Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Laba diena 4u.gif

Ieškome kas pafotografuotų mūsų dukrytės krikštynas. Gal yra norinčių mums padėti (aišku už jūsų pasiūlytą mokestį)? blush2.gif

Mes iš Šiaulių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 07 24, 17:00)
Loretoidai, pirkčiau drabužius.

drinks_cheers.gif as ir -labai fainai nufotkinta..apetitnai -kaip cia pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
Labas, Bite, kaip sekasi? Ką šiandien ryte nuveikei? biggrin.gif

Papasakok ką nors wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 26, 21:49)
Labas, Bite, kaip sekasi? Ką šiandien ryte nuveikei? biggrin.gif

Papasakok ką nors wink.gif

tongue.gif
šiandien ryte apturėjau stresą - fotkinau pupeliuko vaiko krikštynas doh.gif klausyk, galėjai bažnyčią su langais dideliais pasirinkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 07 26, 22:19)
tongue.gif
šiandien ryte apturėjau stresą - fotkinau pupeliuko vaiko krikštynas doh.gif klausyk, galėjai bažnyčią su langais dideliais pasirinkt smile.gif

tongue.gif Labai puikiai susitvarkei ir tokioj šviesoj 4u.gif PAsakysiu kurias gali dėti čia neilgam smile.gif
Atsakyti
Rodykit!!!!!

Na bet jus ir slapukes 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif
As nieko nespeju, temos neskaitau, nefotografuoju blink.gif
Bet noriu paklausti, gal galetumete patarti koki papiginta fotografa mergvakariui?
Biudzetas nedidelis, moketume tik apie 200lt uz valanda.
Gal ir galetu kas nors is jusu, bet esme, kad reik zmogaus su aparatura, reiskias blicu, nes salygos bus ne kokios, o kitas reikalas, kad cia ne vestuves ir ne kriskstynos, manau dauguma nutuokia kas dedasi per mergvakarius biggrin.gif
Atsakyti
kaip smalsu krikštynų nuotrauka pamatyti bigsmile.gif rodykit Bite, Puppeliuk 4u.gif

Grethen, bijos čia kas siūlytis tau dabar, kai tavo draugai tokie išrankūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 07 26, 23:31)
Rodykit!!!!!

Na bet jus ir slapukes  4u.gif

tai kad ji man penktadienį vakare parašė smile.gif

tik nemuškit smarkiai. vis tik pirmas kartas ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
kaip man foto su fish eye patinka bigsmile.gif wub.gif

Puppeliuk,gražūs sūnūs pas tave wub.gif
Atsakyti
Aha, man irgi su fisheye nerealūs kadrai. Ir šiaip tikrai puikius dokumentinius kadrus turiu. Ačiū Bitei 4u.gif Daugiau rodyt neleidau, nes nenoriu viešinti savo šeimos blush2.gif

Čia taip kvailai gavosi, tiesiog penktadienį vakare susigriebiau, kad neturiu, kas fotografuoja krikštynas ir supratau, kad neturėsiu visai nuotraukų. Būčiau ko paprašius, kad su mano aparatu pafotografuotų, bet nemoka juo naudotis niekas.. taigi vat ir skubiai teko Bitės prašyt.. 4u.gif
Atsakyti
Kadras su fisheye superinis 4u.gif
Atsakyti