Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2009 07 27, 08:50)
tai kad ji man penktadienį vakare parašė smile.gif

tik nemuškit smarkiai. vis tik pirmas kartas  ax.gif

grazu smile.gif spalvos labai grazios thumbup.gif o cia tikrai baznycioj fotografuota?! blink.gif taip sviesu bigsmile.gif su fish eye thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 27, 09:04)
Aha, man irgi su fisheye nerealūs kadrai. Ir šiaip tikrai puikius dokumentinius kadrus turiu. Ačiū Bitei 4u.gif

ačiū dievui, kad patiko smile.gif
tikrai buvo baisu, bažnyčioj ganėtinai tamsu. teko gerokai viską šviesint. vakar sėdėdama prie kompo, galvojau, kad gal kitaip daryčiau, nu bet yra kaip yra. pyškinau galvodama tik apie fokusą biggrin.gif daugiau galvoj tuščia buvo, o dar veiksmas ganėtinai greit vystėsi doh.gif
bet iš principo man patiko biggrin.gif noriu dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 07 27, 09:42)

bet iš principo man patiko  biggrin.gif noriu dar  biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Nuotaka smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ziuriu dabar ir mastau, kiek is musu, kai tik atejom i sita tema, galvojom, kad krikstynas, vestuves etc. fotografuosim.... biggrin.gif

Man sis savaitgalis tai ivairus buvo, isgyvenau penktadieni, bet ten geriau neprisimint, o va sesatdieni turejau proga anglu vestuves fotografuot.... Ech, fotografuociau ir fotografuociau.... labai labai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 27, 10:15)
o va sesatdieni turejau proga anglu vestuves fotografuot.... Ech, fotografuociau ir fotografuociau.... labai labai patiko  rolleyes.gif

gali trumpai pasakot? labai skirias nuo lietuviškų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 07 27, 08:21)
gali trumpai pasakot? labai skirias nuo lietuviškų?  rolleyes.gif

Bent kiek man teko pabuvot, tai skiriasi.... O pasakot ner daug ka, esme ta pati, pasiruosimas, ceremonija, balius, tik kad zmones linksmi visi smile.gif
Atsakyti
Bite, o tu čia be blykstės fotografavai g.gif Labai gražu thumbup.gif Pupeliuk, o gal į albumą (tą po raktu) dar keletą foto įdėtum , bent trumpam unsure.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 07 27, 10:32)
tik kad zmones linksmi visi smile.gif

aš ir fotkinau krikštynas savaitgalį, mama lietuvė, o tėvas tikras anglas. Tai stebino šeimos neįtikėtina ramybė, net ir vaikas pusę ceremonijos pramiegojo, pabudo tik svarbiausiu momentu, ir kad nors kiek zirztų ar ką schmoll.gif Dairėsi, domėjosi viskuo. 9 mėn. vaikiukas , nu bet toks fainuolis , toks išraiškingas wub.gif Ir visa šeima labai faina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 27 liepos 2009 - 09:56
Smiltie, tiek to smile.gif tikrai nenoriu viešint šeimos 4u.gif

Aš dedu porą nuotraukų komentaram:

user posted image

šitoj fokusas biški per arti gavosi, o gaila..

user posted image
Atsakyti
Ikelsiu viena nuotrauka, del nuotaikos.... smile.gif
neilgam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 27 liepos 2009 - 10:14
QUOTE(Smiltis @ 2009 07 27, 10:54)
Bite, o tu čia be blykstės fotografavai  g.gif Labai gražu  thumbup.gif Pupeliuk, o gal į

neturiu aš blykstės ax.gif o pupeliukas ir kaip tyčia savo pamiršo paimt biggrin.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 27, 11:02)
Aš dedu porą nuotraukų komentaram:

pirma labai nuotaikinga smile.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 07 27, 11:06)
Ikelsiu viena nuotrauka, del nuotaikos.... (neilgam) smile.gif

jee... man tai super nuotaikingas kadras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 27, 11:06)
Ikelsiu viena nuotrauka, del nuotaikos.... smile.gif
neilgam

Super!
Atsakyti