susidejau visas foto salia ir vis tiek man mano variantas geriausias su bluru persistengta juodai, pati matau, kad plastmasine oda tapo (as vakar su PS ismeginau viska ka turejau po ranka, daugeli operaciju tiesiog atsaukdavau, tai galutiniam rezultate tikrai nebeprisiminiau ka dariau ir ko ne taip norejau jums pasirodyt )
o priezastis banaliai mamiska, kodel mano variantas man geriausias - ten mano vaiko akys, kaip MANO vaiko man ir wyshnia permete i AZ savo varianta ir peperoni versijoje akys pilkos ir seklios, o Tado jos dar neigavusios galutines spalvos, tik uzsipildancios po truputi pigmentu, tokios giliai giliai melynos, kaip mano foto
ale drauge viena persiunte savo vaiko krikstynu foto (prase mane fotkinti, bet as jau virs gimdymo termino kapsejau). pakraupau. ir drauge pati issireiske "na foto man gal ir nelabai patinka, bet buvo linksma" o samdytas is vienos senamiescio studijos fotografu sventes nuotraukose nesimato net elementarios kokybes, jau nekalbu apie visokius borderius, nuotraukos "suraitymus" su PS ale pergamentas ir panasius man ne prie sirdies dalykus (nuosirdziai tikiu masei zmoniu tai patinka ir jie to nori).
Aha, taip ir itariau, kad akys bus negerai... sunku kai "originalo" nemates...
QUOTE(Loretoidas @ 2009 07 23, 21:28)
Pupeliukai, Jose Villa fotografuoja su plačia juosta
Gal nesupyksit, kad aš čia pas jus taip įlindau, seniai patyliukais skaitinėju ir esu daugumos jūsų fotografijų fanė Mokausi irgi šiek tiek fotografuoti, bet kažkaip nenoriu pas pradžiamoksles Pas jus noriu
Gal nesupyksit, kad aš čia pas jus taip įlindau, seniai patyliukais skaitinėju ir esu daugumos jūsų fotografijų fanė Mokausi irgi šiek tiek fotografuoti, bet kažkaip nenoriu pas pradžiamoksles Pas jus noriu
Oho! Tikrai nepatikėčiau, spalvos tokios man visgi pasirodė skaitmeninės. Nors minkštos, bet tarsi peršviesta ir kažkaip tai davė tą įspūdį. Na bet koks skirtumas, man patinka ji
Malonu jus čia matyti Gražiai fotografuojate
Kaži kiek dar liko tokių vestuvių fotografijos grandų fotografuojančių į juostą. Kaip kaži Buissink? ar pasidavė skaitmenai ar dar juostinius Nikonus tebenaudoja Ascough mat pasidavė...
Wyshnia, oi negaliu paguosti, visai. Tik vat toks patarimas (gal ir be reikalo parašysiu, nes turėtum tą žinoti), kad ant blykstės uždėk geltoną filtrą, WB geriau koreguosis, kai lempučių ir blykstės šviesos spalva bus vienoda.
Aš tai vat kaip ir sutariau vestuves fotografuoti, taigi irgi nuo dabar pradėjau bijot Gal kas žinot kokį seną pabyrėjusį dvarą lokalizacijoje tarp Kretingos ir Palangos kur galima fotografuoti?
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 23, 19:01)
gaila, kad negali... Kazkokius a la naujus rusus, vaiko gimtadieni, 5* viesbutyje, 7 valanda vakaro, kur suaugusiu bus 4 kartus daugiau nei vaiku ir jie ''tures'' vakariene, ir kur apsvietimas tik lempos ant sienu...
obas
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 23, 22:24)
Oho! Tikrai nepatikėčiau, spalvos tokios man visgi pasirodė skaitmeninės. Nors minkštos, bet tarsi peršviesta ir kažkaip tai davė tą įspūdį. Na bet koks skirtumas, man patinka ji
Šiaip jau jis čia, ne ji
Ačiū, bet iki gražaus fotografavimo man dar šimtas metų, aš realiai į viską žiūriu, nors ir esu baisi optimistė... kartais
1. Pupeliukai, Jose Villa fotografuoja su plačia juosta
2. Gal nesupyksit, kad aš čia pas jus taip įlindau, seniai patyliukais skaitinėju ir esu daugumos jūsų fotografijų fanė Mokausi irgi šiek tiek fotografuoti, bet kažkaip nenoriu pas pradžiamoksles Pas jus noriu
2. Gal nesupyksit, kad aš čia pas jus taip įlindau, seniai patyliukais skaitinėju ir esu daugumos jūsų fotografijų fanė Mokausi irgi šiek tiek fotografuoti, bet kažkaip nenoriu pas pradžiamoksles Pas jus noriu
1. o vestuvinės? ten gi ne juosta
2. nu pagaliau
QUOTE(BN @ 2009 07 23, 21:42)
neturiu ka rodyt is atostogu, tikrai desiu tik i flickr... nemuskit stipriai uz sitas
matai, kai nori, tai gali užskaitau pirmas dvi.
QUOTE(Sansara @ 2009 07 23, 22:20)
susidejau visas foto salia ir vis tiek man mano variantas geriausias su bluru persistengta juodai, pati matau, kad plastmasine oda tapo (as vakar su PS ismeginau viska ka turejau po ranka, daugeli operaciju tiesiog atsaukdavau, tai galutiniam rezultate tikrai nebeprisiminiau ka dariau ir ko ne taip norejau jums pasirodyt )
klausyk, eik ir perfotografuok per daug čia visos kankinatės dėl.... na, ne paties geriausio kadro. vaikas pašonėj kiaurą parą. marš dirbt, moterie
Pas jus noriu
mhm, kai aš čia "itin reguliariai" būnu, tai man atrodo, kad tu jau seniai čia ir buvai
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 23, 22:18)
as tai snd mazaja kankinau... bandau kazkaip suvokt, kaip close-up portretus daro... nu niekaip nesusikalbu su erdve
parodysi kas gavosi?
BN, manęs nei viena neužkabino
Wyshnia, nemažas iššūkis tavęs laukia . Tikiu susidorosi puikiai
QUOTE(BN @ 2009 07 23, 21:42)
kai saule pakyla
aš balsuoju už šią Aukštesnėj man asmeniškai kažkokios sodresnės spalvos norisi.
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 23, 22:24)
Kaži kiek dar liko tokių vestuvių fotografijos grandų fotografuojančių į juostą. Kaip kaži Buissink? ar pasidavė skaitmenai ar dar juostinius Nikonus tebenaudoja Ascough mat pasidavė...
liko tas ... kaip jis ten... Edward Olive. bet ir tai netikiu, kad nefotkina į skaitmena. Bussink jau seniai fotkina su skaimena. filme mačiau
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 23, 21:13)
ką veikiam moterys?
vakar vaikis barzdą prasiskėlė
reikės pafotografuoti
QUOTE(Sansara @ 2009 07 23, 21:20)
(nuosirdziai tikiu masei zmoniu tai patinka ir jie to nori).
o aš nebetikiu...jei žmogus rodo bet sako, kad nepatinka...kodėl tuomet rinkosi? gal kas "parekomendavo" gal nebuvo kada rinktis...nors...kaip Europos kaimui gal pas mus tik to ir tegali tikėtis
nueikite į paslaugas ir pasižiūrėkite kokius ten merginos "maketus" siūlo... bet vis geriau nei nieko neveikti užsakovo reikalas atsirinkti...