Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2009 07 27, 11:06)
Ikelsiu viena nuotrauka, del nuotaikos.... smile.gif
neilgam

Super nuotrauka thumbup.gif
Gali pasidalinti kokia technika su savim turejai per vestuves? ax.gif
Papildyta:
As si savaitgali irgi fotografavau Kriktynas, kaip jau rasiau Panevezi, nu zinote salygos buvo nekokios, man net paskui rankos pradejo drebeti, nesumeluosiu, jei pasakysiu, kad vienu metu krikstyjo 15 vaiku plius minus, prieit neimanoma, apsvetimas tragiskas viskas vyksta labai greitai, nu siaubiakas doh.gif Vienu zodziu truksta zodziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 07 27, 08:50)
tik nemuškit smarkiai. vis tik pirmas kartas  ax.gif

ir sakai, kad tamsu buvo? bigsmile.gif tokios sviesios nuostabios foto, tik fotkint ir fotkint 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 07 27, 09:42)
bet iš principo man patiko  biggrin.gif noriu dar

va va - pirmas kartas baisus, o toliau jau tik duokit biggrin.gif fain wink.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 07 27, 10:15)
Man sis savaitgalis tai ivairus buvo, isgyvenau penktadieni, bet ten geriau neprisimint, o va sesatdieni turejau proga anglu vestuves fotografuot.... Ech, fotografuociau ir fotografuociau.... labai labai patiko  rolleyes.gif

kaip idomu kitos tautos zmones pafotkint, itariu kardinaliai skiriasi svenciu sventimas ir visa aplinka nuo tautieciu lietuviu iprastu vestuviu. ideta foto tiesiog tryksta nuotaika - nuostabu thumbup.gif

Pupeliuko idetas kadras komentarui isvis be zodziu, kaip tu taip moki ta priespiresine sviesa suvaldyt unsure.gif niekaip as techniskai nepagaunu kame kampas ir kaip daryt - gal galetum pora bent momentu pasakyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 27, 11:06)
Ikelsiu viena nuotrauka, del nuotaikos.... smile.gif
neilgam

nu labai jau neilgam wink.gif bigsmile.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 07 27, 11:13)
neturiu aš blykstės  ax.gif o pupeliukas ir kaip tyčia savo pamiršo paimt  biggrin.gif
pirma labai nuotaikinga  smile.gif

nu tai tuo labiau tadu liuks thumbup.gif

Pupeliuk, nu ne, tai ne mirksiukas.gif Gražios foto wub.gif
Atsakyti
Smilte, kai jau pamatys jaunieji, tada parodysiu ir jums daugiau 4u.gif
Jeliuk, turejau canona 5d, 24mm 1.4, 50mm 1.4 ir 85mm 1.8 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 27 liepos 2009 - 11:15
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 27, 09:41)
kaip smalsu krikštynų nuotrauka pamatyti bigsmile.gif  rodykit Bite, Puppeliuk 4u.gif
Grethen, bijos čia kas siūlytis tau dabar, kai tavo draugai tokie išrankūs biggrin.gif
A cia ju nieks neklaus, as renku biggrin.gif
reiks susirast koki saraskina uz tokia sumele..
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 27, 12:14)
Smilte, kai jau pamatys jaunieji, tada  parodysiu ir jums daugiau 4u.gif
Jeliuk, turejau canona 5d, 24mm 1.4, 50mm 1.4 ir 85mm 1.8 4u.gif

O, tai aparats l geras smile.gif O 24 mm ka fotkini, tokio dar nebandziau, ar cia zuvies akis? ax.gif As irgi kiek fotkinu tai su kitiniu nu niekaip negaliu, nervuoja jis mane, o kartais kai prieit negali tai reikia kokiu 200 mm, ziuriu tie profai visi su triubom ir as su savo 50 mm biggrin.gif Turejau si savaitgali du fotikus paemus, ant vieno ir uzdejau ta 200 mm bet nesamones man gaunasi su jo Baznycioje doh.gif
Toi idesiu viena fotke is sio savaitgalio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 27, 12:25)

o tai kiek val isviso Jums reikia, manau 200 Lt uz val normali kaina, jeigu aisku ne 1 h viskas vyks g.gif
Papildyta:
user posted image
nu va vienas momentas is Krikstynu ax.gif

Atsakyti
Jeliuk, kadras mielas, bet spalvos, tai ne...
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 27, 11:25)

kada tas mergvakaris?
sutikčiau jei tiktų data ir nereikalautum blico biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 27, 11:53)
ir sakai, kad tamsu buvo?  bigsmile.gif tokios sviesios nuostabios foto, tik fotkint ir fotkint  4u.gif
va va - pirmas kartas baisus, o toliau jau tik duokit biggrin.gif fain wink.gif

tikrai tamsu buvo smile.gif be to, sumažinus foto ji visada geriau atrodo. čia ir triukšmų nesimato smile.gif nu aš baisiai priekabi esu, o ypač dar kai Pupeliukui fotkinau smile.gif ji gi žino visus mūsų fintus biggrin.gif ir pati mato visas mano klaidas. čia ne šiaip, kad parodai žmogui, kuris nieko neraukia ir jam gerai smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 07 27, 12:25)

o čia tie patys, kurie taip ilgai rinkosi fotografą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 07 27, 13:09)
tikrai tamsu buvo smile.gif be to, sumažinus foto ji visada geriau atrodo. čia ir triukšmų nesimato smile.gif nu aš baisiai priekabi esu, o ypač dar kai Pupeliukui fotkinau  smile.gif ji gi žino visus mūsų fintus biggrin.gif ir pati mato visas mano klaidas. čia ne šiaip, kad parodai žmogui, kuris nieko neraukia ir jam gerai smile.gif 

Pfff, Bite, tarsi aš kažin ko būč norėjus biggrin.gif Bile ryšku ir gerai smile.gif galėjai net vidine blykste į akis kalt biggrin.gif
Atsakyti
o jeigu tokios spalvos g.gif
user posted image
Atsakyti
Viskas vyks rugpjucio 31d., t.y. sis penktadienis, apie 19-21val.
Cia tie patys biggrin.gif Tiksliau ta pati, bet man nusispjaut ko ji nori, cia ne vestuves, cia turi buti fun nuotraukos smile.gif
Blykste manau reikalinga, nes fotosesija organizuojame namuose, tikrai bus judesio, modelis nesedes vietoje smile.gif Patirties siuo klausimu turiu nedaug, bet kaip isivaizduoju be blykstes nelabai kas iseis..
Atsakyti