Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki,
5 menesiu bumbuls jau isejes is galiojimo ar dar ne?

QUOTE(sayonara @ 2009 07 16, 16:51)
žiūrint, kokia ta JB juosta.
jei ryškinama c41 procesu (tai būna parašyta ant pakuotės), tai ryškins bet kuri laboratorija.
jei rankiniu būdu - ryškins tik tam tikros laboratorijos (kauniečių juostininkų reik klausti, ar Kaune kas rankom ryškina). ir dar tada lieka namai, pačiai ryškint smile.gif

va pataikiau ir as nunest juostele j/b nepatikrinus ar ji C41 turi prierasa,ir se tau,kad nori paimt paeme,sake isryskins per 10 dienu,o vista nepaklausiau kiek kainuos tai jauciu ..o vaikeli...o koks skirtumas tarp ju yra kazin?

dar gavau nemokamai juostele,gal kas zino,kuo ji valgoma?
Fuji chromine kazkokia SENSIA,ir dar Fuji PRO 160...as ten pas tuos profus bijau klaust,bo ten sitie klausimai turbut kvailai skambes,zinau ka reiskia but naujoku biggrin.gif
Atsakyti
SP, Zuvialia, kokios jus drovios ir kuklios bigsmile.gif biggrin.gif
p.s o kur tavo 5 menesiu bumbulas? mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2009 07 17, 02:01)
Sveiki,
dar gavau nemokamai juostele,gal kas zino,kuo ji valgoma?
Fuji chromine kazkokia SENSIA,ir dar Fuji PRO 160...as ten pas tuos profus bijau klaust,bo ten sitie klausimai turbut kvailai skambes,zinau ka reiskia but naujoku biggrin.gif

sensia - tai skaidre
o pro 160 negatyvine.
wink.gif
Atsakyti
spekit, koks pirmas sian buvo mano darbas po pusryciu - lotuliukas.gif ogi fotkinti vaika thumbup.gif suds gaunasi kol kas. ale visada zinau, kad minciu ima kilti tik po laiko ir po daug bandymu (bent jau man biggrin.gif)

o jungtis galit visai visi su savo isejusiais ir neisejusiais is garantijos kudikiais lotuliukas.gif svarbiausia - graziai iamzinti savo kleckus. beje, as ruosiuos daryti, tik grazias savo vaiko foto, o ne pribloksti ideja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 07 17, 08:50)

o jungtis galit visai visi su savo isejusiais ir neisejusiais is garantijos kudikiais  lotuliukas.gif svarbiausia - graziai iamzinti savo kleckus. beje, as ruosiuos daryti, tik grazias savo vaiko foto, o ne pribloksti ideja  blush2.gif

biggrin.gif
o as noreciau save su vaikais kaip nors iamzinti,bet cia misija neimanoma turbut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 17, 08:36)
biggrin.gif
o as noreciau save su vaikais kaip nors iamzinti,bet cia misija neimanoma turbut doh.gif

jei leisi, aš pabandyčiau Tave įamžinti smile.gif
nieko pažadėti negaliu, mano mūzos neprignozuojamos ir įnoringos, ale vdrug pavyks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 17, 09:41)
jei leisi, aš pabandyčiau Tave įamžinti smile.gif
nieko pažadėti negaliu, mano mūzos neprignozuojamos ir įnoringos, ale vdrug pavyks biggrin.gif

of course clap.gif aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 17, 09:36)
biggrin.gif

Kodel neimanoma, cia tiek fotografiu, tai skelbk konkursa, "Kas iamzins mane su mano vaikais" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 17, 09:49)
Kodel neimanoma, cia tiek fotografiu, tai skelbk konkursa, "Kas iamzins mane su mano vaikais"  biggrin.gif

oi nepastbejau, matai jau ir patys siulosi lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi noriu, kad mane iamzintu su mano vaiku kas nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 07 17, 08:53)

rytoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 17, 09:51)
Kodel neimanoma, cia tiek fotografiu, tai skelbk konkursa, "Kas iamzins mane su mano vaikais"  biggrin.gif
Papildyta:
oi nepastbejau, matai jau ir patys siulosi lotuliukas.gif

biggrin.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 07 17, 09:53)

jei leisi, pabandysiu ir as biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 07 17, 09:54)

thumbup.gif
Atsakyti
as irgi pati viena noreciau po keliu menesiu kam nors modeliu pabut blush2.gif be vaiku lotuliukas.gif
Atsakyti