Sea, o tu dar nežinojai, kad ir tokie būna?
Ediper, aha, tikrai iš nugaros panašoka į Sayonarą
nelabai išeis ką parodyt, nes aš čia pražilsiu kol į galerijas sukelsiu pas mane internetas turbūt pats lėčiausias pasaulyje?! o dar pasienis čia, tai visai tas omnitelinis grybą pjauna
galiu vieną jau anksčiau įkeltą parodyt, kuri man visai miela
p.s. žinau, kad kreiva
Ediper - man paskutine ir net nzn kaip pasakyt, kodel
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 24, 16:41)
Ediper - man paskutine ir net nzn kaip pasakyt, kodel
as dar tebevirpu... nzn kokios pas juos problemos,bet is salies tikrai jausmingai viskas atrode ta panele visa apsiverkusi parejo namo
uztikau Flikre sia galerija ... nuostabios nuotraukos,nors vaizdai tikrai ne dziaugsmingi... nors as cia turbut vienintele svaigstu nuo tokiu senu foto sorry
Sveikos.
Ediper, man trečia labai patinka. Tu čia pro langą fotografavai?
Kaip čia tas fotografavimo kampas blogas ar geras?
QUOTE(lamella @ 2009 07 24, 17:13)
Sveikos.
aha ot bus jums... eisit gal kada gatve ir galvosit :'' velnias ir kur as cia situos namus maciau?''
del kampo nzn... kazkaip idomiai ziurisi...
Ediper, jau žinai, bet vis tiek pasakysiu, kad ta trečia kaip iš gero seno filmo. Labai labai man patiko. Ir net nepavadinčiau šių foto paparacinimu. Jos tokios išjaustos atrodo (gal kad emocijų daug), o tie pasiblaškymai fone tik sustiprina įspūdį...
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 24, 11:06)
O pas tave si fotke kur avatoriuje irgi su tom spalvom daryta? Gal pirkai tos po 40 baksu?
Ne su tom, bet irgi už panašią kainą pirktom
QUOTE(inc @ 2009 07 24, 15:42)
bus proga dažniau pabendraut, darbais pasidžiaugt
panos, turiu klausimą. prašo manęs, kad pafotkinčiau interneto pardei rūbelius kaip
čia. Suku dabar galvą kaip čia man geriau darbą susiorganizuot. Visų pirma svarstau ar apsieisiu su savo 50-uku, o gal makro kokio reiktų geriau? ir apskritai, kaip man tą štatyvą pasistatyt jei aš fotkinsiu ant žemės susiklojus tuos rūbukus?... apšvietimą tai dar dar kaip nors iš turimų , manau, susidėliočiau, nu bet reik kokio popieriaus įsigyt didelį lapą, kaip manot?
panos, turiu klausimą. prašo manęs, kad pafotkinčiau interneto pardei rūbelius kaip
čia. Suku dabar galvą kaip čia man geriau darbą susiorganizuot. Visų pirma svarstau ar apsieisiu su savo 50-uku, o gal makro kokio reiktų geriau? ir apskritai, kaip man tą štatyvą pasistatyt jei aš fotkinsiu ant žemės susiklojus tuos rūbukus?... apšvietimą tai dar dar kaip nors iš turimų , manau, susidėliočiau, nu bet reik kokio popieriaus įsigyt didelį lapą, kaip manot?
Aha, aš tai labai tavo gražuoles norėčiau pafotkinti, o tai turiu tik tą vieną visiems labai nusibodusią modelką
Aš irgi užvakar fotografavau drabužiukus internetinei parduotuvei, bet man pasisekė, kad davė visišką laisvę, tai elementariai pakabinau sode ant vyšnios ir tiek Rodos, nuotraukomis liko patenkinti, bent jau taip sako Va pora:
Loretoidai, pirkčiau drabužius.
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 07 24, 17:49)
Ediper, jau žinai, bet vis tiek pasakysiu, kad ta trečia kaip iš gero seno filmo. Labai labai man patiko. Ir net nepavadinčiau šių foto paparacinimu. Jos tokios išjaustos atrodo (gal kad emocijų daug), o tie pasiblaškymai fone tik sustiprina įspūdį...
oi Aciu!
QUOTE(Loretoidas @ 2009 07 24, 17:52)
Aš irgi užvakar fotografavau drabužiukus internetinei parduotuvei, bet man pasisekė, kad davė visišką laisvę, tai elementariai pakabinau sode ant vyšnios ir tiek Rodos, nuotraukomis liko patenkinti, bent jau taip sako Va pora:
nuostabios nuotr. ir pati mintis fotografuoti sode labai sauni... viskas taip svelnu,lengva,vasariska... tiek nuotr.,tiek prekes
QUOTE(inc @ 2009 07 24, 16:41)
na nežinojau,bet dabar žinosiu, ačiū
Loretoidai, labai gražu
Ediper, patiko