nu sveikos, aš jau po atostogų
peržvelgiau foto, daug nebesimato, žiūriu, didžioji dalis į Flickr persimetėt. o kuo ten geriau?
visi šviežutėliai modeliukai faini, bet žiūrėdama į juos džiaugiuosi, kad mano jau paaugę
užstrigo Sayonaros monoklinės. keistos ten džiunglės gavosi, patinka man tokios foto aš ir kiek su monokliu esu fotkinus, bet kažkas ne taip gaunasi. gal visdėlto nuo gamybos jo priklauso.
Smiltie, parašysiu čia, ne kūdroj, juk vistiek skaitai Klp būnu retkarčiais, bet šiemet jau vargu ar važiuosim, nu bent jau neplanuoju. dabar buvau 2 sav, bet jos buvo gana intensyvios - sportinės - nuo dviračių nenulipom, buvom diedelė kompanija, turėjom 5 vaikus. tai kažkaip ir neplanavau papildomų susitikimų. nebūtume galėję vaikų iškišt niekur Europiados metu vis dairiausi, gal pamatysiu kur Tave už fotiko pasislėpusią
va kelios atostoginės foto - užsikabliavau ant neryškumų
QUOTE(Degutė @ 2009 07 27, 13:45)
Smiltie, parašysiu čia, ne kūdroj, juk vistiek skaitai Klp būnu retkarčiais, bet šiemet jau vargu ar važiuosim, nu bent jau neplanuoju. dabar buvau 2 sav, bet jos buvo gana intensyvios - sportinės - nuo dviračių nenulipom, buvom diedelė kompanija, turėjom 5 vaikus. tai kažkaip ir neplanavau papildomų susitikimų. nebūtume galėję vaikų iškišt niekur Europiados metu vis dairiausi, gal pamatysiu kur Tave už fotiko pasislėpusią
aišku Nu gal kada nors dar atvažiuosi O europiadoj nebuvau aš
O foto man
greit ta vasara praleke, jau penktadieni bus rugpjucio 31 diena, pasirodo
QUOTE(Pukė @ 2009 07 27, 14:13)
aš tą irgi užfiksavau
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 27, 12:33)
Viskas vyks rugpjucio 31d., t.y. sis penktadienis, apie 19-21val.
Cia tie patys Tiksliau ta pati, bet man nusispjaut ko ji nori, cia ne vestuves, cia turi buti fun nuotraukos
Blykste manau reikalinga, nes fotosesija organizuojame namuose, tikrai bus judesio, modelis nesedes vietoje Patirties siuo klausimu turiu nedaug, bet kaip isivaizduoju be blykstes nelabai kas iseis..
Cia tie patys Tiksliau ta pati, bet man nusispjaut ko ji nori, cia ne vestuves, cia turi buti fun nuotraukos
Blykste manau reikalinga, nes fotosesija organizuojame namuose, tikrai bus judesio, modelis nesedes vietoje Patirties siuo klausimu turiu nedaug, bet kaip isivaizduoju be blykstes nelabai kas iseis..
na anyway aš negaliu...
apie blykstes nesiginčysiu manau be jos būtų tik geriau
QUOTE(Degutė @ 2009 07 27, 12:45)
nu smagūs tokie bandymai
kai kur gal jau pernelyg neryšku bet va spinduliukai jėga...
Jeliuk, man blogai su spalvom ir šitoj...
Pupeliuk, patiko tavo paskutinės
Bite, puikiai suprantu tavo savijautą ale jei kablys po to nugaroj tai džiugu girdėti
sorry jei ką praleidau, pirmadienis
baigiau tik ką tvarkyt vieną fotosesiją, gal ką inmesiu
QUOTE(Pukė @ 2009 07 27, 13:13)
kazkaip super greitai ji prabego
giriu visu foto, ypac paskutines Degutes l.idomios gerai briliku prigaudei
dar Bites zuviaakinis kadras patiko
Sea, nuotaka idomi
Jeliukas, akimirka is krikstynu bet man per geltona dabar
as neemiau fotiko jau gal dvi savaites i rankas tai ner ka ir rodo krize
QUOTE(peppi @ 2009 07 27, 15:42)
Peppi, o kaip be jos isgauti prietemoje kokybe? manai uztektu f1,8, iso 200?QUOTE(Grethenn @ 2009 07 27, 13:04)
Peppi, o kaip be jos isgauti prietemoje kokybe? manai uztektu f1,8, iso 200?
jei nelabai moki fotografuoti su blykste, tai ar prietemoje ar ne, kokybes neisgausi... Na ryskuma gal, bet tik tiek
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 27, 17:15)
jei nelabai moki fotografuoti su blykste, tai ar prietemoje ar ne, kokybes neisgausi... Na ryskuma gal, bet tik tiek
Tai tiek as surpantu As cia ne kzka irodyt noriu, ka as galiu pasakyt su kitiniu fotografuodama Visiskai nieko neismanau. Del to ir klausiu Esme, kad fotografuojama bus namuose ir dar langai bus uztamsinti, svies kokia rausva sviesa ir keleta zvakiu tarkim, busima jaunoji strakalios ant sofkos, tai ar f1,8 ir 1/500 nebus per tamsu? ar uzteks sviesos?
mano trigrašis - bus vusiškas nekas. koks gi iso turės būti? be to tokioje šviesoje be AF asisto ir dar su f1,8 kokių 70 proc. kadrų eis gerokai pro šalį ir dar jei susifokusuos. jei nesiruoši labai daug vartoti c2h5oh, tai gal pagalvok apie nuomą www.fotorent.lt? už tiek litų išeis jau nieko komplektas arba blykstė su geru objektyvu. o ir šeštadienį-sekmadienį galėsi dar pasidžiaugti technika.
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 27, 14:44)
Tai tiek as surpantu As cia ne kzka irodyt noriu, ka as galiu pasakyt su kitiniu fotografuodama Visiskai nieko neismanau. Del to ir klausiu Esme, kad fotografuojama bus namuose ir dar langai bus uztamsinti, svies kokia rausva sviesa ir keleta zvakiu tarkim, busima jaunoji strakalios ant sofkos, tai ar f1,8 ir 1/500 nebus per tamsu? ar uzteks sviesos?
Na jei visos merginos sustos prie sienos ir nores grupines foto, tai manau tikrai bus per tamsu. Nors as vistiek siuo atveju kelciau ISO ir nenaudociau blico. Is savo patirties pasakysiu. Penktadieni ta vakaruska kur fotkinau.... Nuotraukos be blico tikrai geresnes, nei kur su juo, nedaug jis pagelbejo man, su juo nedraugaujanciai
Del to as ir sakau, visai nenoredama nieko irodyti, kad as vis tik rinkciausi fotografa jau susitvarkanti su blicu, jei aukstas iso ir plati diafragma netenkina
QUOTE(andriuska @ 2009 07 27, 17:51)
mano trigrašis - bus vusiškas nekas. koks gi iso turės būti? be to tokioje šviesoje be AF asisto ir dar su f1,8 kokių 70 proc. kadrų eis gerokai pro šalį ir dar jei susifokusuos. jei nesiruoši labai daug vartoti c2h5oh, tai gal pagalvok apie nuomą www.fotorent.lt? už tiek litų išeis jau nieko komplektas arba blykstė su geru objektyvu. o ir šeštadienį-sekmadienį galėsi dar pasidžiaugti technika.
Andriuska, ne man reikia, as nefotkinsiu, as gal nebent papozuosiu QUOTE(wyshnia @ 2009 07 27, 17:52)
Del to as ir sakau, visai nenoredama nieko irodyti, kad as vis tik rinkciausi fotografa jau susitvarkanti su blicu, jei aukstas iso ir plati diafragma netenkina
Butent! Tokio ir ieskau, naiviai tikedamasi
Na atrodo Pupeliukas jau sutiko
klausimas ar likusios sutiks, kad bus ne fotografas o fotografe