Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Degutė @ 2009 07 28, 12:04)
aaaa.. o aš save miegalę raminu, kad vakaras nė kiek ne blogiau už rytą biggrin.gif o jūs atvirkščiai biggrin.gif nu gerai gerai, patikėjau smile.gif bet nesikelsiu biggrin.gif

biggrin.gif As ir miegale blush2.gif Ka cia miegale... miegaliu miegale lotuliukas.gif
Fain vakarine vasareles foto wub.gif

peppi, man 2,4,5 wub.gif

lamella, nekritikuosiu tongue.gif ner ka biggrin.gif modeliu modeliukas wub.gif Abi patiko, o ypac antra

Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 07 28, 11:18)
o kiek kainuoja pas ją?  blush2.gif

aha, ir man cekava ax.gif jei kada ženyčiaus biggrin.gif

lamella, labai gražu, nematau ką kritikuot...gal norėtūs didesnes pamatyt tik...na ir pirmoje šviesa man labai graži rolleyes.gif
Atsakyti
Keliu ir as is praeito savaitgalio "damu" foto, naudojau actiona, tai spalvos manau niekam nepatiks blush2.gif Bet man grazu

user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
Vasairaite, dvi paskutinės man gražios, mergaitė kokia wub.gif
bet man akių baltymus melsvus rodo g.gif

Dėkui visom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 28 liepos 2009 - 13:30
Del sauletekio anksti keltis verta - sviesa stebuklinga.
As sikart per atostogas keliausi tik kelis kartus taip anksti (4:00-4:30), bet dabar gailiuos kad patingejau kitas dienas...

peppi, man pirma ir ta spalvota patiko.
lamella su vasaraite - bet pas jus ir modeliukai wub.gif neblogai, bet mars dar padirbet - toks potencialas...
Atsakyti
Vasaraite, patiko tavo šito actiono spalvos, jei gali išduot, kuris čia taip padaro? Vat ieškau kaip tik tokio, kur darytų panašiai biggrin.gif
Kad akių baltymai melsvi vaikams, tai nieko tokio, jie ir yra melsvoki, ypatingai kūdikiams, apžiūrėkit savo vaikus biggrin.gif vaikų akių plona junginė ir persišviečia gyslainės kraujagyslės.

Peppi, patiko antra labai labai.

Lamella, pasikartosiu - begalinio grožio mergatė, tokia su ryškiais bruožais. Nu be galo gražu, dėl to ir sunku kritiškai vertinti foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 07 28, 11:07)
o va vakarinė foto smile.gif

vasarėlė

oi, sita patinka wub.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 28, 12:31)
Keliu ir as is praeito savaitgalio "damu" foto, naudojau actiona, tai spalvos manau niekam nepatiks blush2.gif  Bet man grazu

man irgi grazu drinks_cheers.gif pirma tik nlb, bet kitos patiko wub.gif ir spalvos wub.gif

Atsakyti
lamella, BN, Pukė,
Aciu 4u.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 28, 15:46)
Vasaraite, patiko tavo šito actiono spalvos, jei gali išduot, kuris čia taip padaro? Vat ieškau kaip tik tokio, kur darytų panašiai biggrin.gif
Kad akių baltymai melsvi vaikams, tai nieko tokio, jie ir yra melsvoki, ypatingai kūdikiams, apžiūrėkit savo vaikus biggrin.gif vaikų akių plona junginė ir persišviečia gyslainės kraujagyslės.

ashley's mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 28, 15:46)

Peppi, patiko antra labai labai.

Lamella, pasikartosiu - begalinio grožio mergatė, tokia su ryškiais bruožais. Nu be galo gražu, dėl to ir sunku kritiškai vertinti foto biggrin.gif

Ir man idomu kuris cia actonas ax.gif
Tik kai pirmoi man veidas keistos spalvos o siaip visos grazios smile.gif

Peppi man irgi antra ir paskutine smile.gif

lamella labai grazu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 28, 16:29)
lamella, BN, Pukė,
Aciu 4u.gif
ashley's mirksiukas.gif

Man tas actionas kazkodel nepasidaro, kazko jis ten praso bet as nesuprantu ko, STOP ismeta verysad.gif
Papildyta:
Del kainos pas VV, tai galiu pasakyti tik tiek, kad kaina yra nuo 1000, o toliau jau turbut priklauso nuo tematikos, kadru kiekio, man sunku pasakyti, geriausia parasyti jai i AZ Kudroje ir paklaust ax.gif

Cia keli kadrai is VV sesijos:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 28, 16:29)

O kuris tiksliai? ten daug jų rolleyes.gif

Dar kartą dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 28, 16:39)
*Man tas actionas kazkodel nepasidaro, kazko jis ten praso bet as nesuprantu ko, STOP ismeta verysad.gif

*Cia keli kadrai is VV sesijos:

* Gal parsisiuntei mokama g.gif
**pirma ir trecia patiko, tik kas vaikiuko pirsciukams trecioj unsure.gif lyg raudoni, ar cia as tik matau?

QUOTE(lamella @ 2009 07 28, 16:40)
O kuris tiksliai? ten daug jų rolleyes.gif

ashleys actions, pradzioj PS levels pastumdziau, contrasta, po to patamsinau siek tiek ir is actiono naudojau color-lisciaus, po to layers'uose kai kur opacity sumazinau, daugiausia ligten up 4u.gif Ka dar dariau g.gif ai sharpo truputi dejau ir kai kuriose foto dar vingette is to pacio actiono dejau. na nezinau ar ka suprasi is mano pasakojimo blush2.gif
Atsakyti
O, ačiū, kaip tik tokio action ir ieškojau smile.gif

Hmmm, net ir pas pačią VV neičiau už tokią kainą... ai, tiesa aš ir šiaip pas nieką neičiau fotosesijai biggrin.gif O šitie kadrai, na paprasti gan..
Aš tai galvojau net su krikštynom išsisuksiu, kad kas iš savų pafotografuos su mano aparatu, bet likus porai dienų susivokiau, kad nieks nemoka mano aparatu naudotis cool.gif tai baimė likti be kokybiškų dokumentinių kadrų buvo didesnė, nei baimė prašyti ko pafotografuoti ir būti fotografuojamai lotuliukas.gif Aš net šeimynines bendras nuotraukas darau su pulteliu biggrin.gif žiauru..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 28 liepos 2009 - 16:00