Loretoidai, turi bene nuostabiausia modeli pasauly - as ja tik syki gyvai macia, bet net realybej ji tikra elfe (ar feja) Tiesa, ir Inc merginos labai super
(zodziu, as vaiku objektyviai vertint negaliu )
QUOTE(BN @ 2009 07 24, 22:33)
Loretoidai, turi bene nuostabiausia modeli pasauly - as ja tik syki gyvai macia, bet net realybej ji tikra elfe (ar feja) Tiesa, ir Inc merginos labai super
Ačiū labai, mielai keisčiau šitą elfę į bet kurį kitą modelį fotografavimui, nes aš jau tiesą sakant, nebegaliu objektyviai vertinti jos nuotaukų Mielai keletą įdedu jūsų kritikai
QUOTE(Valetta @ 2009 07 24, 19:46)
Ediper, giriu tavo foto graziai ziurisi, kaip cia apdirbinejai fotkes kaip per tamsinta langa fotkinta
Dekui cia del uzuolaidu taip
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 24, 21:46)
aš po vakarinių maudynių ežerėlyje Smagu Birštone
parodykit kas, nors ką nors?
Papildyta:
senas kadras
naujas draugas
parodykit kas, nors ką nors?
Papildyta:
senas kadras
naujas draugas
koks mazuliukas
siandien dar saviskei bandziau ale leliuku kadrus daryti
turbut jau peraugusi tokiems rakursams?
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 24, 14:51)
Ediper - snipineji? is pirmos foto, ir is pirmo zvilgsnio prasukinedama puslapi pagalvojau, kad Sayon ten nusisukus stovi
aš pati susigriebiau, ar neturiu tokio megztuko
ediper, gausi velniavos..
QUOTE(Gaziulka @ 2009 07 24, 19:01)
nu ji visada tokias ant ribos daro - ne del apnuoginto moters kuno, bet kad ir vaikai kartu kadre buna. bet nez, konkreciai sioj nuotraukoj manes tai netrikdo. ypac kai pati Bulgarijoj dabar esu, ir irgi labai karsta - manau, naturalu jai tiesiog taip vaiksciot.
man ta fotkė - puiki. ir ta nuoga apačia - ne seksualumo, o motinystės lizdas. toks susiraizgęs, sudėtingas, gilus, tamsus, paslaptingas. šalia vaikai, gėdos jausmo - nulis. natūralumo - šimtas procentų. lengvas nuovargis, motinos meilė, biologinis ryšys su motina. pienas iš krūties mane išvis nuplovė kaip jūros banga. žodž, nuostabi, stipri nuotrauka.
alus čia mane veikia, sorry. man negalima alaus, aš imu pezėti
mergai, rytoj mano čempo atidarymas, aš turiu tik 50 mm ir kit'inį - mirk vietoj, kokia situacija ale gavau užduotį - kad lakūnai būtų patenkinti, reiškiasi, reik portretų, kur anys nervinasi ir baisiai nori laimėti, suprakaitavę lenda iš po sklandytuvo gaubtų ir verkia iš laimės. turiu dvi savaites, kad prisikabinčiau prie lakūnų iš 19 šalių..
_ms_ kažkada sakė, kad fotografimas pasui - mians. turėus progą išbandyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 24, 22:45)
aš jau Pociūnuose, tad jeigu kas nori pasidžiaugti, kad mane ryja uodai - jau galit pradėti..
pasidžiaugsiu,kad jau Pociūnuose
QUOTE(Loretoidas @ 2009 07 24, 22:43)
Ačiū labai, mielai keisčiau šitą elfę į bet kurį kitą modelį fotografavimui, nes aš jau tiesą sakant, nebegaliu objektyviai vertinti jos nuotaukų Mielai keletą įdedu jūsų kritikai
ojei kokia cia kritika gali buti tokiam groziui
antroj tik dantukai,kad lyg kaip i puodeli remiasi atrodo,bet cia mielacius
QUOTE(sayonara @ 2009 07 24, 22:54)
aš pati susigriebiau, ar neturiu tokio megztuko
mergai, rytoj mano čempo atidarymas, aš turiu tik 50 mm ir kit'inį - mirk vietoj, kokia situacija ale gavau užduotį - kad lakūnai būtų patenkinti, reiškiasi, reik portretų, kur anys nervinasi ir baisiai nori laimėti, suprakaitavę lenda iš po sklandytuvo gaubtų ir verkia iš laimės. turiu dvi savaites, kad prisikabinčiau prie lakūnų iš 19 šalių..
tai gal tu cia atskridus ir buvai?
joa uzjauciu del gear'o ... as tai ziauriai keikiausi,kai motociklistus su kit'u gaudziau niu bet vis vien manau tu simta kart geriau susitvarkysi jei ka vyrai bent jau portretu daug tures ech.. kaip jums fainai ten ...
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 07 24, 22:54)
man ta fotkė - puiki. ir ta nuoga apačia - ne seksualumo, o motinystės lizdas. toks susiraizgęs, sudėtingas, gilus, tamsus, paslaptingas. šalia vaikai, gėdos jausmo - nulis. natūralumo - šimtas procentų. lengvas nuovargis, motinos meilė, biologinis ryšys su motina. pienas iš krūties mane išvis nuplovė kaip jūros banga. žodž, nuostabi, stipri nuotrauka.
as irgi taip sita nuotrauka matau,tik taip issireiksti nemoku ...
as jau isitikinau, jei sakai "blin, koki trumpa sijona ta merga uzsidejo", tai reiskia, "pati niekada nedrisciau del savo kompleksu tokio uzsidet" todel jei si foto trikdo, reiskias tai mano vidiniai kompleksai neleidzia pazvelgti laisvai i ja ir be stabdziu. mane si foto tikrai trikdo. si foto manyje jau perzengia riba tarp estetiska, grazu ir per daug intymu.
sayonara, patikrink ar ant objektyvo normaliai uzfiksuota diafragma ties didziausia reiksme. man mete karta errora (na pas mane nikonas, bet vis tiek maniau, kad amen). pasirodo netycia pasislinko rankinio diafragmos nustatymo ziedo uzfiksatorius ir automatika nebegalejo parinkinet reiksmiu. gal pades
internetas siulo:
I wiped the lense contacts clean, cleaned the battery contacts, removed, reinserted and formatted the CF card, took out the time keeping battery for a whole 10 minutes for the camera to reset.
After this I have shot almost 300 images and this problem did not come back.
Try doing a full format of the card using the camera - don't just delete all images. Then re-zero the shot count.
internetas siulo:
I wiped the lense contacts clean, cleaned the battery contacts, removed, reinserted and formatted the CF card, took out the time keeping battery for a whole 10 minutes for the camera to reset.
Try doing a full format of the card using the camera - don't just delete all images. Then re-zero the shot count.
QUOTE(Sansara @ 2009 07 25, 19:08)
sayonara, patikrink ar ant objektyvo normaliai uzfiksuota diafragma ties didziausia reiksme. man mete karta errora (na pas mane nikonas, bet vis tiek maniau, kad amen). pasirodo netycia pasislinko rankinio diafragmos nustatymo ziedo uzfiksatorius ir automatika nebegalejo parinkinet reiksmiu. gal pades
internetas siulo:
internetas siulo:
ačiū, bet visa tai iškart susiradus forumuose ir dariau. nepadėjo.
QUOTE(sayonara @ 2009 07 25, 20:35)
na ką, atidarėm sklandymo čempionatą, o šiandien ryte mano canon 40d išmetė EROOR 99.. ir amen, daryk ką nori.
jei nori, 5d tavo paslaugoms.