Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

O sitos kur is arciau vandeni man labiau patinka nei su sukne smile.gif
Atsakyti
Vasaraite, man trečia labiausiai patinka... kažką primena g.gif bet šiaip kliūna fotografavimo kampas. 4, 5 ir užskaitau smile.gif mergina be galo graži.

šiaip man atrodo (gal klystu), bet fotografavai jau per vėlai, nes tokiu metu pajūris įgauna kažkokį šaltą atspalvį. man toks laikas jau nebelabai, nebent to yra siekiama smile.gif
Atsakyti
Grethen, nei tu bjauri, nei tu ką. ax.gif
o jeigu toks variantas, tai jau per daug žolės?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 07 27, 23:01)
Grethen, nei tu bjauri, nei tu ką.  ax.gif
lotuliukas.gif aciu biggrin.gif
man zinok tas pirmasis buvo geresnis, tik virsaus pakirpus buciau, i kvadrata italipnus smile.gif

Vsaraite, man graziausia kur mergina slapia juroje smile.gif o siaip su kompozicija visaineblogai susitvarkai, nros gal erdves visur truputuka daugiau galetu buti.
Atsakyti
Vasaraite, man 3 ir 5 labai patinka 4u.gif labai grazia moteri fotografavai 4u.gif

Duoma, balandziai schmoll.gif bet trijule zoleje patiko labai wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 28 liepos 2009 - 07:46
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 27, 21:24)
O sitos kur is arciau vandeni man labiau patinka nei su sukne smile.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 07 27, 21:34)
Vasaraite, man trečia labiausiai patinka... kažką primena  g.gif  bet šiaip kliūna fotografavimo kampas. 4, 5 ir užskaitau smile.gif mergina be galo graži.

šiaip man atrodo (gal klystu), bet fotografavai jau per vėlai, nes tokiu metu pajūris įgauna kažkokį šaltą atspalvį. man toks laikas jau nebelabai, nebent to yra siekiama smile.gif

Aciu, greiciausiai esi teisi, fotografavau apie 22val., manau prie juros geriausia fotografuoti austant, o tai reiskia reikia ten buti apie 5 val rto doh.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 07 27, 22:07)
Vsaraite, man graziausia kur mergina slapia juroje smile.gif o siaip su kompozicija visaineblogai susitvarkai, nros gal erdves visur truputuka daugiau galetu buti.

Aciu, labiausiai ir noriu komponuoti ismoti, o del sviesos manau su laiku ir patirtim visgi kada susitvarkysiu biggrin.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 07 28, 08:45)
Vasaraite, man 3 ir 5 labai patinka 4u.gif  labai grazia moteri fotografavai 4u.gif

Aciu mirksiukas.gif

Duoma, patiko ir man trijule ant zolynelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 27, 21:03)

nelabai suprantu kas ten šonuose..? blush2.gif

jau dašuto biggrin.gif tik gal čia tą koją kyšančią iš galvos nutrint reiktų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 28 liepos 2009 - 09:14
Sveikos,
Idedu viena is paskutiniuju mano "isejusio is galiojimo" biggrin.gif :

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 28, 09:22)
Aciu, greiciausiai esi teisi, fotografavau apie 22val., manau prie juros geriausia fotografuoti austant, o tai reiskia reikia ten buti apie 5 val rto doh.gif

ta kažin, ar prie jūros 5 ryto bus tos saulės.. saulė juk teka iš kitos pusės ir ją kopos užstos. man atrodo per akis vakarinės saulės - 18-20 val
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 07 28, 11:10)
ta kažin, ar prie jūros 5 ryto bus tos saulės..  saulė juk teka iš kitos pusės ir ją kopos užstos. man atrodo per akis vakarinės saulės - 18-20 val

Labai grazios foto gaunasi ir anksti ryte prie juros, nezinau kelinta dabar kila saule, bet birzelio pabaigoje jau saules apie 7h buvo per akis ax.gif Labai graziai blizga jura tokiu laiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 28, 11:16)
Labai grazios foto gaunasi ir anksti ryte prie juros, nezinau kelinta dabar kila saule, bet birzelio pabaigoje jau saules apie 7h buvo per akis ax.gif  Labai graziai blizga jura tokiu laiku smile.gif

tai taip, sutinku, kad gaunasi. bet gal ne 5 ryto. juk reik truputį kilstelėt saulei, kad kopą peršokt. ne daug turbūt yra vietų, kur jų nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 07 28, 10:13)
nelabai suprantu kas ten šonuose..?  blush2.gif

jau dašuto  biggrin.gif  tik gal čia tą koją kyšančią iš galvos nutrint reiktų  rolleyes.gif

Originale jau nutryniau tongue.gif

QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 28, 10:43)
Sveikos,
Idedu viena is paskutiniuju mano "isejusio is galiojimo" biggrin.gif :

user posted image

Bandziau ir as savo mazyles is virsaus fotografuoti, man patinka, bet manau vaikiukas dar per mazas ir nuotraukoje jis labai sumenkinamas, bet va vyresnius vaikus kai fotografuoja is virsaus, man labai patinka ax.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 07 28, 11:10)
ta kažin, ar prie jūros 5 ryto bus tos saulės..  saulė juk teka iš kitos pusės ir ją kopos užstos. man atrodo per akis vakarinės saulės - 18-20 val

Maciau VV sesija prie juros daryta birzelio gale apie 5-6 val ryto, nuotrukos tooookios fainos, jura paslaptinga... o va jau kur fotografuota apie 7-8 val, yra daug isdegimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 28 liepos 2009 - 10:47