Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ikeliau kelias foto i pradziamoksliu albuma, nedaug fotografavau ir aisku saule kepino ir t.t. biggrin.gif smagu buvo susipazinti su Wyshnia ir dar karta susitikti su Rico thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 07 23, 12:43)
juodi krašteliai juostos, o ant viršaus baltus rėmukus uždėjau, nes man skauda širdį tuos juodus kraštukus kirpti..smile.gif)

taip ir itariau, thumbup.gif ziurisi! oioi kirpti tai jau cia visiska besirdyste butu smile.gif
Atsakyti
snd man tik viena mintis, ar meteorologus duot i teisma ar iskart saudyt???????? gun_bandana.gif unsure.gif

iliustracija vaizdialiui pro langus:

user posted image

Atsakyti
laba diena

QUOTE(sayonara @ 2009 07 23, 09:05)
na gerai, nusprendžiau Jus pašiurpinti savo eksperimentais biggrin.gif kritikai ir komentarams. rėmus iškart galit sudirbti biggrin.gif

man kūdroje tavo dienoraštyje patiko viena, kur margumynas, medžio lapai...tik norėčiau didesnę pamatyti smile.gif manau ten geriausiai atsiskleidžia išplaukimas smile.gif
dar nepradėjai vazelinu terliotis biggrin.gif ?
šiaip įdomūs man tavo eksperimentai mirksiukas.gif

labai smagiai nulijo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 07 23, 11:30)

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 23, 13:20)
snd man tik viena mintis, ar meteorologus duot i teisma ar iskart saudyt???????? gun_bandana.gif  unsure.gif
iliustracija vaizdialiui pro langus:

kaip graziai lyja,nors tas 'lyja'tai kaip keiksmazodis jau koks doh.gif fainas kadras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 07 23, 13:39)
kaip graziai lyja,nors tas 'lyja'tai kaip keiksmazodis jau koks  doh.gif fainas kadras mirksiukas.gif

ne tas zodissssssss.......... doh.gif

aciu 4u.gif

p.s.s meeto foto apziurejau - fainiai pasivaiksciojot smile.gif ir vaikiukai visi ratuoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 23 liepos 2009 - 12:49
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 23, 13:48)
ne tas zodissssssss.......... doh.gif 

aciu  4u.gif

p.s.s meeto foto apziurejau - fainiai pasivaiksciojot smile.gif ir vaikiukai visi ratuoti biggrin.gif

jo ratuoti biggrin.gif bendraamziai beveik,o ir atstumai cia dideli,tai be sansu ratus palikt namie smile.gif pasivaiksciojom ir paplepejom labai smagiai,laikas praleke kaip sekunde,Rico daug fotografavo,tai labai laukiu nuotrauku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 07 23, 12:30)
man kūdroje tavo dienoraštyje patiko viena, kur margumynas, medžio lapai...tik norėčiau didesnę pamatyti smile.gif manau ten geriausiai atsiskleidžia išplaukimas smile.gif
šiaip įdomūs man tavo eksperimentai mirksiukas.gif

labai smagiai nulijo rolleyes.gif

ačiū biggrin.gif
man vazelinu terliotis neprireiks, aš monoklį turiu - nereiks imituoti jo efektų biggrin.gif
Atsakyti
Peperoni, su malonumu. sakyk e-maila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 07 23, 14:32)
Peperoni, su malonumu. sakyk e-maila smile.gif

astapetra*gmail.com ax.gif tik duok raw'a smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 07 23, 11:53)
jo ratuoti  biggrin.gif bendraamziai beveik,o ir atstumai cia dideli,tai be sansu ratus palikt namie  smile.gif pasivaiksciojom ir paplepejom labai smagiai,laikas praleke kaip sekunde,Rico daug fotografavo,tai labai laukiu nuotrauku  thumbup.gif

Fotografuot tai fotografavo, bet kad nieko doro nesigavo- arba isdege arba tamsu unsure.gif , dar neperkeliau i kompa, tuoj paguldysiu zuiki...
oi, man dar mokytis ir mokytis, nors vakar parankej turedama tokias mokytojas klausiaus ir mokiausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 07 23, 14:43)
Fotografuot tai fotografavo, bet kad nieko doro nesigavo- arba isdege arba tamsu  unsure.gif , dar neperkeliau i kompa, tuoj paguldysiu zuiki...
oi, man dar mokytis ir mokytis, nors vakar parankej turedama tokias mokytojas klausiaus ir mokiausi  ax.gif

ir pas mane isdege doh.gif ir baisiai doh.gif lauksiu foto mirksiukas.gif
p.s. mokytojA turejom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 23 liepos 2009 - 13:55