Nu gi man tai liuks, cioce Atvaziuotumet iki manes vel, gal ir man akys atsivertu
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 23, 09:40)
na taip... tikiuos neilgai gamta liūdės
nu šiaip jau būtų laikas, nes tik vakar žmonės galimybę treniruotis turėjo. nors praktikoje būna ir taip, kad per čempionatus, kurie standartiškai trunka 2 savaites, būna tik dvi skraidymo dienos ir iš jų išvedami galutiniai rezultatai ir nustatomi nugalėtojai tikiuosi, šie metai bus dosnesni gražiomis dienomis nes jau užkniso. aš dūstu mieste, noriu į Pocius..
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 23, 09:44)
taigi atvažiuosiu kada nors, pažadu. dabar tai krizė
QUOTE(sayonara @ 2009 07 23, 10:22)
man irgi pirmos dvi - kaip iš senos rusiškos ekranizuotos pasakos, kur koks Kaščejus išlįs iš už medžio ir puls Ivanušką ir Vasilisą vytis
va va ir man pirma mintis apie seną pasaką
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 23, 10:44)
kaip jūsų meetas praėjo? norėčiau kada ir aš prisijungt
QUOTE(sayonara @ 2009 07 23, 10:49)
nu šiaip jau būtų laikas, nes tik vakar žmonės galimybę treniruotis turėjo. nors praktikoje būna ir taip, kad per čempionatus, kurie standartiškai trunka 2 savaites, būna tik dvi skraidymo dienos ir iš jų išvedami galutiniai rezultatai ir nustatomi nugalėtojai tikiuosi, šie metai bus dosnesni gražiomis dienomis nes jau užkniso. aš dūstu mieste, noriu į Pocius..
kažkaip sunkiai isivaizduoju dvi dienas,kai turi būt dvi savaitės
na tikiuos orai pasitaisys greitai
aš jau pagalvojau,kad galėtumem laiveliu paplaukioti, jis kelia per Nemuna kas 30min. Taurui patiktų. Aš su vaikais ar viena pamėgau pasiplaukiot pirmyn atgal su fotoaparatu I Vytauto kalna įkoptume:) vaiduoklius aplankytume:)
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 23, 10:05)
aš jau pagalvojau,kad galėtumem laiveliu paplaukioti, jis kelia per Nemuna kas 30min. Taurui patiktų. Aš su vaikais ar viena pamėgau pasiplaukiot pirmyn atgal su fotoaparatu I Vytauto kalna įkoptume:) vaiduoklius aplankytume:)
laisvai, bile orai geri būtų ir mane paleistų kuriam laikui, nes tik spėk ten pasirodyt, iškart įdarbina
labai norėčiau, iš tikro, pasistengsiu, kad pavyktų.. aš gi Birštone nebuvus, nors pati gimus ir augus pakaunėj, o pociūnuose vaikystė prabegus..)
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 23, 10:13)
Sayonara, tikėsimes atsiras laisvo laiko ir orai bus draugiški
na nelis gi visą laiką, taip nebūna.. atsiras tikrai vienaip ar kitaip ir laiko, ir gero oro..
prognozės rodo, kad kelias dienas dar palynos, tai smarkiau, tai mažiau. bet paskui turėtumėm vėl šiltą frontą gauti.
QUOTE(sayonara @ 2009 07 23, 11:17)
na nelis gi visą laiką, taip nebūna.. atsiras tikrai vienaip ar kitaip ir laiko, ir gero oro..
prognozės rodo, kad kelias dienas dar palynos, tai smarkiau, tai mažiau. bet paskui turėtumėm vėl šiltą frontą gauti.
let's hope for the best
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 23, 11:19)
let's hope for the best
na kol kas per webcameras stebim Pociūnus, tai nekaip ten viskas atrodo.. balos telkšo, visi šlapi, apsimuturiavę striukėmis ir šalikais, dangus baisus, sveria sklandytuvus angare ir nieko neveikia. tai ir mes namie sriubas verdam ir knygas skaitom. pavakary teks į Akropolio žaidimų kambarį važiuot vaiko prablaškyt
QUOTE(Sansara @ 2009 07 23, 09:35)
koks grazus pupuliukas spalvos man irgi sios labiau patinka
QUOTE(sayonara @ 2009 07 23, 10:05)
na gerai, nusprendžiau Jus pašiurpinti savo eksperimentais kritikai ir komentarams. rėmus iškart galit sudirbti
uiui kooooks grozys,tikrai kaip is pasakos ! super atrodo!
o remai cia dalis juostos krasto matosi ar pilnai uzdeti?
QUOTE(bite maja @ 2009 07 22, 21:43)
eik į blog'ą. aš tik taip pažiūrėjau
aciu - tik snd pagaliau apziurejau
QUOTE(Sansara @ 2009 07 22, 22:24)
nu lendu is kanapiu su pirma savo "neisejusio i galiojimo" foto visuomenei
neideali fonu, gavau pastabu del erzinancio rankutes neryskumo ale vis tiek pirma jums rodoma mano neseniai iskepto Taduko foto
[img]http://ieva.tiarta.lt/galerija/Tadukas/2%20menuo/1%20m%202.jpg
neideali fonu, gavau pastabu del erzinancio rankutes neryskumo ale vis tiek pirma jums rodoma mano neseniai iskepto Taduko foto
[img]http://ieva.tiarta.lt/galerija/Tadukas/2%20menuo/1%20m%202.jpg
Jau vaikiuko grozis - gerai tetukai padirbejo
man apdirbimas per melsvas...
QUOTE(Sansara @ 2009 07 23, 09:35)
kadangi jau mes cia mokomes, tai tuo tikslu idedu JPG originala, kuris kartu su RAW ejo (na raw+jpg fotkinu).
cia pamoka visiems: is tokios tamsios nuotraukos sunku ka gero idealaus isspausti
cia pamoka visiems: is tokios tamsios nuotraukos sunku ka gero idealaus isspausti
klausyk - as visai noreciau pabandyt ka nors su ta foto padaryt... jei leistum...
QUOTE(sayonara @ 2009 07 23, 10:05)
na gerai, nusprendžiau Jus pašiurpinti savo eksperimentais kritikai ir komentarams. rėmus iškart galit sudirbti
man irgi pirmos 2
QUOTE(sayonara @ 2009 07 23, 10:22)
kaip iš senos rusiškos ekranizuotos pasakos, kur koks Kaščejus išlįs iš už medžio ir puls Ivanušką ir Vasilisą vytis
va buten tokias mintis ir man jos kelia
QUOTE(ediper @ 2009 07 23, 11:32)
uiui kooooks grozys,tikrai kaip is pasakos ! super atrodo!
juodi krašteliai juostos, o ant viršaus baltus rėmukus uždėjau, nes man skauda širdį tuos juodus kraštukus kirpti..)