O sitos kur is arciau vandeni man labiau patinka nei su sukne
Vasaraite, man trečia labiausiai patinka... kažką primena bet šiaip kliūna fotografavimo kampas. 4, 5 ir užskaitau mergina be galo graži.
šiaip man atrodo (gal klystu), bet fotografavai jau per vėlai, nes tokiu metu pajūris įgauna kažkokį šaltą atspalvį. man toks laikas jau nebelabai, nebent to yra siekiama
šiaip man atrodo (gal klystu), bet fotografavai jau per vėlai, nes tokiu metu pajūris įgauna kažkokį šaltą atspalvį. man toks laikas jau nebelabai, nebent to yra siekiama
QUOTE(Duoma @ 2009 07 27, 23:01)
Grethen, nei tu bjauri, nei tu ką.
aciu man zinok tas pirmasis buvo geresnis, tik virsaus pakirpus buciau, i kvadrata italipnus
Vsaraite, man graziausia kur mergina slapia juroje o siaip su kompozicija visaineblogai susitvarkai, nros gal erdves visur truputuka daugiau galetu buti.
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 27, 21:24)
O sitos kur is arciau vandeni man labiau patinka nei su sukne
Aciu
QUOTE(bite maja @ 2009 07 27, 21:34)
Vasaraite, man trečia labiausiai patinka... kažką primena bet šiaip kliūna fotografavimo kampas. 4, 5 ir užskaitau mergina be galo graži.
Aciu, greiciausiai esi teisi, fotografavau apie 22val., manau prie juros geriausia fotografuoti austant, o tai reiskia reikia ten buti apie 5 val rto
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 27, 22:07)
Vsaraite, man graziausia kur mergina slapia juroje o siaip su kompozicija visaineblogai susitvarkai, nros gal erdves visur truputuka daugiau galetu buti.
Aciu, labiausiai ir noriu komponuoti ismoti, o del sviesos manau su laiku ir patirtim visgi kada susitvarkysiu
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 28, 08:45)
Vasaraite, man 3 ir 5 labai patinka labai grazia moteri fotografavai
Aciu
Duoma, patiko ir man trijule ant zolynelio
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 27, 21:03)
nelabai suprantu kas ten šonuose..?
jau dašuto tik gal čia tą koją kyšančią iš galvos nutrint reiktų
Sveikos,
Idedu viena is paskutiniuju mano "isejusio is galiojimo" :
Idedu viena is paskutiniuju mano "isejusio is galiojimo" :
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 28, 09:22)
Aciu, greiciausiai esi teisi, fotografavau apie 22val., manau prie juros geriausia fotografuoti austant, o tai reiskia reikia ten buti apie 5 val rto
ta kažin, ar prie jūros 5 ryto bus tos saulės.. saulė juk teka iš kitos pusės ir ją kopos užstos. man atrodo per akis vakarinės saulės - 18-20 val
QUOTE(Degutė @ 2009 07 28, 11:10)
ta kažin, ar prie jūros 5 ryto bus tos saulės.. saulė juk teka iš kitos pusės ir ją kopos užstos. man atrodo per akis vakarinės saulės - 18-20 val
Labai grazios foto gaunasi ir anksti ryte prie juros, nezinau kelinta dabar kila saule, bet birzelio pabaigoje jau saules apie 7h buvo per akis Labai graziai blizga jura tokiu laiku
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 28, 11:16)
Labai grazios foto gaunasi ir anksti ryte prie juros, nezinau kelinta dabar kila saule, bet birzelio pabaigoje jau saules apie 7h buvo per akis Labai graziai blizga jura tokiu laiku
tai taip, sutinku, kad gaunasi. bet gal ne 5 ryto. juk reik truputį kilstelėt saulei, kad kopą peršokt. ne daug turbūt yra vietų, kur jų nėra
QUOTE(Amise @ 2009 07 28, 10:13)
nelabai suprantu kas ten šonuose..?
Originale jau nutryniau
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 28, 10:43)
Bandziau ir as savo mazyles is virsaus fotografuoti, man patinka, bet manau vaikiukas dar per mazas ir nuotraukoje jis labai sumenkinamas, bet va vyresnius vaikus kai fotografuoja is virsaus, man labai patinka
QUOTE(Degutė @ 2009 07 28, 11:10)
Maciau VV sesija prie juros daryta birzelio gale apie 5-6 val ryto, nuotrukos tooookios fainos, jura paslaptinga... o va jau kur fotografuota apie 7-8 val, yra daug isdegimu