Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Nu gi man tai liuks, cioce biggrin.gif Atvaziuotumet iki manes vel, gal ir man akys atsivertu
biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 23, 09:40)
na taip... tikiuos neilgai gamta liūdės biggrin.gif

nu šiaip jau būtų laikas, nes tik vakar žmonės galimybę treniruotis turėjo. nors praktikoje būna ir taip, kad per čempionatus, kurie standartiškai trunka 2 savaites, būna tik dvi skraidymo dienos biggrin.gif ir iš jų išvedami galutiniai rezultatai ir nustatomi nugalėtojai biggrin.gif tikiuosi, šie metai bus dosnesni gražiomis dienomis doh.gif nes jau užkniso. aš dūstu mieste, noriu į Pocius..sad.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 07 23, 09:44)
Nu gi man tai liuks, cioce biggrin.gif Atvaziuotumet iki manes vel, gal ir man akys atsivertu
biggrin.gif  bigsmile.gif

taigi atvažiuosiu kada nors, pažadu. dabar tai krizė schmoll.gif doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 23, 10:22)
man irgi pirmos dvi - kaip iš senos rusiškos ekranizuotos pasakos, kur koks Kaščejus išlįs iš už medžio ir puls Ivanušką ir Vasilisą vytis biggrin.gif

va va ir man pirma mintis apie seną pasaką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 07 23, 10:44)
biggrin.gif  bigsmile.gif

biggrin.gif kaip jūsų meetas praėjo? norėčiau kada ir aš prisijungt biggrin.gif
QUOTE(sayonara @ 2009 07 23, 10:49)
nu šiaip jau būtų laikas, nes tik vakar žmonės galimybę treniruotis turėjo. nors praktikoje būna ir taip, kad per čempionatus, kurie standartiškai trunka 2 savaites, būna tik dvi skraidymo dienos biggrin.gif ir iš jų išvedami galutiniai rezultatai ir nustatomi nugalėtojai biggrin.gif tikiuosi, šie metai bus dosnesni gražiomis dienomis doh.gif nes jau užkniso. aš dūstu mieste, noriu į Pocius..sad.gif

kažkaip sunkiai isivaizduoju dvi dienas,kai turi būt dvi savaitės biggrin.gif
na tikiuos orai pasitaisys greitai 4u.gif
aš jau pagalvojau,kad galėtumem laiveliu paplaukioti, jis kelia per Nemuna kas 30min. Taurui patiktų. Aš su vaikais ar viena pamėgau pasiplaukiot pirmyn atgal su fotoaparatu biggrin.gif I Vytauto kalna įkoptume:) vaiduoklius aplankytume:)
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 23, 10:05)
aš jau pagalvojau,kad galėtumem laiveliu paplaukioti, jis kelia per Nemuna kas 30min. Taurui patiktų. Aš su vaikais ar viena pamėgau pasiplaukiot pirmyn atgal su fotoaparatu biggrin.gif I Vytauto kalna įkoptume:) vaiduoklius aplankytume:)

laisvai, bile orai geri būtų ir mane paleistų kuriam laikui, nes tik spėk ten pasirodyt, iškart įdarbina biggrin.gif
labai norėčiau, iš tikro, pasistengsiu, kad pavyktų.. aš gi Birštone nebuvus, nors pati gimus ir augus pakaunėj, o pociūnuose vaikystė prabegus..smile.gif)
Atsakyti
Sayonara, tikėsimes atsiras laisvo laiko ir orai bus draugiški 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 23, 10:13)
Sayonara, tikėsimes atsiras laisvo laiko ir orai bus draugiški 4u.gif

na nelis gi visą laiką, taip nebūna..smile.gif atsiras tikrai vienaip ar kitaip ir laiko, ir gero oro..smile.gif
prognozės rodo, kad kelias dienas dar palynos, tai smarkiau, tai mažiau. bet paskui turėtumėm vėl šiltą frontą gauti.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 23, 11:17)
na nelis gi visą laiką, taip nebūna..smile.gif atsiras tikrai vienaip ar kitaip ir laiko, ir gero oro..smile.gif
prognozės rodo, kad kelias dienas dar palynos, tai smarkiau, tai mažiau. bet paskui turėtumėm vėl šiltą frontą gauti.

let's hope for the best biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 23, 11:19)
let's hope for the best biggrin.gif

na kol kas per webcameras stebim Pociūnus, tai nekaip ten viskas atrodo.. balos telkšo, visi šlapi, apsimuturiavę striukėmis ir šalikais, dangus baisus, sveria sklandytuvus angare ir nieko neveikia. tai ir mes namie sriubas verdam ir knygas skaitom. pavakary teks į Akropolio žaidimų kambarį važiuot vaiko prablaškyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 07 23, 09:35)
cia pamoka visiems: is tokios tamsios nuotraukos sunku ka gero idealaus isspausti  4u.gif

koks grazus pupuliukas bigsmile.gif spalvos man irgi sios labiau patinka smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 07 23, 10:05)
na gerai, nusprendžiau Jus pašiurpinti savo eksperimentais biggrin.gif kritikai ir komentarams. rėmus iškart galit sudirbti biggrin.gif

uiui kooooks grozys,tikrai kaip is pasakos ! super atrodo!
o remai cia dalis juostos krasto matosi ar pilnai uzdeti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 23 liepos 2009 - 11:33
QUOTE(bite maja @ 2009 07 22, 21:43)
eik į blog'ą. aš tik taip pažiūrėjau  doh.gif

aciu - tik snd pagaliau apziurejau smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 07 22, 22:24)
nu lendu is kanapiu su pirma savo "neisejusio i galiojimo" foto visuomenei biggrin.gif
neideali fonu, gavau pastabu del erzinancio rankutes neryskumo  g.gif ale vis tiek pirma jums rodoma mano neseniai iskepto Taduko foto  wub.gif
[img]http://ieva.tiarta.lt/galerija/Tadukas/2%20menuo/1%20m%202.jpg

Jau vaikiuko grozis - gerai tetukai padirbejo thumbup.gif

man apdirbimas per melsvas... g.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 07 23, 09:35)
kadangi jau mes cia mokomes, tai tuo tikslu idedu JPG originala, kuris kartu su RAW ejo (na raw+jpg fotkinu).
cia pamoka visiems: is tokios tamsios nuotraukos sunku ka gero idealaus isspausti  4u.gif

klausyk - as visai noreciau pabandyt ka nors su ta foto padaryt... ax.gif jei leistum... ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 07 23, 10:05)
na gerai, nusprendžiau Jus pašiurpinti savo eksperimentais biggrin.gif kritikai ir komentarams. rėmus iškart galit sudirbti biggrin.gif

man irgi pirmos 2 smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 07 23, 10:22)
kaip iš senos rusiškos ekranizuotos pasakos, kur koks Kaščejus išlįs iš už medžio ir puls Ivanušką ir Vasilisą vytis biggrin.gif

va buten tokias mintis ir man jos kelia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 23 liepos 2009 - 11:36
QUOTE(ediper @ 2009 07 23, 11:32)
uiui kooooks grozys,tikrai kaip is pasakos ! super atrodo!
o remai cia dalis juostos krasto matosi ar pilnai uzdeti?

juodi krašteliai juostos, o ant viršaus baltus rėmukus uždėjau, nes man skauda širdį tuos juodus kraštukus kirpti..smile.gif)
Atsakyti