Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 07 27, 17:15)
klausimas ar likusios sutiks, kad bus ne fotografas o fotografe biggrin.gif

a jos dar už 200 lt nori, kad ir striptizą sušoktų ten joms? tsakant, 2 in 1 biggrin.gif

tiesa, o kaip istorija baigėsi su fotografu? tai jie išsirinko ką nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 27 liepos 2009 - 16:23
QUOTE(bite maja @ 2009 07 27, 18:22)
a jos dar už 200 lt nori, kad ir striptizą sušoktų ten joms? tsakant, 2 in 1 biggrin.gif

tiesa, o kaip istorija baigėsi su fotografu? tai jie išsirinko ką nors?
Good point biggrin.gif

Baigesi blogai, kzkoki senai buvo issirinke, tai ta ir pasiliko, nezinau kodel..nes sake nelabai patinka, bet sake nieko, dar gi va as pafotkinsiu biggrin.gif Tik deja nefotkinsiu- neturiu technikos, su kitiniu tai jau tikrai nesiruosiu pleskint.
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 27, 10:47)
O, tai aparats l geras smile.gif  O 24 mm ka fotkini, tokio dar nebandziau, ar cia zuvies akis? ax.gif  As irgi kiek fotkinu tai su kitiniu nu niekaip negaliu, nervuoja jis mane, o kartais kai prieit negali tai reikia kokiu 200 mm, ziuriu tie profai visi su triubom ir as su savo 50 mm biggrin.gif  Turejau si savaitgali du fotikus paemus, ant vieno ir uzdejau ta 200 mm bet nesamones man gaunasi su jo Baznycioje doh.gif 

vestuves su 24 fotkinau biggrin.gif Ta nuotrauka ikelta irgi su juo... As seniau pagal lietuviskas tradicijas irgi galvojau, kad 200mm butina, bet per sias vestuves visai jo nepasigedau, tai dabar jau bandau pergalvot, ko man tikrai reikia, ka pirkt, ka parduot doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 27, 18:03)
vestuves su 24 fotkinau biggrin.gif Ta nuotrauka ikelta irgi su juo... As seniau pagal lietuviskas tradicijas irgi galvojau, kad 200mm butina, bet per sias vestuves visai jo nepasigedau, tai dabar jau bandau pergalvot, ko man tikrai reikia, ka pirkt, ka parduot doh.gif  biggrin.gif

Nu reikes ir man pabandyt issinuomot gal g.gif Nes irgi svarstau vis koki dar objektyva nupirkt, bet buvau linkus 85mm 1.4 g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Mano 'balandžių šou". biggrin.gif
user posted image

user posted image

gal geriau būtų, jeigu balandžiai dešinei būtų?
user posted image

user posted image

Labas
user posted image

Nežinojau, kaip kadruot šitą. Patarkit. :}
user posted image

Ir dar viena. Tik su spalvom susipykus man atrodo. Nežinau, kuri geriau.

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 27, 16:44)
Tai tiek as surpantu biggrin.gif As cia ne kzka irodyt noriu, ka as galiu pasakyt su kitiniu fotografuodama smile.gif Visiskai nieko neismanau. Del to ir klausiu smile.gif Esme, kad fotografuojama bus namuose ir dar langai bus uztamsinti, svies kokia rausva sviesa ir keleta zvakiu tarkim, busima jaunoji strakalios ant sofkos, tai ar f1,8 ir 1/500 nebus per tamsu? ar uzteks sviesos?

Prie tokio apsvietimo as bandziau doh.gif ISO teko uzkelti iki 1600 prie f 2,8 doh.gif kazkas gavosi, bet kaip andriuska minejo... tikra tiesa - apie 70 proc teko istrinti mirksiukas.gif Buvau idejus, jei pamenat, koncerto nuotraukas 4u.gif

QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 27, 18:16)
Nu reikes ir  man pabandyt issinuomot gal g.gif  Nes irgi svarstau vis koki dar objektyva nupirkt, bet buvau linkus 85mm 1.4 g.gif

As ir tokio noriu doh.gif , o 24-70 man labaaaai patinka ax.gif

Ir vis nebaigiu "pirmos" sesijos foto tvarkyti doh.gif kuo daugiau ziuriu, tuo man didesnis balaganas doh.gif

Serija jei tai galima pavadinti doh.gif

user posted image
user posted image user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Duoma, nu nežinau. balandžiai kaip balandžiai ax.gif paskutinės dėl šviesos nieko, bet man jos per daug, todėl būtų galima drąsiai viršų nukirpt.

Vasaraite, kokia to veidrodžio paskirtis pliaže g.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 07 27, 20:07)
Ir dar viena. Tik su spalvom susipykus man atrodo. Nežinau, kuri geriau.
Man si faina ir su spalvom neatrodo susipykus smile.gif tik su formatu rodos

Vasaraite, prisimenu tas Tavo foto, visai neblogos buvo, bet viena mazam formate, kita butu isdidinus smile.gif
O fotosesija, viskas kaip ir gerai, tiek kad ne mano dusiai foto, tai sunku ka ir pasakyti smile.gif

Papildyta:
Ir dar, Vasaraite, labai noreciau spalvota kokia pamatyti ax.gif
Atsakyti
bite maja, Grethen, ačiū.
o kas su formatu blogai?
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 07 27, 20:52)
bite maja, Grethen, ačiū.
o kas su formatu blogai?
Niu as kaip visada bjauri. bet norisi man kvadrato smile.gif dabar ciut truksta iki jo. tai nei 2 nei 5..
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 07 27, 19:36)
Vasaraite, kokia to veidrodžio paskirtis pliaže g.gif

Sumanyma turejau labai grazu... spalvota, tik kad ne saulei leidziantis manau reikejo tai igyvendint, o austant g.gif gavosi kas gavosi, bus pamoka 4u.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 07 27, 19:50)
Vasaraite, prisimenu tas Tavo foto, visai neblogos buvo, bet viena mazam formate, kita butu isdidinus smile.gif
O fotosesija, viskas kaip ir gerai, tiek kad ne mano dusiai foto, tai sunku ka ir pasakyti smile.gif

Papildyta:
Ir dar, Vasaraite, labai noreciau spalvota kokia pamatyti  ax.gif

dedu didelio formato, nepykit uz psl tampyma blush2.gif

user posted image

O cia dar keletas pavieniu ir spalvotu is sesijos

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ar bent viena foto verta i albuma blush2.gif Ir mane labai domina komentarai apie kompozicija...
Atsakyti
Vasaraite, kaip ir viskas gerai, bet as kadangi megstu su atvira diafragma fotkint, na, kad issilietu viskas aplink, tai vat man truksto to liejimo g.gif
Atsakyti