Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

man l.grazu. nors jau gal nusibodau rodyt sita autore (http://www_photosight_ru/users/39114/)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 24 liepos 2009 - 18:23
QUOTE(Gaziulka @ 2009 07 24, 19:07)
man l.grazu. nors jau gal nusibodau rodyt sita autore

o cia ji pati ir fotografuoja?! grazu. ir visai estetiskai atrodo smile.gif nors jau taip ant ribos rolleyes.gif
negaliu atsiziuret i jos fotoaparata smile.gif
ideja buitiakui mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 24, 18:57)

Ediper, patiko  4u.gif

bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 24 liepos 2009 - 18:31
Gaziulka, man ir patinka ir per daug atvira,per daug nuoga. Patinka pienuota krūtis, apačia uždengus man jaukiau žiūrisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 07 24, 18:07)
man l.grazu. nors jau gal nusibodau rodyt sita autore (http://www_photosight_ru/users/39114/)

grazu, bet manau uztektu tik krutu apnuogintu(su pienu lasanciu) apacia jau per daug intimu blush2.gif va ir Sea ta parase rolleyes.gif

Ediper, giriu tavo foto thumbup.gif graziai ziurisi, kaip cia apdirbinejai fotkes g.gif kaip per tamsinta langa fotkinta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 24 liepos 2009 - 18:47
QUOTE(Valetta @ 2009 07 24, 19:46)
grazu, bet manau uztektu tik krutu apnuogintu(su pienu lasanciu) apacia jau per daug intimu  blush2.gif  va ir Sea ta parase  rolleyes.gif

aš galvoju dabar, kodėl man nejauku:) kompleksuotas žmogus esu tikriausiai biggrin.gif
Atsakyti
nu ji visada tokias ant ribos daro - ne del apnuoginto moters kuno, bet kad ir vaikai kartu kadre buna. bet nez, konkreciai sioj nuotraukoj manes tai netrikdo. ypac kai pati Bulgarijoj dabar esu, ir irgi labai karsta - manau, naturalu jai tiesiog taip vaiksciot.
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 24, 18:56)
aš galvoju dabar, kodėl man nejauku:)  kompleksuotas žmogus esu tikriausiai biggrin.gif

na man tai nejauku vien nuo to, kad si foto ideta viesai publikai rolleyes.gif savo albumelyje visai kitas reikalas, kur tik as ir mano seima galetu ta matyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 07 24, 19:03)
na man tai nejauku vien nuo to, kad si foto ideta viesai publikai  rolleyes.gif savo albumelyje visai kitas reikalas, kur tik as ir mano seima galetu ta matyti  smile.gif

o tai ko tau nejauku? ne tu gi ir idejai.

siaip drasos ji turi. bet nez, ne esme man jos fotkese net tas nuogumas - jis tiesiog prisideda prie to atvirumo ir tiesumo nuotraukose. tokio saziningumo santykyje su savim, savo jausmais, potyriais ir noru tai perteikt ziurovui. kaip fotografijos man jos patinka - sviesa, detales, siuzetai. momentai.
Atsakyti
kad jau nerodo, tai duosiu linka i
[URL= http://www.facebook....p;id=1186332104]Facebook'ą[/URL]
tikiuos, rodys nors čia? biggrin.gif

Loretoidas, nu čiki thumbup.gif kai grįšiu , galim susitikt mirksiukas.gif

o kas dėl rūbelių fotkinimo, tai aš labai norėčiau paimprovizuot, bet šį reikia taip paprastai ir be jokių vikruntasų lotuliukas.gif ką jau padarysi, darysim taip kaip nori smile.gif

Atsakyti
Loretoidas labai grazios nuotraukos rubeliu thumbup.gif
O del to modeliuko tai jo, pastebejau, kad pas tave ir pas Elze su Hideo jis kartojasi, tai atskleisk paslapti kieno cia dukra ar sesuo. Na cia man vienai turbut paslaptis bo as naujoke cia dar ax.gif
Atsakyti
Čia mano mažoji, o Elzės sesė tongue.gif Žodžiu, jau tiek išdresuotas modelis, kad manęs visai neklauso, tik pamato fotiką ir iškart "reikiamą" miną nutaiso lotuliukas.gif
Atsakyti
aš po vakarinių maudynių ežerėlyje biggrin.gif Smagu Birštone wub.gif

parodykit kas, nors ką nors? smile.gif
Papildyta:
senas kadras smile.gif
naujas draugas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 24 liepos 2009 - 20:38