Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 07 23, 23:34)
bandziau kirpt - tai jau labai negerai tada... zdz dar teks pasimokyt....

man kažko nebesiseka savo vaikų fotografuot. Taip norisi savo berną padūkusį kaip nors įdomiai pagaut, bet nieko nesigauna... mūzos apleido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 23, 23:42)
man kažko  nebesiseka savo vaikų fotografuot. Taip norisi savo berną padūkusį kaip nors įdomiai pagaut, bet nieko nesigauna... mūzos apleido biggrin.gif

na jau, na jau... Tavo vestuviniuose kadruose tikrai neatrodo, kad butu pabegus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 23, 21:25)

o kur auto? biggrin.gif

fotikas nefokusuoja i mane biggrin.gif
Atsakyti
labos bye1.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma merginos... Negalvojau, kad tokia trizne esu... Pupeliuk, zinau del filtro, bet vis neprisiruosiau isigyt, o sita galimybe labai netiketai pasitaike, tai jauciu taip ir liksiu be jo doh.gif Ai, nu kaip bus, taip, svarbu, kad viskas rysku butu jauc, sake tik spalvotu nuotrauku nori...

Loretoidai, sveika prisijungus (senai jau laikas) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 23, 22:24)

Aš tai vat kaip ir sutariau vestuves fotografuoti, taigi irgi nuo dabar pradėjau bijot unsure.gif Gal kas žinot kokį seną pabyrėjusį dvarą lokalizacijoje tarp Kretingos ir Palangos kur galima fotografuoti?

Nelabai yra tų dvarų. Bet Nemirsetoj man labai patinka pajuris, toks smagus. O dvaru yra Švėkšnoje.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 24, 00:54)
Aciu uz palaikyma merginos... Negalvojau, kad tokia trizne esu... Pupeliuk, zinau del filtro, bet vis neprisiruosiau isigyt, o sita galimybe labai netiketai pasitaike, tai jauciu taip ir liksiu be jo doh.gif Ai, nu kaip bus, taip, svarbu, kad viskas rysku butu jauc, sake tik spalvotu nuotrauku nori...

Loretoidai, sveika prisijungus (senai jau laikas) 4u.gif

Sveika,
As per Kudros skelbimus pirkau difuzeri, man atrodo taip vadinasi, visai smagiai praskaido bliksties sviesa 4u.gif
Jei noresi pirkt parasyk paieskosiu zinutiese kontaktu, kainavo apie 35 Lt man atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 07 23, 22:12)
leidžia ant savivaldybės, berods. galiu paklaust draugų, kurie buvo. tik dėl laiko reikia pasitikslint.

būčiau dėkinga jei paklaustum, kažkaip niekur nerandu info g.gif
įdomu ar šeštadienį ten leistų ir ar reikia tartis iš anksto?

QUOTE(Peperoni @ 2009 07 23, 22:29)
radau dar viena... unsure.gif
user posted image

Labai erzina apacia ?  g.gif

apačia gal neerzina bet apšvietimas ne tokiu kampu man čia ax.gif žandukai plokšti ir nesijaučia odelės faktūros...
Atsakyti
Sveikos,
Mane buvo isjungia per klaida isivaizduojate doh.gif Is SM, matyt turiu priesu, bet parasiau laiska, kad tai klaida kazkokia ir ijunge vel smile.gif
Gal kas estae is Panevezio, ryt vaziuoju ten fotografuot Kriktynu, patys zmones yra numate kazkokia vietele, bet gal kas zino geresniu, reiketu kur butu paviesio, jeigu kartais saule kaitins, bus pats vidudienis g.gif
Kas zino kaip tokios spalvos padaromos: http://www.flickr.co...57600046681207/ g.gif
Atsakyti
jau londonieciu mytas thumbup.gif grazios moteros -ka bepasakysi mirksiukas.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2009 07 23, 20:28)

Gal nesupyksit, kad aš čia pas jus taip įlindau,

o tu dar cia nebuvai? blink.gif negali but -senai pastebejus tavo foto thumbup.gif

QUOTE(BN @ 2009 07 23, 20:42)

kai saule pakyla

si man patinka thumbup.gif
QUOTE(Sansara @ 2009 07 23, 21:20)

o priezastis banaliai mamiska, kodel mano variantas man geriausias - ten mano vaiko akys, kaip MANO vaiko  blush2.gif man ir wyshnia permete i AZ savo varianta ir peperoni versijoje akys pilkos ir seklios, o Tado jos dar neigavusios galutines spalvos, tik uzsipildancios po truputi pigmentu, tokios giliai giliai melynos, kaip mano foto  lotuliukas.gif

thumbup.gif labai suprantama priezastis thumbup.gif nes tikrai tuos pirmus menesius vaiku akys buna nerealios spalvos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 07 24, 09:31)

apačia gal neerzina bet apšvietimas ne tokiu kampu man čia ax.gif žandukai plokšti ir nesijaučia odelės faktūros...

Aciu 4u.gif

vat ir nepamenu, man rods is sono buvo g.gif nors is esmes, tai pavesyje praktiskai buvom... del fakturos, ko gero su hi kontrastu persistengiau... g.gif originale man rods matos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 07 24, 09:32)

Kas zino kaip tokios spalvos padaromos: http://www.flickr.co...57600046681207/ g.gif

naudojant Amanda's actionus smile.gif ten šone parašyta.
Atsakyti