Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Loretoidai, turi bene nuostabiausia modeli pasauly - as ja tik syki gyvai macia, bet net realybej ji tikra elfe (ar feja) 4u.gif Tiesa, ir Inc merginos labai super 4u.gif
(zodziu, as vaiku objektyviai vertint negaliu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 07 24, 22:33)
Loretoidai, turi bene nuostabiausia modeli pasauly - as ja tik syki gyvai macia, bet net realybej ji tikra elfe (ar feja)  4u.gif  Tiesa, ir Inc merginos labai super  4u.gif
(zodziu, as vaiku objektyviai vertint negaliu  blush2.gif  )

Ačiū labai, mielai keisčiau šitą elfę į bet kurį kitą modelį fotografavimui, nes aš jau tiesą sakant, nebegaliu objektyviai vertinti jos nuotaukų lotuliukas.gif Mielai keletą įdedu jūsų kritikai bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Loretoidai, sveika prisijungus smile.gif

aš jau Pociūnuose, tad jeigu kas nori pasidžiaugti, kad mane ryja uodai - jau galit pradėti..biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 07 24, 19:46)

Ediper, giriu tavo foto  thumbup.gif graziai ziurisi, kaip cia apdirbinejai fotkes  g.gif  kaip per tamsinta langa fotkinta  rolleyes.gif

Dekui blush2.gif cia del uzuolaidu taip smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 07 24, 21:46)
aš po vakarinių maudynių ežerėlyje biggrin.gif  Smagu Birštone wub.gif
parodykit kas, nors ką nors? smile.gif
Papildyta:
senas kadras smile.gif
naujas draugas

koks mazuliukas

siandien dar saviskei bandziau ale leliuku kadrus daryti biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

turbut jau peraugusi tokiems rakursams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 24, 14:51)
Ediper - snipineji? biggrin.gif is pirmos foto, ir is pirmo zvilgsnio prasukinedama puslapi pagalvojau, kad Sayon ten nusisukus stovi biggrin.gif

aš pati susigriebiau, ar neturiu tokio megztuko biggrin.gif biggrin.gif
ediper, gausi velniavos..biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 07 24, 19:01)
nu ji visada tokias ant ribos daro - ne del apnuoginto moters kuno, bet kad ir vaikai kartu kadre buna. bet nez, konkreciai sioj nuotraukoj manes tai netrikdo. ypac kai pati Bulgarijoj dabar esu, ir irgi labai karsta - manau, naturalu jai tiesiog taip vaiksciot.

man ta fotkė - puiki. ir ta nuoga apačia - ne seksualumo, o motinystės lizdas. toks susiraizgęs, sudėtingas, gilus, tamsus, paslaptingas. šalia vaikai, gėdos jausmo - nulis. natūralumo - šimtas procentų. lengvas nuovargis, motinos meilė, biologinis ryšys su motina. pienas iš krūties mane išvis nuplovė kaip jūros banga. žodž, nuostabi, stipri nuotrauka.

alus čia mane veikia, sorry. man negalima alaus, aš imu pezėti biggrin.gif

mergai, rytoj mano čempo atidarymas, aš turiu tik 50 mm ir kit'inį - mirk vietoj, kokia situacija biggrin.gif ale gavau užduotį - kad lakūnai būtų patenkinti, reiškiasi, reik portretų, kur anys nervinasi ir baisiai nori laimėti, suprakaitavę lenda iš po sklandytuvo gaubtų ir verkia iš laimės. turiu dvi savaites, kad prisikabinčiau prie lakūnų iš 19 šalių.. lotuliukas.gif

_ms_ kažkada sakė, kad fotografimas pasui - mians. turėus progą išbandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 24, 22:45)

aš jau Pociūnuose, tad jeigu kas nori pasidžiaugti, kad mane ryja uodai - jau galit pradėti..biggrin.gif biggrin.gif

pasidžiaugsiu,kad jau Pociūnuose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 07 24, 22:43)
Ačiū labai, mielai keisčiau šitą elfę į bet kurį kitą modelį fotografavimui, nes aš jau tiesą sakant, nebegaliu objektyviai vertinti jos nuotaukų  lotuliukas.gif Mielai keletą įdedu jūsų kritikai  bigsmile.gif

ojei kokia cia kritika gali buti tokiam groziui smile.gif
antroj tik dantukai,kad lyg kaip i puodeli remiasi atrodo,bet cia mielacius

QUOTE(sayonara @ 2009 07 24, 22:54)
aš pati susigriebiau, ar neturiu tokio megztuko biggrin.gif biggrin.gif
ediper, gausi velniavos..biggrin.gif biggrin.gif

mergai, rytoj mano čempo atidarymas, aš turiu tik 50 mm ir kit'inį - mirk vietoj, kokia situacija biggrin.gif ale gavau užduotį - kad lakūnai būtų patenkinti, reiškiasi, reik portretų, kur anys nervinasi ir baisiai nori laimėti, suprakaitavę lenda iš po sklandytuvo gaubtų ir verkia iš laimės. turiu dvi savaites, kad prisikabinčiau prie lakūnų iš 19 šalių.. lotuliukas.gif

_ms_ kažkada sakė, kad fotografimas pasui - mians. turėus progą išbandyti biggrin.gif

tai gal tu cia atskridus ir buvai? biggrin.gif
joa uzjauciu del gear'o ... as tai ziauriai keikiausi,kai motociklistus su kit'u gaudziau doh.gif niu bet vis vien manau tu simta kart geriau susitvarkysi mirksiukas.gif jei ka vyrai bent jau portretu daug tures mirksiukas.gif ech.. kaip jums fainai ten ...

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 07 24, 22:54)

man ta fotkė - puiki. ir ta nuoga apačia - ne seksualumo, o motinystės lizdas. toks susiraizgęs, sudėtingas, gilus, tamsus, paslaptingas. šalia vaikai, gėdos jausmo - nulis. natūralumo - šimtas procentų. lengvas nuovargis, motinos meilė, biologinis ryšys su motina. pienas iš krūties mane išvis nuplovė kaip jūros banga. žodž, nuostabi, stipri nuotrauka.

as irgi taip sita nuotrauka matau,tik taip issireiksti nemoku ...
Atsakyti
as jau isitikinau, jei sakai "blin, koki trumpa sijona ta merga uzsidejo", tai reiskia, "pati niekada nedrisciau del savo kompleksu tokio uzsidet" blush2.gif todel jei si foto trikdo, reiskias tai mano vidiniai kompleksai neleidzia pazvelgti laisvai i ja ir be stabdziu. mane si foto tikrai trikdo. si foto manyje jau perzengia riba tarp estetiska, grazu ir per daug intymu. blush2.gif
Atsakyti
na ką, atidarėm sklandymo čempionatą, o šiandien ryte mano canon 40d išmetė EROOR 99..smile.gif ir amen, daryk ką nori.
Atsakyti
sayonara, patikrink ar ant objektyvo normaliai uzfiksuota diafragma ties didziausia reiksme. man mete karta errora (na pas mane nikonas, bet vis tiek maniau, kad amen). pasirodo netycia pasislinko rankinio diafragmos nustatymo ziedo uzfiksatorius ir automatika nebegalejo parinkinet reiksmiu. gal pades unsure.gif

internetas siulo:
I wiped the lense contacts clean, cleaned the battery contacts, removed, reinserted and formatted the CF card, took out the time keeping battery for a whole 10 minutes for the camera to reset.
After this I have shot almost 300 images and this problem did not come back.

Try doing a full format of the card using the camera - don't just delete all images. Then re-zero the shot count.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 25 liepos 2009 - 19:14
QUOTE(Sansara @ 2009 07 25, 19:08)
sayonara, patikrink ar ant objektyvo normaliai uzfiksuota diafragma ties didziausia reiksme. man mete karta errora (na pas mane nikonas, bet vis tiek maniau, kad amen). pasirodo netycia pasislinko rankinio diafragmos nustatymo ziedo uzfiksatorius ir automatika nebegalejo parinkinet reiksmiu. gal pades  unsure.gif

internetas siulo:
I wiped the lense contacts clean, cleaned the battery contacts, removed, reinserted and formatted the CF card, took out the time keeping battery for a whole 10 minutes for the camera to reset.
After this I have shot almost 300 images and this problem did not come back.

Try doing a full format of the card using the camera - don't just delete all images. Then re-zero the shot count.

ačiū, bet visa tai iškart susiradus forumuose ir dariau. nepadėjo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 25, 20:35)
na ką, atidarėm sklandymo čempionatą, o šiandien ryte mano canon 40d išmetė EROOR 99..smile.gif ir amen, daryk ką nori.

jei nori, 5d tavo paslaugoms.
Atsakyti