiek ir is actiono naudojau color-lisciaus, po to layers'uose kai kur opacity sumazinau, daugiausia ligten up 4u.gif Ka dar dariau g.gif ai sharpo truputi dejau ir kai kuriose foto dar vingette is to pacio actiono dejau. na nezinau ar ka suprasi is mano pasakojimo blush2.gif

Manau jie ir buvo raudoni, nes istikruju to metu buvo skvalas ir 10 laipsniu laukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 28, 13:31)
naudojau actiona, tai spalvos manau niekam nepatiks blush2.gif

o man patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 07 28, 11:17)
na keliu savo kelis kadrelius iš šeimyninės fotosesijos...sorry už parašą

Visos patiko thumbup.gif Tik toji kur mama leliuka sluosto kazkiek suspausta, o kitos tiesiog liuks ax.gif

QUOTE(lamella @ 2009 07 28, 11:44)

Oho kokio grozio modeliukas wub.gif doh.gif Antra... wub.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 28, 12:31)
Keliu ir as is praeito savaitgalio "damu" foto, naudojau actiona, tai spalvos manau niekam nepatiks blush2.gif  Bet man grazu

Liuks spalvos ir modeliai. Pirmoj dangus padeges ir siaip nelabai man...Visos kitos- grazus, graziu mergaiciu portretai. Saunuole 4u.gif
Papildyta:
Idedu ir as pora....Broliai

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 28 liepos 2009 - 16:52
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 28, 16:51)
Hmmm, net ir pas pačią VV neičiau už tokią kainą... ai, tiesa aš ir šiaip pas nieką neičiau fotosesijai biggrin.gif O šitie kadrai, na paprasti gan..
Aš tai galvojau net su krikštynom išsisuksiu, kad kas iš savų pafotografuos su mano aparatu, bet likus porai dienų susivokiau, kad nieks nemoka mano aparatu naudotis  cool.gif  tai baimė likti be kokybiškų dokumentinių kadrų buvo didesnė, nei baimė prašyti ko pafotografuoti ir būti fotografuojamai lotuliukas.gif Aš net šeimynines bendras nuotraukas darau su pulteliu biggrin.gif žiauru..

normaliai... as tave suprantu kuo puikiausiai smile.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 07 28, 17:51)

Idedu ir as pora....Broliai

user posted image  user posted image

butum cia - parasyciau savo briedzius nufotkint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 07 28, 17:10)
butum cia - parasyciau savo briedzius nufotkint  4u.gif

Nu mamasa pavarai- briedzius lotuliukas.gif
Atsakyti
kiek daug gražių darbų pridėjot bigsmile.gif

VV irgi actionus naudoja biggrin.gif

Cgirl grazu wub.gif avatare auto?
Vasaraite, gražu wub.gif

ai, man šiandien viskas gražu biggrin.gif prabėgau krosiuką,išsimaudžiau,tai naujas žmogus esu smile.gif

Aš nuo rytojaus Kaune pagyvensiu,tai jei kas norėtumėt pasimeetint su fotoaparatais ir vyno taure, praneškit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 28 liepos 2009 - 17:40
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 28, 18:39)
....................................
Aš nuo rytojaus Kaune pagyvensiu,tai jei kas norėtumėt pasimeetint su fotoaparatais ir vyno taure, praneškit mirksiukas.gif

manau, kad pribrendo vel noras pasimeetint biggrin.gif ir Puke jau noretu. tai gal pradedam organizuotis po truputuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 28, 19:14)
manau, kad pribrendo vel noras pasimeetint biggrin.gif ir Puke jau noretu. tai gal pradedam organizuotis po truputuka smile.gif

thumbup.gif ir Saules puga, manau neatsisakys mirksiukas.gif tai kaip jei rytoj arba poryt? aš tik tiek ten gyvensiu biggrin.gif
Atsakyti
tas žolės nusvyrimas labai trukdo ar ne? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 28, 18:19)
thumbup.gif  ir Saules puga, manau neatsisakys mirksiukas.gif  tai kaip jei rytoj arba poryt? aš tik tiek ten gyvensiu biggrin.gif

kelintą valandą veiksmas vyktų? gal ir mane į kompaniją priimtumėt ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 07 28, 19:24)
kelintą valandą veiksmas vyktų? gal ir mane į kompaniją priimtumėt  ax.gif  blush2.gif

aišku thumbup.gif kada panelėms patogiau mirksiukas.gif man,tai visai nesvarbu,į autobusą nereikės skubėti šį kartą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 28, 18:27)
aišku thumbup.gif kada panelėms patogiau mirksiukas.gif  man,tai visai nesvarbu,į autobusą nereikės skubėti šį kartą biggrin.gif

kaip faina thumbup.gif aš čia pokalbius apleidus esu, tai taip nedrąsiai ir prašausi į kompaniją. bet labai labai norėčiau sudalyvauti. aš prisijungčiau po darbo 17.30-18val. tikiuosi, dar bus prie ko jungtis biggrin.gif
Atsakyti