Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Rico @ 2009 07 23, 17:48)
Auto tongue.gif

Epider, smagu, kad patiko, noreciau kritikos isgirst gal kas patiko  blush2.gif  4u.gif

O koks lelius  wub.gif

tai aiskiai!!!! eisiu susikelsiu i Facebooka thumbup.gif dabar net fotkintis noras uzejo bigsmile.gif is salies dabar paziurejau kaip atrodau as su fotoaparatu biggrin.gif ojeiojei! nesistebiu,kad nieks ant manes nepyksta,kai paparacinu lotuliukas.gif reikes pratintis dar su kulniukais vaiksciot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 23, 15:52)
Ryt turesiu fotografuot su blykste.... Jau nuo dabar nervuojuosi.... unsure.gif

biggrin.gif
ką fotografuosi?
deja patarti nieko negaliu...

QUOTE(Peperoni @ 2009 07 23, 16:49)
Rico - ne ePIDer, o eDIPer  mirksiukas.gif  biggrin.gif  Nuo vardo Edita  mirksiukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 07 23, 16:56)
biggrin.gif
ką fotografuosi?
deja patarti nieko negaliu...

gaila, kad negali... Kazkokius a la naujus rusus, vaiko gimtadieni, 5* viesbutyje, 7 valanda vakaro, kur suaugusiu bus 4 kartus daugiau nei vaiku ir jie ''tures'' vakariene, ir kur apsvietimas tik lempos ant sienu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 23, 17:49)
Rico - ne ePIDer, o eDIPer  mirksiukas.gif  biggrin.gif  Nuo vardo Edita  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif 4u.gif jojo Ediper geriau biski skamba lotuliukas.gif
Atsakyti
peperoni, aciu gavau 4u.gif nuomone kiekk veliau, neturiu laiko dabar
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 23, 18:01)
gaila, kad negali... Kazkokius a la naujus rusus, vaiko gimtadieni, 5* viesbutyje, 7 valanda vakaro, kur suaugusiu bus 4 kartus daugiau nei vaiku ir jie ''tures'' vakariene, ir kur apsvietimas tik lempos ant sienu...  doh.gif

tai gal bus paprasčiau nei galvoji biggrin.gif
jiems bus svarbu ryškiai biggrin.gif
tai ant auto ir varai biggrin.gif
juokaunu mirksiukas.gif

suprantu tavo nerimą...o jei be blykstės? turi kokį šviesų stiklą?
Papildyta:
aš irgi greitu laiku tikiuosi kažką parodyti...iš atostogų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 22, 16:17)
Laba, aš vasaroju, tai nedalyvauju pokalbiuose cool.gif

Su užklausimu aš. Vat radau fainą fotografijos puslapėlį http://josevillaphoto.com/#start  ir man labai rūpėtų, gal kas turit kokį actioną tokiom spalvom padaryti?
Dėkui, jei kas atsiplieptų 4u.gif

Pupeliukai, Jose Villa fotografuoja su plačia juosta mirksiukas.gif bigsmile.gif
Gal nesupyksit, kad aš čia pas jus taip įlindau, seniai patyliukais skaitinėju ir esu daugumos jūsų fotografijų fanė blush2.gif Mokausi irgi šiek tiek fotografuoti, bet kažkaip nenoriu pas pradžiamoksles lotuliukas.gif Pas jus noriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 07 23, 21:28)
Pupeliukai, Jose Villa fotografuoja su plačia juosta  mirksiukas.gif  bigsmile.gif
Gal nesupyksit, kad aš čia pas jus taip įlindau, seniai patyliukais skaitinėju ir esu daugumos jūsų fotografijų fanė blush2.gif Mokausi irgi šiek tiek fotografuoti, bet kažkaip nenoriu pas pradžiamoksles  lotuliukas.gif Pas jus noriu  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Mes jau irgi seniai Tave susekem biggrin.gif Sveika prisijungus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 23, 21:31)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  Mes jau irgi seniai Tave susekem  biggrin.gif  Sveika prisijungus smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
laukiam saules
user posted image

kai saule pakyla
user posted image

nufotografuok mane
user posted image

Tiek prirasiau, ir viskas prapuole...
neturiu ka rodyt is atostogu, tikrai desiu tik i flickr... nemuskit stipriai uz sitas ax.gif
Labai miela susipazinti su Sansaros svieziu modeliuku smile.gif neryski ranka kiek trukdo, bet juk dar bus superiniu kadru biggrin.gif (mazyliai man geriau spalvoti)
Say, man tavo pasakiskos nuotraukos patiko - tiksliai tik koscejaus truksta wink.gif

Loretoidai, malonu, kad prisijungi smile.gif senai jau buvo laikas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 23 liepos 2009 - 20:46
Loretoidai, sveika prisijungus 4u.gif

ką veikiam moterys?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 23, 22:13)
Loretoidai, sveika prisijungus 4u.gif
ką veikiam moterys?

as tai snd mazaja kankinau... bandau kazkaip suvokt, kaip close-up portretus daro... nu niekaip nesusikalbu su erdve doh.gif unsure.gif

BN - vidurinioji tai turi potencialo... ale nors kiek is zemiau ir is desiniau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 23 liepos 2009 - 21:20