Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 07 16, 17:16)
Mane labai "veža", svaigina, drebina, ar kaip tą jausmą apibūdinti šitas "buitiakas".

super thumbup.gif
Atsakyti
Saules Puga, geras buitiakas biggrin.gif
Atsakyti
Saules Puga, nuostabu buitiaka idejai wub.gif buvau macius jau.

Graziu leliu pridejot, na bet ne buitiakai schmoll.gif biggrin.gif
Sea nuotrauka patiko thumbup.gif

Is mano seniau rodytu, si man tikrai buitiakas blush2.gif Sansara, idomu tavo nuomone ar si kart pataikiau? ax.gif
user posted image
Papildyta:
Dar norejau paklausti, ar jums nuotraukos ikelus i flickr nepatampa rozines??? blink.gif Man visos pakeicia spalva doh.gif Kai kuriom taip stipriai nepagadina, bet va as ta lele fotografavau ant ruzavo megsto dekucio, tai ikelus i flikckr kaip uzruzavejo, tai oda net ruzava kaip tas dekutis. Kompe viskas ok, oda normalios spalvos.
Cia parodau....fotografuota uzvakar.

user posted image

siandienine sesija dar tik apturesiu...dabar didziuuuuli kavois puoda siurbiu atsikelus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 16 liepos 2009 - 16:45
QUOTE(c-girl @ 2009 07 16, 17:51)
Dar norejau paklausti, ar jums nuotraukos ikelus i flickr nepatampa rozines??? blink.gif  Man visos pakeicia spalva doh.gif  Kai kuriom taip stipriai nepagadina, bet va as ta lele fotografavau ant ruzavo megsto dekucio, tai ikelus i flikckr kaip uzruzavejo, tai oda net ruzava kaip tas dekutis. Kompe viskas ok, oda normalios spalvos.

siandienine sesija dar tik apturesiu...dabar didziuuuuli kavois puoda siurbiu atsikelus biggrin.gif

Man tampa. Ir tikrai rausvesnės. Mačiau, kad kai kurios pakeičia spalvas, bet tik kai pasakei suvokiua, kad parausvėja labai.

smile.gif kažkaip maniau jau ta šiandieninė fotosesija buvo. Atrodo, jei gyvenu čia, ir visi gyvena Čia. Esu jau rodžiusi Deb Schwedhelm tinklalapį kažkada. Bet kartojuosi. Nežinau, ko ten yra, bet tie darbai mane visada traukia, tiesiog šiaip atsidarau pasižiūrėti. Nėra ten daug kūdikių, bet šiaip gera pamatyti smile.gif Dar man patinka Alicia Price vienas kitas žvilgsnis smile.gif

Klausykit, o jei pvz., nusiperku Kodak juostą JB, tai "tipo" man jos neryškins laboratorijoje???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 16 liepos 2009 - 17:30
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 07 16, 17:28)

Klausykit, o jei pvz., nusiperku Kodak juostą JB, tai "tipo" man jos neryškins laboratorijoje???

žiūrint, kokia ta JB juosta.
jei ryškinama c41 procesu (tai būna parašyta ant pakuotės), tai ryškins bet kuri laboratorija.
jei rankiniu būdu - ryškins tik tam tikros laboratorijos (kauniečių juostininkų reik klausti, ar Kaune kas rankom ryškina). ir dar tada lieka namai, pačiai ryškint smile.gif
Atsakyti
Aciu SP, nuostabios galerijos wub.gif Va taip as issivaizduoju kudikiu nuotraukas, o ne lentynose igrustus biggrin.gif

Del juostos, man irgi taip yra buve....paziurek, ta juosta kuria pirkai(mano buvo kodak tmax) greciausiai yra ne c-41 processing'o. Paprasti lab'ai ju neryskina(na bent jau pas mus), tai siunte kazkur i profesional lab'a, prangiai atsejo man cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos. Maniškė Ilford, ant jos parašyta DX 135, tai jaučiu nepataikiau biggrin.gif Gerai, kad tik žaidžiau, nieko rimto. O jei bandytų ryškinti tuo C-41 procesu? tai gal būtų JB cross'as? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 07 16, 18:03)
Ačiū, merginos. Maniškė Ilford, ant jos parašyta DX 135, tai jaučiu nepataikiau biggrin.gif Gerai, kad tik žaidžiau, nieko rimto. O jei bandytų ryškinti tuo C-41 procesu? tai gal būtų JB cross'as?  rolleyes.gif

nu.. nežinau biggrin.gif
kad c41 proceso juostelę rankiniu būdu išryškinti įmanoma - neabejoju, bet atvirkščias variantas... nežinau.. bigsmile.gif

ebay radau tokių, keistos tokios juostelės, pas mus nematytos gal, dabar ant greičio nerandu, ar rankinės.
Atsakyti
"PAN F Plus is compatible with all major processing systems including those which give the standard short fixing and washing times." Gal išryškintų netyčia. Na, nespėliosiu. O Sayonara, jei vistik ryškyntų C41 procesu, tai ta juostelė tiesiog neišsiryškintų, ar ne? Na, kvailas kalusimas, bet tik tokį turiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 07 16, 18:25)
"PAN F Plus is compatible with all major processing systems including those which give the standard short fixing and washing times." Gal išryškintų netyčia. Na, nespėliosiu. O Sayonara, jei vistik ryškyntų C41 procesu, tai ta juostelė tiesiog neišsiryškintų, ar ne? Na, kvailas kalusimas, bet tik tokį turiu wink.gif

kadangi nesu bandžiusi, bijau, kad net nebandysiu atsakyti. užduok jį senojoj foto, ten mūsų genijai atsakys tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 07 16, 12:11)

Baccardi, siulau provokacija mums dviems (A.M. dar ijungsim, jei apsireiks;)) nufotkinti savo vaikus ir pacioms su jais nusifotkint. skelbiam spec tema mums "as ir mano sviezutelis, siltutelis, neseniai iskeptas, dar neisejes is galiojimo kudikis"  lotuliukas.gif gal bent taip prisiversim iamzinti savo vaikus tobulai, kad turetu i ka uzauge ziuret  lotuliukas.gif ir bliaunantys tinka  lotuliukas.gif o tai pas mane kudikio nuotrauku sriityje - juodoji skyle

Butinai prisijungsiu smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 07 16, 22:41)
Butinai prisijungsiu  smile.gif

user posted image

Nugi grazuole wub.gif

Gaila, as negaliu prisijungti...maniskiu galiojimo laikas senai pasibaiges lotuliukas.gif
Atsakyti