Laba diena
Ieškome kas pafotografuotų mūsų dukrytės krikštynas. Gal yra norinčių mums padėti (aišku už jūsų pasiūlytą mokestį)?
Mes iš Šiaulių
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 07 24, 17:00)
Loretoidai, pirkčiau drabužius.
as ir -labai fainai nufotkinta..apetitnai -kaip cia pasakyt
Labas, Bite, kaip sekasi? Ką šiandien ryte nuveikei?
Papasakok ką nors
Papasakok ką nors
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 26, 21:49)
šiandien ryte apturėjau stresą - fotkinau pupeliuko vaiko krikštynas klausyk, galėjai bažnyčią su langais dideliais pasirinkt
QUOTE(bite maja @ 2009 07 26, 22:19)
šiandien ryte apturėjau stresą - fotkinau pupeliuko vaiko krikštynas klausyk, galėjai bažnyčią su langais dideliais pasirinkt
Labai puikiai susitvarkei ir tokioj šviesoj PAsakysiu kurias gali dėti čia neilgam
Rodykit!!!!!
Na bet jus ir slapukes
Na bet jus ir slapukes
Sveiki visi
As nieko nespeju, temos neskaitau, nefotografuoju
Bet noriu paklausti, gal galetumete patarti koki papiginta fotografa mergvakariui?
Biudzetas nedidelis, moketume tik apie 200lt uz valanda.
Gal ir galetu kas nors is jusu, bet esme, kad reik zmogaus su aparatura, reiskias blicu, nes salygos bus ne kokios, o kitas reikalas, kad cia ne vestuves ir ne kriskstynos, manau dauguma nutuokia kas dedasi per mergvakarius
As nieko nespeju, temos neskaitau, nefotografuoju
Bet noriu paklausti, gal galetumete patarti koki papiginta fotografa mergvakariui?
Biudzetas nedidelis, moketume tik apie 200lt uz valanda.
Gal ir galetu kas nors is jusu, bet esme, kad reik zmogaus su aparatura, reiskias blicu, nes salygos bus ne kokios, o kitas reikalas, kad cia ne vestuves ir ne kriskstynos, manau dauguma nutuokia kas dedasi per mergvakarius
QUOTE(BN @ 2009 07 26, 23:31)
tai kad ji man penktadienį vakare parašė
tik nemuškit smarkiai. vis tik pirmas kartas
Aha, man irgi su fisheye nerealūs kadrai. Ir šiaip tikrai puikius dokumentinius kadrus turiu. Ačiū Bitei Daugiau rodyt neleidau, nes nenoriu viešinti savo šeimos
Čia taip kvailai gavosi, tiesiog penktadienį vakare susigriebiau, kad neturiu, kas fotografuoja krikštynas ir supratau, kad neturėsiu visai nuotraukų. Būčiau ko paprašius, kad su mano aparatu pafotografuotų, bet nemoka juo naudotis niekas.. taigi vat ir skubiai teko Bitės prašyt..
Čia taip kvailai gavosi, tiesiog penktadienį vakare susigriebiau, kad neturiu, kas fotografuoja krikštynas ir supratau, kad neturėsiu visai nuotraukų. Būčiau ko paprašius, kad su mano aparatu pafotografuotų, bet nemoka juo naudotis niekas.. taigi vat ir skubiai teko Bitės prašyt..
Kadras su fisheye superinis