Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

nu sveikos, aš jau po atostogų smile.gif

peržvelgiau foto, daug nebesimato, žiūriu, didžioji dalis į Flickr persimetėt. o kuo ten geriau?
visi šviežutėliai modeliukai faini, bet žiūrėdama į juos džiaugiuosi, kad mano jau paaugę biggrin.gif

užstrigo Sayonaros monoklinės. keistos ten džiunglės gavosi, patinka man tokios foto smile.gif aš ir kiek su monokliu esu fotkinus, bet kažkas ne taip gaunasi. gal visdėlto nuo gamybos jo priklauso.

Smiltie, parašysiu čia, ne kūdroj, juk vistiek skaitai smile.gif Klp būnu retkarčiais, bet šiemet jau vargu ar važiuosim, nu bent jau neplanuoju. dabar buvau 2 sav, bet jos buvo gana intensyvios - sportinės - nuo dviračių nenulipom, buvom diedelė kompanija, turėjom 5 vaikus. tai kažkaip ir neplanavau papildomų susitikimų. nebūtume galėję vaikų iškišt niekur biggrin.gif Europiados metu vis dairiausi, gal pamatysiu kur Tave už fotiko pasislėpusią ax.gif

va kelios atostoginės foto - užsikabliavau ant neryškumų ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 07 27, 13:45)
Smiltie, parašysiu čia, ne kūdroj, juk vistiek skaitai smile.gif Klp būnu retkarčiais, bet šiemet jau vargu ar važiuosim, nu bent jau neplanuoju. dabar buvau 2 sav, bet jos buvo gana intensyvios - sportinės - nuo dviračių nenulipom, buvom diedelė kompanija, turėjom 5 vaikus. tai kažkaip ir neplanavau papildomų susitikimų. nebūtume galėję vaikų iškišt  niekur biggrin.gif Europiados metu vis dairiausi, gal pamatysiu kur Tave už fotiko pasislėpusią  ax.gif

aišku smile.gif Nu gal kada nors dar atvažiuosi bigsmile.gif O europiadoj nebuvau aš unsure.gif

O foto man wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 27 liepos 2009 - 12:59
greit ta vasara praleke, jau penktadieni bus rugpjucio 31 diena, pasirodo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 07 27, 14:13)
greit ta vasara praleke, jau penktadieni bus rugpjucio 31 diena, pasirodo biggrin.gif

aš tą irgi užfiksavau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 27, 12:33)
Viskas vyks rugpjucio 31d., t.y. sis penktadienis, apie 19-21val.
Cia tie patys biggrin.gif Tiksliau ta pati, bet man nusispjaut ko ji nori, cia ne vestuves, cia turi buti fun nuotraukos smile.gif
Blykste manau reikalinga, nes fotosesija organizuojame namuose, tikrai bus judesio, modelis nesedes vietoje smile.gif Patirties siuo klausimu turiu nedaug, bet kaip isivaizduoju be blykstes nelabai kas iseis..

na anyway aš negaliu... smile.gif
apie blykstes nesiginčysiu biggrin.gif manau be jos būtų tik geriau ax.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 07 27, 12:45)
va kelios atostoginės foto - užsikabliavau ant neryškumų  ax.gif

nu smagūs tokie bandymai smile.gif
kai kur gal jau pernelyg neryšku biggrin.gif bet va spinduliukai jėga...

Jeliuk, man blogai su spalvom ir šitoj...

Pupeliuk, patiko tavo paskutinės mirksiukas.gif

Bite, puikiai suprantu tavo savijautą biggrin.gif ale jei kablys po to nugaroj tai džiugu girdėti biggrin.gif

sorry jei ką praleidau, pirmadienis biggrin.gif

baigiau tik ką tvarkyt vieną fotosesiją, gal ką inmesiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 27 liepos 2009 - 13:43
QUOTE(Pukė @ 2009 07 27, 13:13)

lotuliukas.gif kazkaip super greitai ji prabego verysad.gif biggrin.gif

giriu visu foto, ypac paskutines Degutes l.idomios rolleyes.gif gerai briliku prigaudei thumbup.gif

dar Bites zuviaakinis kadras patiko 4u.gif

Sea, nuotaka idomi rolleyes.gif

Jeliukas, akimirka is krikstynu wub.gif bet man per geltona dabar unsure.gif

as neemiau fotiko jau gal dvi savaites i rankas doh.gif tai ner ka ir rodo schmoll.gif krize doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 27 liepos 2009 - 14:00
QUOTE(peppi @ 2009 07 27, 15:42)

apie blykstes nesiginčysiu biggrin.gif manau be jos būtų tik geriau ax.gif

Peppi, o kaip be jos isgauti prietemoje kokybe? manai uztektu f1,8, iso 200?
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 27, 13:04)
Peppi, o kaip be jos isgauti prietemoje kokybe? manai uztektu f1,8, iso 200?

jei nelabai moki fotografuoti su blykste, tai ar prietemoje ar ne, kokybes neisgausi... Na ryskuma gal, bet tik tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 27, 17:15)
jei nelabai moki fotografuoti su blykste, tai ar prietemoje ar ne, kokybes neisgausi... Na ryskuma gal, bet tik tiek 4u.gif
Tai tiek as surpantu biggrin.gif As cia ne kzka irodyt noriu, ka as galiu pasakyt su kitiniu fotografuodama smile.gif Visiskai nieko neismanau. Del to ir klausiu smile.gif Esme, kad fotografuojama bus namuose ir dar langai bus uztamsinti, svies kokia rausva sviesa ir keleta zvakiu tarkim, busima jaunoji strakalios ant sofkos, tai ar f1,8 ir 1/500 nebus per tamsu? ar uzteks sviesos?
Atsakyti
mano trigrašis - bus vusiškas nekas. koks gi iso turės būti? be to tokioje šviesoje be AF asisto ir dar su f1,8 kokių 70 proc. kadrų eis gerokai pro šalį ir dar jei susifokusuos. jei nesiruoši labai daug vartoti c2h5oh, tai gal pagalvok apie nuomą www.fotorent.lt? už tiek litų išeis jau nieko komplektas arba blykstė su geru objektyvu. o ir šeštadienį-sekmadienį galėsi dar pasidžiaugti technika.
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 27, 14:44)
Tai tiek as surpantu biggrin.gif As cia ne kzka irodyt noriu, ka as galiu pasakyt su kitiniu fotografuodama smile.gif Visiskai nieko neismanau. Del to ir klausiu smile.gif Esme, kad fotografuojama bus namuose ir dar langai bus uztamsinti, svies kokia rausva sviesa ir keleta zvakiu tarkim, busima jaunoji strakalios ant sofkos, tai ar f1,8 ir 1/500 nebus per tamsu? ar uzteks sviesos?

Na jei visos merginos sustos prie sienos ir nores grupines foto, tai manau tikrai bus per tamsu. Nors as vistiek siuo atveju kelciau ISO ir nenaudociau blico. Is savo patirties pasakysiu. Penktadieni ta vakaruska kur fotkinau.... Nuotraukos be blico tikrai geresnes, nei kur su juo, nedaug jis pagelbejo man, su juo nedraugaujanciai schmoll.gif

Del to as ir sakau, visai nenoredama nieko irodyti, kad as vis tik rinkciausi fotografa jau susitvarkanti su blicu, jei aukstas iso ir plati diafragma netenkina g.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 07 27, 17:51)
mano trigrašis - bus vusiškas nekas. koks gi iso turės būti? be to tokioje šviesoje be AF asisto ir dar su f1,8 kokių 70 proc. kadrų eis gerokai pro šalį ir dar jei susifokusuos. jei nesiruoši labai daug vartoti c2h5oh, tai gal pagalvok apie nuomą www.fotorent.lt? už tiek litų išeis jau nieko komplektas arba blykstė su geru objektyvu. o ir šeštadienį-sekmadienį galėsi dar pasidžiaugti technika.
Andriuska, ne man reikia, as nefotkinsiu, as gal nebent papozuosiu biggrin.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 07 27, 17:52)
Del to as ir sakau, visai nenoredama nieko irodyti, kad as vis tik rinkciausi fotografa jau susitvarkanti su blicu, jei aukstas iso ir plati diafragma netenkina g.gif

Butent! Tokio ir ieskau, naiviai tikedamasi hihihi.gif

Na atrodo Pupeliukas jau sutiko ax.gif
klausimas ar likusios sutiks, kad bus ne fotografas o fotografe biggrin.gif
Atsakyti