Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 07 24, 12:53)

Sea -  4u.gif  biggrin.gif

mirksiukas.gif laugh.gif
Atsakyti
[quote=Peperoni,2009 07 24, 12:53]
man irgi nelabai... saltos labai... ax.gif

Jeliuk - as tau parasysiu az wink.gif

Parasyk smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal galėsit padėt - ieškau kas galėtų nebrangiai įamžint mano vaikučių krikštynas Vilniuje šį sekmadienį? Neturiu labai didelių lūkesčių - tiesiog turėt keletą kokybiškų nuotraukų iš bažnyčios, ir gal kelis kadrus prie bažnyčios (Bernardinuose). Būčiau dėkinga jei ką pasiūlytumėt 4u.gif
Atsakyti
Ei, vilnietes - nugis - gera proga, kam reik praktikos wink.gif susigundykit kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 23, 16:52)
Ryt turesiu fotografuot su blykste.... Jau nuo dabar nervuojuosi.... unsure.gif

eina sau doh.gif aš blykstės irgi bijau. na bet ir neturiu dar lotuliukas.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2009 07 23, 21:28)
Gal nesupyksit, kad aš čia pas jus taip įlindau, seniai patyliukais skaitinėju ir esu daugumos jūsų fotografijų fanė blush2.gif Mokausi irgi šiek tiek fotografuoti, bet kažkaip nenoriu pas pradžiamoksles  lotuliukas.gif Pas jus noriu  4u.gif

nu va kaip gerai. thumbup.gif bus proga dažniau pabendraut, darbais pasidžiaugt mirksiukas.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 07 23, 22:55)
lotuliukas.gif zinau zinau kad is sh... spaudziau vaska biggrin.gif ale vat buna man "abasrusia, no nezdamsia". cia buvo butent ta situacija  lotuliukas.gif man kadras net nebrangus sirdziai nei kiek nedaugiau uz kitas mano vaiko foto. kazkaip toks "treniruotems" blush2.gif
fotkinsiu as dar ir ne karta ir jums rodysiu  tongue.gif pasizadu, pionieriaus garbes zodis (niekas manes is pionieriu neatleido, zinau tik kad prieme lotuliukas.gif )

jo, nepasiduok, o tai tuoj užaugs tavo mažasis kūdikėlis lotuliukas.gif

QUOTE(peppi @ 2009 07 23, 23:10)
man irgi vestuvės artėja...viena draugė pasiūlė lipti ant dangoraižio pasifotkinti ax.gif
gal žinote kur ir kas leidžia?

aš jau vienas atlaikiau ax.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 07 23, 23:42)
man kažko  nebesiseka savo vaikų fotografuot. Taip norisi savo berną padūkusį kaip nors įdomiai pagaut, bet nieko nesigauna... mūzos apleido biggrin.gif

vadinas, reiks mūziną kviestis lotuliukas.gif

panos, turiu klausimą. prašo manęs, kad pafotkinčiau interneto pardei rūbelius kaip
čia. Suku dabar galvą kaip čia man geriau darbą susiorganizuot. Visų pirma svarstau ar apsieisiu su savo 50-uku, o gal makro kokio reiktų geriau? ir apskritai, kaip man tą štatyvą pasistatyt jei aš fotkinsiu ant žemės susiklojus tuos rūbukus?... apšvietimą tai dar dar kaip nors iš turimų , manau, susidėliočiau, nu bet reik kokio popieriaus įsigyt didelį lapą, kaip manot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 24, 14:18)
Ei, vilnietes - nugis - gera proga, kam reik praktikos wink.gif susigundykit kas  ax.gif

proga gera, vieta irgi...laikas netinka smile.gif

QUOTE(inc @ 2009 07 24, 14:42)
aš jau vienas atlaikiau ax.gif

panos, turiu klausimą. prašo manęs, kad pafotkinčiau interneto pardei rūbelius kaip
čia. Suku dabar galvą kaip čia man geriau darbą susiorganizuot. Visų pirma svarstau ar apsieisiu su savo 50-uku, o gal makro kokio reiktų geriau? ir apskritai, kaip man tą štatyvą pasistatyt jei aš fotkinsiu ant žemės susiklojus tuos rūbukus?... apšvietimą tai dar dar kaip nors iš turimų , manau, susidėliočiau, nu bet reik kokio popieriaus įsigyt didelį lapą, kaip manot?  unsure.gif

hey, parodyk rezultatiką mirksiukas.gif cekava smile.gif kaip šiaip sekėsi? kokie įspūdžiai?

manau pasimėgink vieną rūbelį nusifotkinti ir matysi ko reikia...balto lapo tai tikrai...bet va ant ko baltą rūbelį fotkinsi?
Atsakyti
Mazyte serija blush2.gif
Ne vienas kelias
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 07 24, 15:49)
hey, parodyk rezultatiką mirksiukas.gif cekava smile.gif kaip šiaip sekėsi? kokie įspūdžiai?

manau pasimėgink vieną rūbelį nusifotkinti ir matysi ko reikia...balto lapo tai tikrai...bet va ant ko baltą rūbelį fotkinsi?

pritariu viskam. amen. biggrin.gif

Ediper - snipineji? biggrin.gif is pirmos foto, ir is pirmo zvilgsnio prasukinedama puslapi pagalvojau, kad Sayon ten nusisukus stovi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 24 liepos 2009 - 14:52
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 24, 15:51)
pritariu viskam. amen.  biggrin.gif

Ediper - snipineji? biggrin.gif is pirmos foto, ir is pirmo zvilgsnio prasukinedama puslapi pagalvojau, kad Sayon ten nusisukus stovi biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 07 24, 15:42)

vadinas, reiks mūziną kviestis  lotuliukas.gif

ar dar ir tokie yra laugh.gif

nueik pas evitafoto i puslapi, pažiūrėk 4u.gif , man patinka kaip ji drabužėlius fotografuoja wub.gif

Ediper- paparacė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 24, 15:18)
Ei, vilnietes - nugis - gera proga, kam reik praktikos wink.gif susigundykit kas  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 24, 15:18)

Idomiau pasipraktikuoti vestuvese blush2.gif Siaip ryt jau fotkinu Krikstynas, aukoti visa savaitgali tam reikalui kazkaip tai nelabai norisi ax.gif
Atsakyti
romano tesinys rolleyes.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti