Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2009 07 23, 22:20)
susidejau visas foto salia ir vis tiek man mano variantas geriausias  blush2.gif

Na kitų variantų nežinau, bet man asmeniškai taviškis visai gerai žiūrisi, kažkaip kas kas, bet spalvos akiai nekliūva. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 23 liepos 2009 - 21:39
Man Jose, kaip Josia, tokią pažįstamą JAV turiu tokiu vardu, ot išsidūriau biggrin.gif

Mjo, Bite, skaitmena rules biggrin.gif net ir Buissink, žinojau kad jis spalvotus kadrus su skaitmena daro, bet va matai visus dabar... matyt terlionės per daug su juosta.

Aha, Sansara, perfotografuok. Modeliukas liuksinis, bet kadras tikrai ne labiausiai vykęs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 23 liepos 2009 - 21:43
Peppi, kur tavo kelionės nuotraukos? smile.gif

Pupeliuk, ar tikrai visus daro su skaitmena, tai nežinau. bet kiek filmą žiūrėjau, visur lakstė su skaitmena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 23 liepos 2009 - 21:45
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 23, 22:35)
praktiskai nieks nesigavo  biggrin.gif

netikiu biggrin.gif

Peppi, tikiuos nieko rimto 4u.gif tikrai laukiam nuotrauku 4u.gif

as meetų nuotraukas peržiūrejau.... noriu meeto biggrin.gif ir su Kauno panelėm pasimeetint ir su Anasko norėčiau susipažint,bei kitais Vilniečiais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 23 liepos 2009 - 21:50
Hmm, Bite, 100 procentų negaliu aišku tvirtinti, bet žinau, kad Elzė domėjosi galimybe nusipirkti iš jo, tai jis atsakė, kad absoliučiai viską fotkina juosta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 07 23, 22:32)

klausyk, eik ir perfotografuok biggrin.gif per daug čia visos kankinatės dėl.... na, ne paties geriausio kadro. vaikas pašonėj kiaurą parą. marš dirbt, moterie  smile.gif

lotuliukas.gif zinau zinau kad is sh... spaudziau vaska biggrin.gif ale vat buna man "abasrusia, no nezdamsia". cia buvo butent ta situacija lotuliukas.gif man kadras net nebrangus sirdziai nei kiek nedaugiau uz kitas mano vaiko foto. kazkaip toks "treniruotems" blush2.gif
fotkinsiu as dar ir ne karta ir jums rodysiu tongue.gif pasizadu, pionieriaus garbes zodis (niekas manes is pionieriu neatleido, zinau tik kad prieme lotuliukas.gif )
Atsakyti
Sansara,mes tiek metų bendraujam, bet dar irgi nesimatėm gyvai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 07 23, 22:50)
Hmm, Bite, 100 procentų negaliu aišku tvirtinti, bet žinau, kad Elzė domėjosi galimybe nusipirkti iš jo, tai jis atsakė, kad absoliučiai viską fotkina juosta bigsmile.gif

a jo. radau straipsnį http://www_insideana...-jose-villa/114 pereksponuoja kadrus per vieną stopą g.gif
mdazz... va jums ir action'ai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 23, 23:03)
Sansara,mes tiek metų  bendraujam, bet dar irgi nesimatėm gyvai biggrin.gif

netikiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 23, 22:49)

\

rimtai biggrin.gif vaipesi vaipesi, niakaip pagaut nejo - taip puse veido kadre, tai erdves truksta.... doh.gif

ant galu galo sako: mama, as nebenoriu su tavim daugiau siandien kalbet, nes tu nenustoji manes fotkint... biggrin.gif

zdz va toks tas mano vaiks biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 23 liepos 2009 - 22:14
QUOTE(bite maja @ 2009 07 23, 21:45)
Peppi, kur tavo kelionės nuotraukos? smile.gif

kompe biggrin.gif pusė dar rawai, pusė jau jpegai...mažai fotkinau šį kartą bet tada kai mačiau prasmę smile.gif imu bręsti pilnakadriui unsure.gif atspalviai, perėjimai...
mano rugiai kūdroje iš kelionės jei ką biggrin.gif
bet pasistengsiu padaryti reportažėlį smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 07 23, 21:49)
Peppi, tikiuos nieko rimto 4u.gif tikrai laukiam nuotrauku 4u.gif

gal nieko...tik va pirmą kartą pamačiau kas yra "praskelta" doh.gif
o dar tetis vaiką nužarino beveik plikai doh.gif tai jis man dabar toks dvigubas vargšiukas biggrin.gif doh.gif

man irgi vestuvės artėja...viena draugė pasiūlė lipti ant dangoraižio pasifotkinti ax.gif
gal žinote kur ir kas leidžia?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 23, 23:03)
Sansara,mes tiek metų  bendraujam, bet dar irgi nesimatėm gyvai biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 07 23, 23:08)

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti