QUOTE(Peperoni @ 2009 07 24, 12:53)
[quote=Peperoni,2009 07 24, 12:53]
man irgi nelabai... saltos labai...
Jeliuk - as tau parasysiu az
Parasyk
man irgi nelabai... saltos labai...
Jeliuk - as tau parasysiu az
Parasyk
Ei, vilnietes - nugis - gera proga, kam reik praktikos susigundykit kas
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 23, 16:52)
Ryt turesiu fotografuot su blykste.... Jau nuo dabar nervuojuosi....
eina sau aš blykstės irgi bijau. na bet ir neturiu dar
QUOTE(Loretoidas @ 2009 07 23, 21:28)
Gal nesupyksit, kad aš čia pas jus taip įlindau, seniai patyliukais skaitinėju ir esu daugumos jūsų fotografijų fanė Mokausi irgi šiek tiek fotografuoti, bet kažkaip nenoriu pas pradžiamoksles Pas jus noriu
nu va kaip gerai. bus proga dažniau pabendraut, darbais pasidžiaugt
QUOTE(Sansara @ 2009 07 23, 22:55)
zinau zinau kad is sh... spaudziau vaska ale vat buna man "abasrusia, no nezdamsia". cia buvo butent ta situacija man kadras net nebrangus sirdziai nei kiek nedaugiau uz kitas mano vaiko foto. kazkaip toks "treniruotems"
fotkinsiu as dar ir ne karta ir jums rodysiu pasizadu, pionieriaus garbes zodis (niekas manes is pionieriu neatleido, zinau tik kad prieme )
fotkinsiu as dar ir ne karta ir jums rodysiu pasizadu, pionieriaus garbes zodis (niekas manes is pionieriu neatleido, zinau tik kad prieme )
jo, nepasiduok, o tai tuoj užaugs tavo mažasis kūdikėlis
QUOTE(peppi @ 2009 07 23, 23:10)
man irgi vestuvės artėja...viena draugė pasiūlė lipti ant dangoraižio pasifotkinti
gal žinote kur ir kas leidžia?
gal žinote kur ir kas leidžia?
aš jau vienas atlaikiau
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 23, 23:42)
man kažko nebesiseka savo vaikų fotografuot. Taip norisi savo berną padūkusį kaip nors įdomiai pagaut, bet nieko nesigauna... mūzos apleido
vadinas, reiks mūziną kviestis
panos, turiu klausimą. prašo manęs, kad pafotkinčiau interneto pardei rūbelius kaip
čia. Suku dabar galvą kaip čia man geriau darbą susiorganizuot. Visų pirma svarstau ar apsieisiu su savo 50-uku, o gal makro kokio reiktų geriau? ir apskritai, kaip man tą štatyvą pasistatyt jei aš fotkinsiu ant žemės susiklojus tuos rūbukus?... apšvietimą tai dar dar kaip nors iš turimų , manau, susidėliočiau, nu bet reik kokio popieriaus įsigyt didelį lapą, kaip manot?
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 24, 14:18)
proga gera, vieta irgi...laikas netinka
QUOTE(inc @ 2009 07 24, 14:42)
aš jau vienas atlaikiau
panos, turiu klausimą. prašo manęs, kad pafotkinčiau interneto pardei rūbelius kaip
čia. Suku dabar galvą kaip čia man geriau darbą susiorganizuot. Visų pirma svarstau ar apsieisiu su savo 50-uku, o gal makro kokio reiktų geriau? ir apskritai, kaip man tą štatyvą pasistatyt jei aš fotkinsiu ant žemės susiklojus tuos rūbukus?... apšvietimą tai dar dar kaip nors iš turimų , manau, susidėliočiau, nu bet reik kokio popieriaus įsigyt didelį lapą, kaip manot?
hey, parodyk rezultatiką cekava kaip šiaip sekėsi? kokie įspūdžiai?
manau pasimėgink vieną rūbelį nusifotkinti ir matysi ko reikia...balto lapo tai tikrai...bet va ant ko baltą rūbelį fotkinsi?
Mazyte serija
Ne vienas kelias
Ne vienas kelias
QUOTE(peppi @ 2009 07 24, 15:49)
hey, parodyk rezultatiką cekava kaip šiaip sekėsi? kokie įspūdžiai?
manau pasimėgink vieną rūbelį nusifotkinti ir matysi ko reikia...balto lapo tai tikrai...bet va ant ko baltą rūbelį fotkinsi?
pritariu viskam. amen.
Ediper - snipineji? is pirmos foto, ir is pirmo zvilgsnio prasukinedama puslapi pagalvojau, kad Sayon ten nusisukus stovi
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 24, 15:51)
pritariu viskam. amen.
Ediper - snipineji? is pirmos foto, ir is pirmo zvilgsnio prasukinedama puslapi pagalvojau, kad Sayon ten nusisukus stovi
QUOTE(inc @ 2009 07 24, 15:42)
ar dar ir tokie yra
nueik pas evitafoto i puslapi, pažiūrėk , man patinka kaip ji drabužėlius fotografuoja
Ediper- paparacė
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 24, 15:18)
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 24, 15:18)
Idomiau pasipraktikuoti vestuvese Siaip ryt jau fotkinu Krikstynas, aukoti visa savaitgali tam reikalui kazkaip tai nelabai norisi
romano tesinys